Bestill reise i sommer

Bestill sommerferien nå

Her finner du gode reisetilbud, spennende reisemål og våre beste hotell i sommer. Bestill sommerferien i dag!

NÅR VIL DU REISE?

BILLIGE REISER NÅ

Billige restplasser »

SKOLENS FERIE

Reiser i skolens sommerferie »

BILLIG I AUGUST

Forleng sommeren i år »

HVORDAN VIL DU BO?

Våre beste hotell for voksne
Familieferie i sommer

HVOR VIL DU REISE?

REISEMÅL I BULGARIA
Albena, Golden Sands, Sunny Beach, Balchik og Nessebar.


Bulgaria


Her finner du kilometerlange sandstrender, vakker natur, dramatisk historie og et solsikkert sommerklima. Dessuten er Bulgaria et av de billigste landene i Europa å feriere i.

GRESKE PERLER


Opplev en ny gresk øy i sommer

Nyhet! Lesvos


Grønne skoger, sølvskimerende oliventrær og blågrønne viker venter på greske Lesvos. Denne øya passer godt for deg som vil ha en herlig ferie med sol og bad kombinert med genuint gresk hverdagsliv – uten for mye turisttrengsel.


Kos


Populære Kos er kjent for sin herlige blanding av kultur, historie og uteliv. Kos inkluderer også reisemålene Kalymnos og Telendos.


Kreta


Populære Kreta har vært en favoritt for Vinggjester i mange år. Dette er ikke minst takket være vårt familieparadis Sunwing Makrigialos Beach, med sin uslåelige utsikt over Middelhavet.


Parga


Parga er et av de mest romantiske feriestedene i hele Hellas! Parga inkluderer også reisemålet Lefkas.


Rhodos


Skal du på familieferie bør du sjekke ut Vings eget ferieparadis Sunwing Kallithea Beach. Og reiser du uten barn kan vi varmt anbefale vårt Sunprime Miramare Beach på Rhodos' vestkyst.


Santorini


Santorini er en av Hellas' mest spektakulære øyer med dramatisk utsikt og fine strender. Med Ving reiser du med rutefly og bestemmer selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte.


Skiathos


Denne lille, frodige øya er kjent for sine mange lekre strender. For øvrig er Skiathos verdensberømt takket være filmsuksessen Mamma Mia! Skiathos inkluderer også reisemålene Skopelos og Alonissos.


Thassos


På rolige og fredelige Thassos finner du alt du kan ønske deg i ferien. Grønn natur, krystallklart vann, god mat, noen av Egeerhavets beste sandstrender og en genuin gresk atmosfære.

KROATIA


Kroatia


Kroatia har alt. Historie, flotte strender, klart badevann, trange smug, sjarmerende torg, utmerkede restauranter og god vin. Velg mellom mange forskjellige reisemål både i syd og nord, alle med sin egen sjarm.

REISEMÅL I KYPROS


Kypros


Velkommen til Kypros! Med Ving kan du velge å tilbringe ferien på mange flotte hotell og aller best bor du på våre konsepthotell. Sunwing Family Resorts eller Family Garden for barnefamilien på tur og Sunprime Hotels for voksne livsnytere som reiser uten barn.

VIVA ESPAÑA
Balearene, Kanariøyene og perler på fastlandet


Fleksible reiser til Menorca

Nyhet! Menorca


Velkommen til Menorca, den nest største av øyene i Balearene. Med Ving reiser du med rutefly og bestemmer selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte.


Alicante


Alicante har perfekt beliggenhet ved Middelhavet. Her finner du alt du kan forvente deg av en storby, krydret med mange fantastiske strender.


Costa Brava


Den vakre kyststripen Costa Brava, rett nord for Barcelona, er full av kontraster. Med Ving kan du reise til Costa Bravas tre mest populære reisemål.


Gran Canaria


Når du reiser med Ving til Gran Canaria kan du regne med et av markedets største utvalg av hotell.


Ibiza


Velkommen til Ibiza, en øy med familiehotell, vakre strender, sjarmerende landsbyer - i tillegg til Middelhavets mest trendy uteliv.


