Klassiske reisemål rundt Middelhavet

Ved Middelhavet og den portugisiske Atlanterhavskysten ligger det flere herlige reisemål som byr på mange soltimer. For eksempel klassiske Costa del Sol og Algarvekysten, med spektakulær utsikt over Atlanterhavet. Når du reiser med rutefly bestemmer du selv hvor mange dager du vil at ferien skal vare.

Populære reisemål

Vi har et stort utvalg pakkereiser med fly og hotell. Dette er de mest populære reisemålene ved Middelhavet og den portugisiske Atlanterhavskysten.

Reis til Costa del Sol

Costa del Sol, Spania

Ving tilbyr reiser til flere populære reisemål langs Costa del Sol, blant annet trendy Marbella og klassiske Torremolinos.

 • Herlig klima
 • Nydelige sandstrender
 • Kulturelle severdigheter
Ving tilbyr reiser til flere populære reisemål langs Costa del Sol, blant annet trendy [Marbella](/spania/costa-del-sol/marbella) og klassiske [Torremolinos](/spania/costa-del-sol/torremolinos). - Herlig klima - Nydelige sandstrender - Kulturelle severdigheter
Reis til Costa Blanca

Costa Blanca, Spania

"Den hvite kysten" i sørøst er kjent for sine hvite kyststriper og flotte strender.

 • Mange og varierte strender
 • Stort aktivitetstilbud
 • Populært golfreisemål
"Den hvite kysten" i sørøst er kjent for sine hvite kyststriper og flotte strender. - Mange og varierte strender - Stort aktivitetstilbud - Populært golfreisemål
Reis til Amalfikysten

Amalfikysten, Italia

Sorrento, Positano, Capri – det ene idylliske stedet avløser det neste langs den postkortvakre Amalfikysten.

 • Stort utvalg av hyggelige spisesteder
 • Kort vei til Italias største severdigheter
 • En av verdens vakreste kyststrekninger
[Sorrento](/italia/amalfikysten/sorrento), [Positano](/italia/amalfikysten/positano), [Capri](/italia/amalfikysten/capri) – det ene idylliske stedet avløser det neste langs den postkortvakre Amalfikysten. - Stort utvalg av hyggelige spisesteder - Kort vei til Italias største severdigheter - En av verdens vakreste kyststrekninger
Reis til Den franske riviera

Den franske riviera

Langs Den franske riviera ligger badestedene som perler på en snor, med kjente navn som Cannes og Nice.

 • Småbysjarm og strender
 • Fine shoppingmuligheter
 • God mat og nydelige viner
Langs Den franske riviera ligger badestedene som perler på en snor, med kjente navn som [Cannes](/frankrike/den-franske-riviera/cannes) og [Nice](/frankrike/den-franske-riviera/nice). - Småbysjarm og strender - Fine shoppingmuligheter - God mat og nydelige viner
Reis til Algarve

Algarvekysten, Portugal

Den populære Algarvekysten byr på herlige strender og deilig temperatur – året rundt.

 • Fine sandstrender
 • Passer for de fleste
 • Populært golfreisemål
Den populære Algarvekysten byr på herlige strender og deilig temperatur – året rundt. - Fine sandstrender - Passer for de fleste - Populært golfreisemål
Reis til Madeira

Madeira, Portugal

Denne portugisiske perlen i Atlanterhavet er berømt for sin spektakulære natur.

 • Unike naturopplevelser
 • Behaglig klima året rundt
 • Perfekt for en aktiv ferie
Denne portugisiske perlen i Atlanterhavet er berømt for sin spektakulære natur. - Unike naturopplevelser - Behaglig klima året rundt - Perfekt for en aktiv ferie

Finn din ferie

Bystranden i Nice

Inspirasjon: Middelhavets perler

For mange er Middelhavet synonymt med Hellas og Mallorca, men stadig flere velger annerledes når de skal på sommerferie. Bli bedre kjent med Middelhavets perler: Fra klassiske badesteder til kulturbyer.

For mange er Middelhavet synonymt med Hellas og Mallorca, men stadig flere velger annerledes når de skal på sommerferie. Bli bedre kjent med Middelhavets perler: Fra klassiske badesteder til kulturbyer.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.