• passer for voksne

Sunprime Pollensa Bay

Sunprime Pollensa Bay ligger i et rolig boligområde i starten av den vakre Pollensa-bukten på nordkysten av Mallorca, med fantastisk utsikt over havet
og bare et steinkast fra stranden.
Her får du et deilig ferieopphold med fullt fokus på avkobling. Rommene er små og lyse, med moderne design – flere av dem har havutsikt. Hotellet har et flott
bassengområde med en stor solterrasse der du kan ligge og nyte utsikten og stillheten. Enda bedre avkobling kan du få i hotellets spaavdeling som tilbyr en rekke velgjørende behandlinger.
Føler du for å røre litt på deg, har du flere muligheter. Hotellet har et treningsrom hvor du enten kan trene på egen hånd eller delta i gruppetreningstimer. I resepsjonen er det også mulig å leie sykkel for deg som vil oppleve omgivelsene rundt hotellet.
Etter en treningsøkt kan du kose deg med god mat i hotellets restaurant eller nyte en forfriskning i baren – også den med panoramautsikt over havet.
Hvis du vil se deg rundt i området, ligger Alcudias gamleby et kvarters gange fra hotellet, og er med sine trange middelaldergater, lokale marked og mange små butikker og restauranter rundt byens torg absolutt verdt et besøk. Shoppingmuligheter finner du i Puerto de Alcudia, en kort taxitur unna. I tillegg til stranden nedenfor hotellet har du flere strender innenfor rekkevidde, som f.eks. Sant Joan og San Pere, ca. 20 minutters gange fra hotellet, i vakre omgivelser. Ta med en piknik-kurv og nyt flotte strender og deilig saltvannsbad!
Internett
Gratis WiFi på hele hotellet. Dekning og hastighet kan variere.
MySunprime
På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på våre Sunprime Hotels har du tilgang til vår service i resepsjonen døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.
Røykfritt hotell
Sunprime Pollensa Bay er et røykfritt hotell. Det finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet gjelder på alle rom og balkonger, også for e-sigaretter.
Sesong
Hotellet er åpent april–oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.
På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
Øvrig
Resepsjon: Åpen hele døgnet. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen.
Vaskeriservice: Mot betaling.
163 rom og suiter, 4 etasjer. Heis: Ja
Bygget: 1965. Renovert: 2022.
Aircondition: Ja, avhengig av lufttemperaturen.
Sentralvarme i for- og ettersesong.
Parkering: Ja, begrenset antall plasser
Hotellmanager:
Diego Martinez

Skatter & avgifter

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene på samme hotell:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.
Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.
Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Fra og med den 9. natten på samme hotell blir skatten halvert.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
Sunprime
 • Aldersrense 16 år
 • WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot betaling
 • Ligger på stranden
 • Spa, treningsrom og SATS-timer
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Direktebuss mellom flyplassen og hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Minikiosk
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Hovedsentrum
  3,3 km
 • Nærmeste strand/badested
  10 m

Krydre ferien med litt luksus!

Har du lyst til å overraske partneren eller reisefølget ditt med noe ekstra? Vi har flere flotte tilvalgspakker som garantert vil sette en gullkant på ferien. Hva med en flaske musserende vin som står klar i kjøleskapet på rommet ved ankomst – eller kanskje en eksklusiv Velkomstpakke Prime?

Tilvalgspakkene våre bestiller du hjemmefra, samtidig med at du bestiller reisen – eller etterpå, på Min side.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.