Mallorca


Vi har et stort utvalg av reisemål og hotellalternativer på Mallorca. Når det gjelder hotell kan du velge mellom alt fra familieparadisene Sunwing Family Resorts og Family Garden til luksushotell og romantiske, rolige og avsidesliggende.


Tenerife


Finest, grønnest og flottest av alle Kanariøyene, det synes mange om Tenerife. Med sitt skiftende landskap har Tenerife noe for enhver smak.

REISEMÅL I TYRKIA


Tyrkia


Hit kommer man for å nyte den tyrkiske solen, shoppe på basarer og markeder, og gjerne ta en tur med Gûletbåt til viker og øyer langs kysten.

REISEMÅL I EUROPA
Italia, Den franske riviera, Malta og Portugal


Algarvekysten, Portugal


Portugal har i flere tiår vært ett av de mest populære reisemålene i Europa, takket være sin store variasjon og det herlige klimaet.


Amalfikysten, Italia


Reis med Ving til Amalfikysten, en av verdens desidert vakreste kyststrekninger med uslåelig utsikt.


Malta


Du kan velge mellom tre forskjellige reisemål og mange bra hotell, og fordi du reiser med rutefly bestemmer du hvor lenge du vil være borte.


fleksible reiser til Den franske rivieraen

Nice, Den franske riviera


Den franske riviera er alltid verdt et besøk. Med Ving reiser du med rutefly og bestemmer selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte.


Fleksible reiser til Sardinia

Sardinia, Italia


Sardinia er ensbetydende med vakker natur, fantastisk mat og strender som er blant de beste rundt Middelhavet.


Fleksible reiser til Sicilia

Sicilia, Italia


Reis med Ving og opplev Italia på sitt aller beste. Sicilia byr på alt fra sol og bad til historiske severdigheter og helt nydelig mat.


Fleksible reiser til Toscana

Nyhet! Toscana, Italia


Ving tilbyr reiser med rutefly til Toscana med fleksible reiselengder hvor du kan velge mellom å bo på ett av badestedene Viareggio og Forte dei Marmi eller i en av de kulturelle byene Firenze og Pisa.

ELLER HVA MED NOE ANNET?
Sommerferie på en eksotisk strand, på cruise eller i en spennende storby?


Bali i vinter

Bali, Indonesia


Bali er et paradis med vulkanske fjell, innsjøer og elver, risterrasser og vakre solnedganger. Reiser du med Ving kan du velge mellom flere spennende reisemål.


Dubai i vinter

Dubai


Velkommen til sol, varme og salte bad – året rundt med Ving. Ingen blander solfylt luksus med det eksotiske så godt som Dubai.


Thailand i sommer

Thailand


Med Ving kan du reise med rutefly til Thailand hele året. Reis hit for å nyte varmen, strendene, maten, kulturen og det turkise havet i sommer.


Flere eksotiske paradis


Bali, Koh Samui, Seychellene eller Maldivene? Vil du reise langt av gårde til drømmereisemål bør du sørge for å gjøre det i sommerhalvåret når prisene er lavest. Finn ditt ultimate ferieparadis blant våre drømmestrender.


San Fransisco og Califormia

USA, vestkysten


Opplev byer som Los Angeles, San Francisco og Las Vegas! Slå på stortromma og bo på berømte Caesars Palace i Las Vegas, eller reis til drømmenes by – stjernenes Hollywood.New York og Boston

USA, østkysten


På den amerikanske østkysten finner du noen av verdens mest spennende byer. Hvorfor ikke kombinere oppholdet i Ney York med en avstikker til Boston?Cruise i vinter

Spennende cruisepakker


Cruise er en perfekt måte å se verden på. Når du bestiller cruise med Ving får du en pakke som inkluderer fly, hotell og cruise med helpensjon. Du kan velge mellom spennende ruter i områder som Karibia, Middelhavet, Det indiske hav, Hawaii og cruise fra Dubai.


Storby weekend

Storbyferie


Velg mellom over 50 spennende storbyer. Du bestemmer selv reiselengden, og vi har valgt ut de beste hotellene for deg. Finn din storby

Finn nyheter fra din nærmeste flyplass

Reis fra din nærmeste flyplass Velg mellom 12 lokale flyplasser

Når er det best å reise?

Finn solen med
vår varmeguide
»

Les mer om MyHoliday Card