• passer for voksne

Sunprime Pollensa Bay

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Den vakre Pollensabukten er stedet du finner Vings nye og skreddersydde hotell for voksne, Sunprime Pollensa Bay. Dette er det 14. i rekken av Sunprime Hotels, vårt hotellkonsept for deg som reiser uten barn – og det andre på Mallorca. Hotellet ligger allerede i vårt hotellprogram, men er nå under renovering og oppgradering for å åpne som et Sunprime-hotell i april 2022.

Lekker og moderne design er ikke det eneste hotellet har å by på. Her vil du også kunne få god, kortreist mat, enkeltrom for deg som reiser alene, treningsrom med havutsikt og et supert utgangspunkt dersom du vil utforske nordkysten av Mallorca.

Akkurat nå får du "bestill tidlig"-rabatt på kr 500 pr. bestilling til Sunprime Pollensa Bay!

Sunprime Pollensa Bay er et rolig hotell med en fantastisk utsikt, bare et steinkast fra stranden i Pollensabukten på Mallorcas nordkyst. Et ferieopphold her byr på avslappende atmosfære i elegante suiter – flere av suitene har havutsikt. Hotellet har også et flott bassengområde med en stor solterrasse samt en spaavdeling hvor du kan velge blant en rekke velgjørende behandlinger.

Føler du for å røre litt på deg, har du flere muligheter. Hotellet har et treningsrom hvor du enten kan trene på egen hånd eller delta i gruppetreningstimer. Etter en treningsøkt kan du kose deg med god mat i hotellets restaurant eller nyte en forfriskning i baren – også den med panoramautsikt over havet.

Prikken over i-en er Sunprime Pollensa Bays perfekte beliggenhet, med akkurat passe avstand til det meste du trenger i ferien. Vel verdt et besøk er for eksempel Alcudias gamleby, med sine trange middelaldergater, lokale marked og mange små butikker og restauranter rundt byens torg. Fra hotellet er det også kort vei ned til havnen og strandpromenaden i Alcudia. I tillegg til stranden nedenfor hotellet har du flere strender innenfor rekkevidde.

Hotellet het tidligere Hotel Panoramic Alcudia.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Dekning og hastighet kan variere.

Vår service

Som gjest på Sunprime Hotels har du tilgang til resepsjonen hele døgnet. Her kan du bestille utflukter, få hjelp til å leie bil samt fo tips og råd.

Røykfritt hotell

Sunprime Pollensa Bay er et røykfritt hotell. Det finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet gjelder på alle rom og balkonger, også for e-sigaretter.

Sesong

Hotellet er åpent april–oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

Miljø

Les mer om vårt miljarbeid under Sunprime Environment.

Øvrig

Resepsjonen: Åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst, utsjekk senest kl. 12.00.

163 rom og suiter. 4 etasjer.

Heis: Ja

Bygget: 1965. Renovert: 2022.

Parkering: Ja, begrenset antall plasser

Hotellmanager:

Diego Martinez

Skatter & avgifter

Myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Fra og med den 9. natten er det halv skatt.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aldersrense 16 år
 • WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot betaling
 • Ligger på stranden
 • Spa, treningsrom og SATS-timer
 • Direktebuss mellom flyplassen og hotellet*
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet*
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Hovedsentrum
  3,3 km
 • Nærmeste strand/badested
  10 m
Rom og leiligheter
Sunprime Pollensa Bay ligger i et rolig område, rett ved vannkanten og med en spektakulær utsikt over havet.

Vil du vite hvor rommet eller suiten din ligger? Det kan du se her.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Prime Lounge Suite

Koselige, pene suiter med herlig uteplass hvor du kan nyte deilige kvelder i behagelige loungemøbler.

Mat og drikke

På Sunprime Pollensa Bay spiser du frokost, lunsj og middag i Sunprime Restaurant. Her finner du spennende og vellagede retter i avslappet atmosfære. For ikke å snakke om de gode vinene du kan velge blant.

Sunprime Restaurant

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–15.00
Middag: 19.00–21.30

Pent antrekk.

Sunprime Bar

Sunprime Bar

Åpningstider:
10.30–23.00

I hotellets bar får du bestilt alt fra et glass frisk juice til en kopp kaffe for å våkne eller en velkomponert cocktail.

