Se hotell (7)

Reiser til Santa Ponsa

En reise til Santa Ponsa er perfekt for deg som vil bo i nærheten av sol og bad og likevel tett på Palmas storbyliv.
Santa Ponsa ligger i en vakker og skjermet vik vest for Palmabukten. Selv om den moderne, internasjonale atmosfæren minner mye om Palma Nova, er det likevel roligere og mer avslappet her enn på nabostedet i øst. Mest kjent er dette badestedet for den herlige, brede og hvite stranden der pinjetrærne gir svalende skygge på varme sommerdager. Om du velger å reise til Santa Ponsa om sommeren er stranden med alle kafeene det naturlige samlingspunktet.
Omgivelsene er kuperte, med grønnkledde fjell og daler. I nordvest ligger den høye fjellkjeden Serra de Tramuntana, som strekker seg helt opp til halvøya Formentor på nordsiden av øya.
Stedets beliggenhet er perfekt for deg som vil reise rundt og utforske Mallorcas ville og vakre vestkyst med fine steder som Deià, Valldemossa og Sóller. Den lille havnen i Port de Andratx er også et populært utfluktsmål, og Palma og golfbanene i Poniente og Santa Ponsa ligger innen rekkevidde. På motorveien tar det kun ca. 15 minutter å kjøre inn til Palma.

Spis godt i Santa Ponsa

I Santa Ponsa er det liv hele året, og stedet har vokst mye de siste 25 årene. I dag har byen ca. 7000 innbyggere og mange fine hotell. Selv om Santa Ponsa er betydelig roligere enn de store nabobyene i øst, er det et godt utvalg av barer, restauranter og forretninger hvor du kan tilbringe dagen og kvelden hvis du ønsker avveksling fra strandlivet.

Reise uten barn?

Skal du reise uten barn til Santa Ponsa, har Ving flere hotell som passer for en voksenferie. På Iberostar Jardin del Sol Suites kan du dessuten bestille All Inclusive, slik at du har mat og drikke inkludert under hele oppholdet.

Valgfri reiselengde til Santa Ponsa

Nå kan du også reise med vanlig rutefly til Santa Ponsa med Ving. Det betyr at du selv bestemmer når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Samtidig kan du velge mellom flere av våre beste hotell, følge med på våre utflukter og ha tilgang til vår service. Kort sagt, du kan skreddersy reisen slik at den passer deg, fra tre dager og oppover.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • All Inclusive
  • Fin sandstrand
  • Valgfri reiselengde
  • Gode restauranter

Våre gjesters vurdering Santa Ponsa

Finn reise til Santa Ponsa