Se hotell (35)

  Reiser til Alcudia

  Alcudia er det perfekte valget for deg som vil reise med barn! Langgrunne sandstrender, turkisfarget vann og Vings eget hotell Sunwing Alcudia Beach.
  Alcudia består egentlig av tre ulike deler. I havnebyen Puerto de Alcudia ligger den fine havnen og byområdet med innholdsrike butikker, spennende barer og utmerkede restauranter av alle slag. Her er det ingen sak å tilbringe en herlig ettermiddag eller to, og det er mange som drar hit om kvelden for å oppleve folkelivet.
  Den opprinnelige gamle byen Alcudia med romerske aner ligger noen kilometer inn i landet, og har et sjarmerende lokalt marked og hyggelige restauranter rundt torget.
  Sist men ikke minst har vi Playa de Alcudia, den 14 kilometer lange stranden øst for Puerto de Alcudia. Langs stranden ligger det flere hotell på begge sider av hovedveien som følger kysten et stykke fra havet, og her og der ligger det små klynger med butikker og restauranter. Har du lyst til å se hvordan byen så ut i romertiden, kan du besøke Pollentias ruiner som ligger rett utenfor Alcudia.

  Barnevennlige hotell i Alcudia

  Den hvite, milelange sandstranden i Alcudia er Middelhavets strandkjendis. Noen av Mallorcas beste familiehotell ligger her, og har gjort Alcudiabukten til barnefamiliens favorittreisemål og ferieparadis.
  I Playa de Alcudia topper vi med familieparadis nummer én, vårt superpopulære Sunwing Alcudia Beach, rett ved den langgrunne, brede stranden. Her kan du bo i komfortable leiligheter for opptil åtte personer, du har flotte treningsmuligheter, spa og anledning til å bestille All Inclusive. Våre yngste gjester kan more seg med Lollo & Bernie, Lollo & Bernie-klubben og massevis av aktiviteter.
  I Alcudia tilbyr vi også flere Family Garden-hotell som er perfekt for barnefamilier. Zafiro Palace Alcudia er veldig godt likt og passer for deg som stiller høye krav. Her kan du få det lille ekstra i ferien, og velge å ha både takterrasse og boblebad. Eller hvorfor ikke velge leilighet eller rom med direkte utgang til bassenget fra terrassen?
  VIl du bo nærmere stranden skal du ta en titt på Zafiro Bahia, eller hvis barna vil bo i nærheten av Lollo & Bernie skal du vurdere Seaclub Mediterranean Resort som ligger bare en kort taxitur fra Puerto de Alcudia.

  Sunprime Pollensa Bay

  Nå har vi åpnet dørene til vårt nye Sunprime Pollensa Bay. Hotellet ligger vakkert til, bare et steinkast fra stranden i Pollensa Bay og med kort gangavstand til Alcudias sjarmerende gamleby. Hotellet har naturligvis de samme fasilitetene som våre øvrige Sunprime-hotell: flotte rom og suiter, deilig mat, rolig bassengområde og 16-årsgrense.

  Playa de Alcudia

  Stranden er nok den største grunnen til at så mange velger Alcudia. I nesten 15 kilometer strekker den seg østover fra havnen hele veien bort til Cala de s'Aigua Dolca. Nærmest Alcudia er den bredest og mest langgrunn, og den blir smalere jo lenger bort fra Alcudia man kommer. Om du ønsker litt mer dramatiske badeomgivelser ligger det flere klippestrender og bukter ute på Formentor-halvøya. Hit kommer du lettest med en av de mange badebåtene som går fra havnen i Puerto de Alcudia.
  Nyttige tips
  • Sunwing Family Resorts
  • Sunprime Hotels
  • Family Garden med Lollo & Bernie
  • Kilometerlange sandstrender
  • All Inclusive
  • Barnevennlige strender
  • Gode restauranter
  Filtrer og søk hotell

  Våre gjesters vurdering Alcudia

  Strender
  Alcudia er så godt som synonymt med strender og badeliv. Her er det alltid god plass på de kilometerlange og brede strendene.

