Ocean Beach Club med Ving
Ocean Beach Club - Gran Canaria
Ocean Beach Club

Velkommen til

O.B.C. by Sunwing

Familieluksus ved havet

Ocean Beach Club by Sunwing ligger ved havet og er våre rolige, behagelige designhotell for familier. Her flyter det gode liv utendørs og innendørs sammen, med innbydende lounge, basseng og restaurant som det naturlige samlingspunktet. Leilighetene er veldesignet og smakfullt innredet med smarte løsninger. Vi har også satset på romslige terrasser og suiter med direkte utgang til delt privat basseng. For deg som vil bo litt ekstra komfortabelt.
Felles for alle O.B.C. er at de ligger rett ved havet. Treningsfasiliteter og spa er også en viktig del av konseptet. Her er det rikelig med aktiviteter for hele familien, og på de O.B.C.-hotellene som er nabo med Sunwing, er selvfølgelig alle Sunwing-aktiviteter inkludert, uten at det koster noe ekstra.

Alltid på O.B.C. by Sunwing

  • Rolig og avslappet atmosfære
  • Rom med utgang til basseng
  • Spa, treningsstudio og SATS-timer
  • Barn under 12 år spiser gratis
  • Høy kvalitet på mat og drikke
  • Direktebuss og Easy Travel med Sunclass Airlines
  • Barneklubb med Lollo & Bernie
Familieferie på Ocean Beach Club

FINN UT MER OM O.B.C.

Nyhet!

Nyhet – treningsglede for hele familien!

Hvorfor ikke ta en utfordring i ferien – og samtidig sørge for få litt herlig hverdagsmosjon? I sommer gjør vi det enda morsommere for deg som liker å være i aktivitet – uansett alder. Med vår nye Move Challenge får hele familien muligheten til å utfordre både seg selv og hverandre i flere forskjellige aktiviteter på hotellet. Challenge finnes i tre nivåer: 3–7 år, 8–15 år og 16+. Les mer under hvert hotell, om hva du må gjøre for å bli med.

Lollo & Bernie på Ocean Beach Club

Lollo & Bernie

På O.B.C. dukker maskotene våre, Lollo & Bernie, stadig opp for å hilse på både barn og voksne. Du kan treffe Lollo & Bernie forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Lollo & Bernies minidisco og i Lollo & Bernie-klubben.

Gjør ferieoppholdet ekstra behagelig

Gjør ferieoppholdet ekstra behagelig

Vil du gjøre ferien på O.B.C. litt ekstra behagelig? Vi tilbyr både deilige og praktiske tilvalg som kan gjøre ferieoppholdet enda mer komfortabelt. Hva med en velkomstpakke, babypakke eller kanskje et besøk av Lollo eller Bernie? Våre tilvalgspakker bestiller du hjemmefra, samtidig med reisen, eller på Min side.

Easy Travel

Easy Travel – en behageligere måte å reise på

Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines og bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C.

NYHETER

MER OM O.B.C.

Se filmen fra Ocean Beach Club. Designhotell med rom for langsom tid og avslappet stemning.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 2 barn, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.