Reis på sommerferie med Ving
SOLSIKKER
SOMMER

Bestill sommerferie allerede nå

At tiden flyr når man har det gøy merkes kanskje ekstra godt når du reiser på ferie. Du får senket skuldrene, tilbrakt kvalitetstid med nære og kjære, opplevd nye steder, og du kan ta dagene som de kommer…
Mer informasjon men vips så er ferien over. Fortvil ikke, for før du vet ordet av det er det sommer og ferietid igjen. Bestiller du sommerferien allerede nå har du noe å glede deg til!
 
Uansett hva slags ferie du foretrekker kan vi nesten love at du finner noe som passer for deg. Du kan velge mellom solsikre reisemål og hotell for enhver smak. Hva med en klassisk charterferie til populære Mallorca eller sjarmerende Hellas i sommer? Eller kanskje det frister mer å pakke reisen til Den franske riviera selv? Hvis du reiser med barn og er på utkikk etter et skikkelig bra familiehotell er våre Sunwing Family Resorts og O.B.C det beste alternativet. Hvis du reiser uten barn anbefaler vi Sunprime Hotels, våre skreddersydde hotell med 16 års-aldersgrense. Er du ute i god tid kan du også velge og vrake blant de mest populære rommene.
Mindre informasjon

Nye reisemål vi lanserer til sommeren: AlbaniaKorfuKarpathos

NYHETER SOMMER 2019

Karpathos, Korfu og Albania er noen av sommernyhetene våre.

Nytt reisemål: Albania

Nå kan du reise til Albania med Ving! Du flyr til Korfu og tar deretter båt over til Saranda – en liten og koselig ferieby. Her finner du alt du trenger i ferien: fine strender, en trivelig strandpromenade, spennende restauranter og ferieopplevelser litt utenom det vanlige.

Introduksjonsrabatt - 500,- pr. person

Karpathos er tilbake!

Velkommen til Karpathos! Øya som byr på vakre landsbyer, dramatisk natur, flere mil med strender og krystallklart vann.

Ving har tre reisemål på Karpathos du kan velge mellom: Karpathos by (Pigadia), Amoopi og Lefkos

Introduksjonsrabatt - 500,- pr. person

EUROPA OG KANARIØYENE

Montenegro

Velkommen til Montenegro og opplev godt bevarte middelalderbyer, kilometerlange, fine strender og en fargerik kultur.

Bulgaria

Bulgaria er et populært turistland med lange sandstrender og et solsikkert og stabilt sommerklima.

Tyrkia

Til Tyrkia kommer man for å nyte den tyrkiske solen, shoppe på basarer og markeder, og gjerne ta en tur med Gûletbåt til viker og øyer langs kysten.

Kroatia

Historie, flotte strender, klart badevann, trange smug, sjarmerende torg, utmerkede restauranter og god vin. Kroatia har alt.

Kypros

Ferie på Kypros passer for alle – med mer enn 300 soldager i året er dette reisemålet for den som er glad i sol og vakre strender.

Hellas

Den greske øyverdenen kan friste med alt fra store, velkjente øyer til små øyperler med bortgjemte badeviker og masse sjarm. Reis med Ving til Hellas neste sommer!

Nå kan du velge mellom nyheten Korfu, Lesvos, Kos, Skiathos, Thassos, Kreta, Parga, Lefkas eller Rhodos

Mallorca

På favoritten Mallorca finner du tapasbarer med herlig stemning, grønne olivenlunder, høyreiste klipper og fantastiske strender.

Gran Canaria

Bestill ferie neste sommer til Gran Canaria og du velge og vrake i et av markedets største utvalg av hotell.

Tenerife

Finest, grønnest og flottest av alle Kanariøyene. Tenerife har noe for enhver smak. Bestill ferie neste sommer hit.

AFRIKA og det indiske hav

ASIA

KARIBIA OG USA

Tips før reisen: