Se hotell (3)

Reiser til Cala Mesquida

Cala Mesquida er det perfekt familiereisemålet på Mallorca; rolig, vakkert og med vårt strandnære hotell VIVA Cala Mesquida Resort & Spa.
Cala Mesquida ligger i et av Mallorcas mest naturskjønne områder lengst oppe på øyas nordøstside. Dette er en rolig og deilig del av øya som ikke føles spesielt turistifisert. Landskapet er kupert, grønt og frodig med en duft av pinjetrær og frisk havluft. Cala Mesquida er et lite turiststed som egentlig bare består av et stort hotellområde, et par matbutikker og noen enkle turistbutikker.

Stranden i Cala Mesquida

Stranden i Cala Mesquida er en av de vakreste på hele Mallorca. Flere hundre meter lang med turkis vann og en enkel strandrestaurant for deg som ikke vil gå de 70 trappetrinnene opp til hotellet. Dette er det perfekte stedet for deg som vil ha en rolig og deilig ferie, og et ideelt reisemål for barnefamilier.

Barnevennlige VIVA Cala Mesquida Resort & Spa

Når du reiser hit med Ving bor du på vårt Family Selection-hotell VIVA Cala Mesquida Resort & Spa – et ekte familieparadis som ligger rett ovenfor stranden og de bølgende sanddynene. Her er det komfortable leiligheter, plaskevennlige basseng og flere barer og restauranter som serverer deilige middager og spanske spesialiteter. Vil du ha et ekstra behagelig opphold kan du kjøpe til All Inclusive – utvalget utenfor hotellet er nemlig begrenset.

Om du reiser uten barn

VIVA Cala Mesquida Suites & Spa ligger rett ovenfor stranden i Cala Mesquida, og er perfekt for deg som ønsker en rolig ferie med et anstrøk av luksus. Her kan du bestille rom med privat hage. Hotellets spa tilbyr mange forskjellige behandlinger, og bestiller du All Inclusive er du garantert en ferie hvor du ikke vil mangle noe.

Bestill bil og opplev mer av Mallorca

Mallorca er en øy som er skapt for oppdagelsesreiser på egen hånd. Avstandene er korte, veiene er bra og det er mye å se og oppleve. Her er det markeder, klostre, små restauranter og mange golfbaner – det er bare å velge og vrake. Reiser du med Ving kan du bestille leiebil sammen med reisen, fra tre dager og oppover.
Nyttige tips
  • Familiehotell
  • Fin sandstrand
  • Hotell for voksne
  • God pris på leiebil
  • Luksushotell
  • All Inclusive

Våre gjesters vurdering Cala Mesquida

Finn reise til Cala Mesquida