• passer for voksne

Sunprime Pollensa Bay

Sunprime Pollensa Bay ligger i rolige omgivelser i den vakre Pollensa-bukten. Dette er det 14. i rekken av Sunprime Hotels, vårt hotellkonsept for deg
som reiser uten barn – og det andre på Mallorca.
Lekker og moderne design er ikke det eneste hotellet har å by på. Her vil du også kunne få god, kortreist mat, enkeltrom for deg som reiser alene
, treningsrom med havutsikt og et supert utgangspunkt dersom du vil utforske nordkysten av Mallorca.
Sunprime Pollensa Bay ligger i et rolig område med en fantastisk utsikt over havet og bare et steinkast fra stranden i Pollensabukten på Mallorcas nordkyst. Et ferieopphold her byr på avslappende atmosfære i elegante suiter – flere av suitene har havutsikt. Hotellet har også et flott bassengområde med en stor solterrasse samt en spaavdeling hvor du kan velge blant en rekke velgjørende behandlinger.
Føler du for å røre litt på deg, har du flere muligheter. Hotellet har et treningsrom hvor du enten kan trene på egen hånd eller delta i gruppetreningstimer. Etter en treningsøkt kan du kose deg med god mat i hotellets restaurant eller nyte en forfriskning i baren – også den med panoramautsikt over havet.
Hvis du vil se deg rundt i området, ligger Alcudias gamleby ca. en kilometer fra hotellet, og er med sine trange middelaldergater, lokale marked og mange små butikker og restauranter rundt byens torg absolutt verdt et besøk. Shoppingmuligheter finner du i Puerto de Alcudia, en kort taxitur unna. I tillegg til stranden nedenfor hotellet har du flere strender innenfor rekkevidde, som f.eks. Sant Joan og San Pere, ca. 20 minutters gange fra hotellet, i vakre omgivelser. Ta med en piknik-kurv og nyt flotte strender og deilig saltvannsbad!
Hotellet het tidligere Hotel Panoramic Alcudia.
Internett
Gratis WiFi på hele hotellet. Dekning og hastighet kan variere.
MySunprime
På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på våre Sunprime Hotels har du tilgang til vår service i resepsjonen døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.
Røykfritt hotell
Sunprime Pollensa Bay er et røykfritt hotell. Det finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet gjelder på alle rom og balkonger, også for e-sigaretter.
Sesong
Hotellet er åpent april–oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.
På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
Øvrig
Resepsjonen: Åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst, utsjekk senest kl. 12.00.
163 rom og suiter, 4 etasjer. Heis: Ja
Bygget: 1965. Renovert: 2022.
Aircondition: Ja, ca. juni–september avhengig av lufttemperaturen.
Sentralvarme i for- og ettersesong.
Parkering: Ja, begrenset antall plasser
Hotellmanager:
Diego Martinez

Skatter & avgifter

Myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Fra og med den 9. natten er det halv skatt.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
concept-logo
 • Aldersrense 16 år
 • WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot betaling
 • Ligger på stranden
 • Spa, treningsrom og SATS-timer
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Direktebuss mellom flyplassen og hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Hovedsentrum
  3,3 km
 • Nærmeste strand/badested
  10 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.