  Playa de Alcudia – en sandstrand for hele familien

  Playa de Alcudia er en ca. 14 kilometer lang sandstrand med hvit, finkornet sand og klart vann. Den brede og langgrunne stranden passer utmerket for barnefamilier. Jo lenger øst mot nabobyen Ca'n Picafort man kommer, jo mindre langgrunn blir stranden. Det er mye folk her i høysesongen, spesielt i helgene, da også Palmas innbyggere finner veien hit. Det er utleie av solsenger og parasoller, og det er ferskvannsdusjer og toaletter her. Det er et stort utvalg av vannsportsaktiviteter som pedalbåter, vannski, windsurfing og seiling. Det er mange små strandbarer og lunsjsteder på stranden. Langs Playa de Alcudia går det en bilfri strandpromenade inn til Puerto Alcudia.

  Playa de Alcanada

  Playa de Alcanada er en ca. 500 meter lang steinstrand som ligger lengst ute på odden bortenfor havnen. Her er det ofte roligere, men det er ikke noe servicetilbud her. Hit er det lettest å komme med bil, sykkel eller taxi. Stranden er populær blant lokalbefolkningen.
  Mat, drikke og uteliv
  Alcudia har et stort utvalg av restauranter og barer. På menyene står det både lokale og internasjonale retter. Det største utvalget finner du i havneområdet i Puerto Alcudia og langs Bellevuegaten, en sidegate til Carretera d'Artá. Det ligger også mange gode restauranter i gamle Alcudia. Langs stranden finner du også mange lunsjsteder og strandbarer.

  Vin og Tapas i Can Vidalet

  Et besøk til bodegaen Can Vidalet er noe vi kan anbefale. Stedet er kjent for sin utmerkede vin, og hit kan du også bestille en tur og spise tapas. Can Vidalet ligger bare 15 minutter å kjøre fra Alcudia, på veien mot Pollensa.
  Nattelivet i Alcudia er sentrert rundt Puerto Alcudia og Playa de Alcudia. Her er det et relativt stort utvalg av barer, puber og enklere nattklubber. Mange av de større hotellene har dans til levende musikk nesten hver kveld, og alle er velkommen. I gamle Alcudia er det rolig i ellevetiden om kvelden. Hvis du bor på Sunwing Alcudia Beach kan du regne med kveldsunderholdning i form av profesjonell danse- og musikkshow.
  Shopping
  Det er mange butikker i Alcudia – både typiske turistbutikker som selger suvenirer o.l., men også flere kjente kleskjeder. De fleste forretningene finner du i havneområdet Passeig Maritim og langs hovedgaten Carretera d'Arta. I gamle Alcudia, like ved torget, ligger det flere spennende butikker som selger mallorkinske spesialiteter som vin, pølser, salt, oliven og mye annet. I noen av disse butikkene kan du også ta et glass vin og spise tapas.

  Shopping utenfor Alcudia

  Palma by tilbyr bra shopping til gode priser. Her er det et stort utvalg av moderne og kjente butikker. Det går busser fra Alcudia flere ganger om dagen.

  Markeder

  Hver tirsdag og søndag er det marked i Alcudias gamle bydel. Her kan du gjøre kupp av klær, lokalt håndverk, frukt og grønt. På torsdager går Mallorcas største marked av stabelen i Inca.
  Sport og trening
  Alcudia har et godt tilbud til deg som liker å drive med friluftsaktiviteter. Vannsport, sykling og fotturer er noen av aktivitetene du kan delta i. I tillegg ligger det en golfbane i nærheten av Alcanada.

  Dykking

  I bukten nord for Alcudia og langs østkysten ligger noen av øyas beste dykkesteder, og her er det flere dykkeskoler. Du kan foreta et prøvedykk hvor du går ned 5–6 meter med en instruktør for å teste om dykking er noe for deg.