Lounge

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du ta en drink etter middag sammen med gamle og nye venner. Eller slå deg ned og lese avisen, ta en kopp kaffe eller et glass champagne. Den dempede musikken og den tilbakelente atmosfæren innbyr like gjerne til småprat som til avkobling.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Frokost

Hver dag disker våre kokker opp med en herlige og sunn frokostbuffé. Her finner du flere sorter brød, bakverk, oster, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Du kan også velge mellom mange forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Og fra vårt åpne kjøkken serverer vi varme frokostretter. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokost hver dag og middag fem av syv dager. Hvis du ønsker det, kan du også kjøpe til lunsj i fem dager til en uslåelig pris. Lunsj og middag serveres som buffé.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Sunprime All Inclusive

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig i ferien kan du prøve vår Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen. I Sunprime All Incusive er alltid hotellets populære frokostbuffé inkludert. Lunsj og middag serveres som buffé.

Basseng og strand

Bassengområdet på Sunprime Pollensa Bay ligger fantastisk til, rett ved havet. Rundt bassenget står det rikelig med behagelige solsenger, og her kan du nyte utsikten over det glitrende Middelhavet. Det finnes også parasoller som gir skygge, og for å få noe kaldt å drikke trenger du ikke gå mange skrittene bort til baren. Vil du kjenne sand mellom tærne er det dessuten kort vei ned til stranden. Som vanlig er basseng- og strandhåndkle inkludert når du bor på Sunprime.

Utendørsbasseng

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 163 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Dybde: 10–145 cm

Strand

Strand

Hotellet ligger rett ved stranden. Ta gjerne med badehåndkleet fra hotellet ned til stranden.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Pollensa Bay har vi et stort tilbud av populære og energigivende treningstimer som f.eks. vanngymnastikk eller Core. Timene ledes av SATS-utdannende instruktører og er selvsagt inkludert for alle våre hotellgjester. Du kan også trene på egen hånd i treningsstudioet.

Gruppetrening

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Du kan utfordre deg selv i blant annet Crosstraining, Bootylicious og Core. Eller prøve treningstilbudet Yoga Flow der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Gjeldende treningsskjema finner du under Aktivitetsprogram.

Trening i bassenget

Trening i bassenget

Velkommen ut i bassenget og til noen av våre mest populære treningsaktiviteter – vanngymnastikk og Water Circuit, der du får testet både styrke og kondisjon ved de ulike stasjonene. Du får oppleve en treningsøkt helt utenom det vanlige, ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsrom

Treningsrom

Du kan trene styrke på egen hånd i fine treningslokaler. Treningsrommet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og et lite antall apparater. Det koster selvfølgelig ingenting å bruke treningsrommet.

Beliggenhet og transport
Beliggenhet

Beliggenhet

Sunprime Pollensa Bay ligger ved stranden i et boligområde med lokaltrafikk. Ca. 1 km til restauranter, butikker og barer i Alcudia (gamlebyen). Ca. 3 km til Puerto de Alcudia. Reisetid med buss fra flyplassen ca. 45 minutter. Transport er ikke inkludert, men kan kjøpes til.

Carrer Maria Antònia Salvà, 3,
07400 Alcúdia
Telephone: +34 971 54 54 84
res.panoramic@rmhi.es

Easy Travel/Direktebuss med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss med Sunclass Airlines

Sunprime Pollensa Bay tilbyr Easy Travel, som betyr at du kan sjekke inn i ro og fred allerede på hotellet før hjemreise. Dette gjelder hvis du har kjøpt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines. Har du bestilt transport, og flyr med Sunclass Airlines, får du også direktebuss mellom flyplassen og hotellet.

Reisemål: Alcudia, Mallorca
Bagasjeinnsjekk på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: april–oktober

For Mallorca gjelder følgende mål på spesialbagasje: maks. 79 x 86 cm (ingen begrensning på lengden)

Spa

Hotellets spaavdeling tilbyr avkobling, velvære og deilige behandlinger. Sunprime Spa drives i lokal regi og alle behandlingstimer bestilles direkte på hotellet. Det er variert lengde på de ulike behandlingene, og du kan velge blant flere typer skjønnhetsbehandlinger og massasje.

Gjør et søk for å se ledige rom og priser.