Se hotell (3)

Reiser til Cala Bona

Cala Bona er et paradis for deg som vil ha en avslappende ferie i rolige omgivelser.
Cala Bona har vokst de siste årene, men er fremdeles like koselig og fredelig som før. I fiskehavnen dupper fargerike fiskebåter langs bryggekanten, og det er flere bra restauranter med lokale menyer og hyggelig stemning. Det er også noen barer og koselige kafeer her. Med andre ord er det flere gode grunner til å ta en spasertur i Cala Bonas havn. Om du foretrekker å jogge kan du løpe en tur langs den fine strandpromenaden som strekker seg helt til nabobyen Cala Millor.

Golf på Mallorca

Cala Bona/Cala Millor er også suverene reisemål for deg som spiller golf. Innen nær rekkevidde ligger nemlig flere av Mallorcas mest attraktive golfbaner, som f.eks. Canyamel – en av Mallorcas vakreste og beste baner akkurat nå, men også en av de vanskeligste – og Capdepera-banen, en av våre gjesters absolutte favoritter. Litt lenger nord ligger den fine Alcanada-banen med flere hull helt nede ved havet.

Se mer av Mallorca

Om du vil ha det meste ut av ferien, anbefaler vi å leie bil i noen dager. Da kan du reise rundt på egen hånd og gjøre egne oppdagelser, som for eksempel markedet i Inca, eller det lille toget som går fra Sóller ned til Port de Sóller. Gå heller ikke glipp av den vakre og ville vestkysten hvor du kan snuble over det som blir de beste ferieminnene; en restaurant ved havet, stillheten i klosteret i Lluc eller pinjeduften langs veien opp til Puig Major.
Nyttige tips
  • Lokale restauranter
  • Lang strandpromenade
  • God pris på leiebil
  • All Inclusive

Våre gjesters vurdering Cala Bona

Finn reise til Cala Bona

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.