  Sykling

  Området rundt Alcudia er som skapt for sykling, med mange fine ruter. Hør med turistinformasjonen eller hotellet om nærmeste sykkelutleiefirma. De står vanligvis til tjeneste med kart og forslag til gode sykkelruter. I perioden februar–mai kommer det mange profesjonelle syklister fra hele Europa hit for å trene og varme opp før sesongen.

  I kjelleren på Sunwing Alcudia Beach ligger Rad-Salon som tilbyr et stort utvalg av sykler. Du kan enkelt forhåndsbestille din sykkel på Rad-Salons hjemmeside.

  Vannsport

  Langs Playa del Alcudia kan du prøve de fleste typer vannsport, blant annet vannski. Du kan også leie windsurfebrett, seilbåter etc.
  Les mer om vannsport her.

  Fotturer

  Mallorca er en drøm for turfolk! Fra Alcudia kan du blant annet gå opp til toppen av Puig Sant Marti, ca. 250 meter over havet. Herfra har du utsikt over hele Alcudia- og Pollensabukten. Stien begynner i enden av Bellevuegaten og tar ca. 45 minutter å gå. Hør med turistinformasjonen om andre og mer utfordrende ruter. Sørg for å ha sko med god såle, for det kan være bratt mange steder.

  Golf i Alcudia

  Mallorca her en rekke golfbaner av god kvalitet. Golf Alcanada i nærheten av Alcudia er en av de beste banene på øya, og har flott utsikt over Alcudiabukten. Det ligger flere baner en kort bilreise unna.

  Les mer her for informasjon og bestilling.
  Aktiviteter og severdigheter
  Alcudia er det perfekte valget for deg som søker herlige ferieaktiviteter. På toppen av pallen i Alcudia troner vårt familieparadis Sunwing Alcudia Beach, et populært hotell rett ved den langgrunne og brede stranden. Her er det Lollo & Bernie-klubb for våre yngre gjester, og en lang rekke aktiviteter for barn og ungdom.

  Hidro Park

  Hidro Park er et badeland med forskjellige vannsklier, minigolf, bølgebasseng m.m. Her kan hele familien hygge seg og ha det moro hele dagen. Inne på området er det restauranter, grøntområder og lekeplass for barna.

  Paintball

  På nordsiden av Mallorca, ikke langt fra Sa Pobla, ligger det en paintballbane som heter Paintball Fantasy. Her kan du utfordre dine venner i full utrustning.

  Olivenolje

  Vil du se hvordan olivenolje produseres? Noen produsenter ønsker gjester velkommen og viser hvordan olivenolje lages. Et eksempel er Oli Caimari i Caimari midt på øya. Son Catiu med sin hyggelige pambolieria-restaurant utenfor Inca er også populær.
  Sørg for å utforske gamlebyen i Alcudia eller Formentorhalvøya. Ønsker du storbyimpulser kan vi anbefale en tur til Palma by.

  Bymurene

  Bymurene i gamle Alcudia ble bygget av spanjolene på 1300-tallet. Noen hundre år senere hadde murene forfalt i takt med industrialismens inntog. Nå er de restaurert, og er en severdighet du bør få med deg.

  Det historiske sentrum

  Innenfor gamle Alcudias bymurer, rundt Placa Constitució, ligger de fleste av byens historiske severdigheter som museum, palass, kirker og romerske ruiner.

  Nasjonalparken S´Albufera

  Et par kilometer øst for Playa de Alcudia, i retning Can Picafort, ligger nasjonalparken S'Albufera – et paradis for fugleinteresserte og naturelskere. Her er det piknik-områder for den som har med seg nistekurv, og et lite museum som viser hva parken har å tilby. Bussen mot Can Picafort stopper utenfor inngangen. Det går en sykkelsti hele veien til parken fra Puerto Alcudia.

