Se hotell (3)

Reiser til Cala Mesquida

Cala Mesquida er det perfekt familiereisemålet på Mallorca; rolig, vakkert og med vårt barnevennlige hotell VIVA Cala Mesquida Resort & Spa – rett ved en av øyas beste strender.
Cala Mesquida ligger i et av Mallorcas mest naturskjønne områder lengst oppe på øyas nordøstside. Dette er en rolig og deilig del av øya som ikke føles spesielt turistifisert. Landskapet er kupert, grønt og frodig med en duft av pinjetrær og frisk havluft. Cala Mesquida er et lite turiststed som egentlig bare består av et stort hotellområde, et par matbutikker og noen enkle turistbutikker.

Stranden i Cala Mesquida

Stranden i Cala Mesquida er en av de vakreste på hele Mallorca. Flere hundre meter lang med turkis vann og en enkel strandrestaurant for deg som ikke vil gå de 70 trappetrinnene opp til hotellet. Dette er det perfekte stedet for deg som vil ha en rolig og deilig ferie, og et ideelt reisemål for barnefamilier.

Barnevennlige VIVA Cala Mesquida Resort & Spa

Når du reiser hit med Ving bor du på vårt Family Garden-hotell VIVA Cala Mesquida Resort & Spa – et ekte familieparadis som ligger rett ovenfor stranden og de bølgende sanddynene. Her er det komfortable leiligheter, plaskevennlige basseng og flere barer og restauranter som serverer deilige middager og spanske spesialiteter. Vil du ha et ekstra behagelig opphold bestiller du All Inclusive – utvalget utenfor hotellet er nemlig begrenset.

Om du reiser uten barn

VIVA Cala Mesquida Suites & Spa ligger rett ovenfor stranden i Cala Mesquida, og er perfekt for deg som ønsker en rolig ferie med et anstrøk av luksus. Her kan du bestille rom med privat hage. Hotellets spa tilbyr mange forskjellige behandlinger, og bestiller du All Inclusive er du garantert en ferie hvor du ikke vil mangle noe.

Bestill bil og opplev mer av Mallorca

Mallorca er en øy som er skapt for oppdagelsesreiser på egen hånd. Avstandene er korte, veiene er bra og det er mye å se og oppleve. Her er det markeder, klostre, små restauranter og mange golfbaner – det er bare å velge og vrake. Reiser du med Ving kan du bestille leiebil sammen med reisen, fra tre dager og oppover.
Nyttige tips
  • Family Garden
  • Fin sandstrand
  • Hotell for voksne
  • God pris på leiebil
  • Luksushotell
  • All Inclusive
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Cala Mesquida

Finn reise til Cala Mesquida
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.