Sommerreiser

Bestill sommerreisen nå, så er du sikker på at du får ferien du ønsker!

Om du ikke har bestilt sommerens reise enda er det på høy tid! Nå har vi i tillegg fine rabatter på reiser i juni, juli og august. Bestill sommerens beste uke(r). Visste du at vi klimakompenserer for samtlige flyreiser?
 
Mer informasjon Hvor har du mest lyst til å reise i sommer? Noen vil helst reise til sol og varme, og noen vil heller på en helgetur til en kul storby. Det finnes ikke noe fasitsvar på hva som er den perfekte sommerferien, og derfor har vi reiser til nesten hele verden – alt fra Asia til Sør-Amerika. Med andre ord kan du dra på oppdagelsesferd til Brasil, storbytur til Tokyo, charterferie til Mallorca, nyte greske Karpathos, utforske Albania – ja, du kan velge akkurat det som passer best for deg.
Uansett hva du foretrekker finner du sommerferien hos oss. Når du bestiller med Ving får du alltid service med på kjøpet, og vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte ferien. 
 
Hvis du reiser alene finner du gode tilbud på sommerreiser her. Hvis du reiser uten barn anbefaler vi Sunprime Hotels eller Casa Cook, lekre hotell med aldersgrense. Til sommerens familieferie anbefaler vi Sunwing Family Resorts med barnas favorittmaskoter Lollo & Bernie, eller Casa Cook Chania, en nyhet denne sommeren – her er barn velkommen!
Mindre informasjon

Når vil du reise?

Utvalgte tips og tilbud

Finn din reise

GUIDE TIL DIN SOMMERFERIE

Oppdag mer

Sommerreisemål

Se alle reisemålene du kan reise til i sommer!