  Botanicactus

  En botanisk hage med mange typer kaktus, urter, trær og blomster. Hagen ligger mellom Santanyi og Ses Salines.

  Puerto Portals

  Mallorcas mest luksuriøse yachthavn ligger mellom Palma og Palma Nova. Her er det flust med eksklusive restauranter og barer med uteservering som er designet for å se og bli sett.

  Cabrera

  Øya Cabrera er en nasjonalpark som ligger ca. en time med båt fra byen Colonia de San Jordi på Mallorcas sydspiss. Her kan du følge noen av de mange turstiene, eller gå opp til borgen hvor du har flott utsikt. Øya rommer også mange fine badeviker.

  Museu monográfic de Pollentia – Alcudia

  Alcudias arkeologiske museum er fullt av vakre gjenstander fra romertiden. Her kan du se romersk håndverk, keramikk, smykker m.m.

  Teatro romano – Alcudia

  Mallorca eneste bevarte romerske amfiteater, Teatro Romano, ligger utenfor bymurene, ca. en kilometer fra kirken i gamle Alcudia. Noen ganger holdes det konserter her. Hør med turistinformasjonen.
  Utflukter
  Soloppgang og delfiner
  Soloppgang og delfiner
  Opplev den fantastiske soloppgangen på Mallorcas nordligste punkt og få muligheten til å se delfiner svømme fritt i det krystallklare vannet. Enkel frokost inkludert.
  Les mer om utflukten
  En dag på havet – katamaranen Anacaona
  En dag på havet – katamaranen Anacaona
  Det er lite som slår en heldagsutflukt til havs! La katamaranen Anacaona og mannskapet ta deg med på en fantastisk naturopplevelse langs den nordvestre kysten av Mallorca. Enkel lunsj om bord er inkludert.
  Les mer om utflukten
  Alcudia Sea Explorer
  Alcudia Sea Explorer
  Gå ikke glipp av denne sjansen til å få oppleve Mallorcas vakre natur med speedbåt! Du kan velge mellom tre ulike turer.
  Les mer om utflukten
  Klassisk grottetur
  Klassisk grottetur
  En dag fylt med underjordisk mystikk, besøk ii den sjarmerende landsbyen Porto Cristo. Vi får også smake på noen av øyas klassiske likører.
  Les mer om utflukten
  Båt- og fottur
  Båt- og fottur
  Opplev mer av vakre Mallorca, både til havs og til fots! Dette er en halvdagstur som går fra Puerto Pollensa og videre til Formentor-halvøya hvor vi går videre til fots. En deilig dag med bademuligheter, fottur i vakker natur og sosial og koselig stemning på båten som kun tar 12 passasjerer. Lunsj med drikke er inkludert.
  Les mer om utflukten
  Mallorca – kontrastenes øy
  Mallorca – kontrastenes øy
  Bli med på denne utflukten og opplev Mallorcas spennende kontraster! Du får oppleve det lokale hverdagslivet, den fantastiske naturen og ikke minst øyas gode vin og deilige tapas! Vinsmaking og enkel tapas er inkludert.
  Les mer om utflukten
  Valldemossa og Sóller med Purowool
  Valldemossa og Sóller med Purowool
  Bli med og opplev noen av Mallorcas høydepunkter! Med Purowool får du en hyggelig presentasjon i tillegg til frokost før utflukten. Alt til en lavere pris! Utflukten arrangeres i perioden april–september og kan kun bestilles på reisemålet.
  Les mer om utflukten
  Valldemossa og Sóller
  Valldemossa og Sóller
  Besøk to av Mallorcas mest stemningsfulle byer, Valldemossa og Sóller. En heldagsutflukt med buss hvor du opplever natur, kultur og historie. Måltider og drikke er ikke inkludert. Utflukten går i april–september.
  Les mer om utflukten
  Klassisk grottetur med Purowool
  Klassisk grottetur med Purowool
  En hel dag med underjordisk mystikk og besøk i den sjarmerende landsbyen Porto Cristo. Vi sørger også for å få prøvesmake noen av øyas klassiske likører. med Purowooø får du dessuten en hyggelig presentasjon samt frokost før utflukten. Alt til en lavere pris. Utflukten må bestilles på reisemålet.
  Les mer om utflukten
  Hvordan du tar deg rundt
  Den beste måten å se og oppleve Mallorca på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

  Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
  Det er god offentlig kommunikasjon i Alcudia, og det er relativt enkelt å reise herfra til andre steder på Mallorca.

  Sykkel

  Det flate landskapet i Alcudia gjør det til et perfekt sted å sykle. Om det ikke er for varmt kan du sykle inn til gamle Alcudia og nasjonalparken S'Albufera. Herfra går det sykkelvei hele veien langs hovedveien sørover til Carretera d'Artá. Du kan leie sykkel flere steder – hør med hotellresepsjonen.

  Lokalbusser

  Bussnettet i Alcudia fungerer bra. Bussene går ofte, og langs hovedgaten Carretera D´Arta i Alcudia ligger det holdeplasser med jevne mellomrom.

  • Buss til Can Picafort og Puerto Pollensa går flere ganger i timen.
  • Buss til Palma og Inca går ca. en gang i timen.
  • Buss til Formentor, Campanet, Puerto Sóller, Lluch og Sa Pobla går flere ganger daglig.

  Tog

  Fra nabobyen Sa Pobla går det tog til Palma og Inca ca. en gang i timen.

  Taxi

  Det er mange taxier i Alcudia, og det er aldri vanskelig å stoppe en på gaten. Du kan selvsagt også bestille taxi fra hotellet eller restauranten du er på, men da er det en tilleggsavgift. Bilene kjører på taksameter, og tips rundes av oppover.
  Fakta

  Vår service på reisemålet

  I sommersesongen kan du nå oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leie bil eller bare vil ha tips eller gode råd. Kontaktinformasjonen vår finner du på billetten din eller i appen vår. Hvis vi ikke kan hjelpe deg på telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport. Gjester på Sunwing Alcudia Beach har Resort Service i resepsjonen hele døgnet.

  Reiser med omtanke

  Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

  Lover og lokale skikker

  Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

  Turistskatt i Alcudia

  Myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

  Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

  Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

  Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

  Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

  Fra og med den 9. natten er det halv skatt.
  Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

  Valuta og betaling

  Euro (EUR). Minibanker. Kredittkort aksepteres vanligvis.
  Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

  Tidsforskjell

  Ingen tidsforskjell

  Elektrisitet

  220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

  Språk

  I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

  Sykkelløp og Ironman

  Hvert år arrangeres følgende tre store idrettsarrangementer på Mallorcas nordkyst:

  30/4 2022: Sykkelrittet Mallorca 312
  7/5 2022: Halv Ironman
  7/5 2022: Ironman

  På disse dagene er flere veier avsperret, noe som innebærer at det kan være vanskelig å komme seg rundt samt at bussen ikke alltid kan kjøre helt frem til hotellet.

  Øvrig

  Utendørsbassengene som ikke er oppvarmet er normalt i drift i badesesongen (mai–oktober).

  Vi tar forbehold om endringer i program, utflukter, priser etc.
  Fly og transport

  Flytid

  Ca. 3 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

  Slik reiser du hit

  Ving tilbyr charterreiser til Alcudia i sommerhalvåret.

  Du kan dessuten reise med Ving til Alcudia hele året med rutefly.

  Flyet lander på Palma flyplass.
  Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Alcudia. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Palma de Mallorca, rett utenfor Palma, til hotellet ditt er ca. 45 minutter–1,5 time (ca. 65 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

  Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

  Easy Travel

  Bor du på vårt Sunwing Alcudia Beach eller Sunprime Pollensa Bay, og flyr med Sunclass Airlines, er Easy Travel inkludert, med blant annet 10 kg ekstra bagasjevekt og innsjekking av bagasje på hotellet. Har du bestilt transport kjører bussen direkte til hotellet ditt, uten stopp underveis.
  Vær
  • januar
  14°6°
  5
  Soltimer/dag
  14°
  Vanntemperatur
  18
  Regnfrie dager
  • februar
  15°6°
  6
  Soltimer/dag
  13°
  Vanntemperatur
  17
  Regnfrie dager
  • mars
  17°8°
  7
  Soltimer/dag
  14°
  Vanntemperatur
  19
  Regnfrie dager
  • april
  19°10°
  8
  Soltimer/dag
  15°
  Vanntemperatur
  19
  Regnfrie dager
  • mai
  22°13°
  9
  Soltimer/dag
  17°
  Vanntemperatur
  22
  Regnfrie dager
  • juni
  26°17°
  10
  Soltimer/dag
  21°
  Vanntemperatur
  23
  Regnfrie dager
  • juli
  29°19°
  11
  Soltimer/dag
  24°
  Vanntemperatur
  27
  Regnfrie dager
  • august
  29°20°
  10
  Soltimer/dag
  25°
  Vanntemperatur
  25
  Regnfrie dager
  • september
  27°18°
  7
  Soltimer/dag
  24°
  Vanntemperatur
  22
  Regnfrie dager
  • oktober
  23°14°
  6
  Soltimer/dag
  21°
  Vanntemperatur
  19
  Regnfrie dager
  • november
  18°10°
  5
  Soltimer/dag
  18°
  Vanntemperatur
  18
  Regnfrie dager
  • desember
  15°8°
  4
  Soltimer/dag
  15°
  Vanntemperatur
  17
  Regnfrie dager

  REISEFORSLAG TIL Alcudia

  Sunwing Alcudia Beach
  sunwing
  • Barnevennlig
  Sunwing Alcudia Beach
  Alcudia, Mallorca, Spania
  • Fly + del i 2-romsleilighet Family, balkong mot omgivelsene
  • 1 uke
  • Avreise 26 aug 2022 fra Bergen
  Fly + hotell, 1 uke
  26 aug 2022 fra Bergen
  Seaclub Mediterranean Resort
  familygarden
  • Barnevennlig
  Seaclub Mediterranean Resort
  Alcudia, Mallorca, Spania
  • Fly + del i 1-romsleilighet
  • 1 uke
  • Avreise 13 sep 2022 fra Trondheim
  Fly + hotell, 1 uke
  13 sep 2022 fra Trondheim
  Zafiro Palace Alcudia
  familygarden
  • Barnevennlig
  Zafiro Palace Alcudia
  Alcudia, Mallorca, Spania
  • Fly + del i Dobbeltrom juniorsuite mot omgivelsene
  • 1 uke
  • Avreise 23 aug 2022 fra Oslo, Gardermoen
  Fly + hotell, 1 uke
  23 aug 2022 fra Oslo, Gardermoen
  Zafiro Tropic
  familygarden
  • Barnevennlig
  Zafiro Tropic
  Alcudia, Mallorca, Spania
  • Fly + del i 1-romsleilighet mot hagen
  • 1 uke
  • Avreise 23 aug 2022 fra Trondheim
  Fly + hotell, 1 uke
  23 aug 2022 fra Trondheim
  VIVA Golf
  primeselect
  • Passer for voksne
  VIVA Golf
  Alcudia, Mallorca, Spania
  • Fly + del i Dobbeltrom
  • 1 uke
  • Avreise 30 sep 2022 fra Stavanger
  Inkl. frokostbuffé
  Inkl. frokostbuffé
  Fly + hotell, 1 uke
  30 sep 2022 fra Stavanger
  Finn reise til Alcudia
  Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
  Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
  Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.