Se hotell (3)

  Reiser til Port d` Andratx

  Port d'Andratx er en liten, eksklusiv perle på sørvestkysten av Mallorca. Mange av våre mest fornøyde kunder reiser hit om igjen og om igjen.
  Port d'Andratx på sydvestkysten av Mallorca passer like bra for en romantisk ferie for to som en avslappende ferie i et fredelige og maleriske omgivelser. Denne lille og eksklusive havnebyen ligger i en skjermet vik, med høye fjell som vakker kulisse.
  Om det er de gamle husene i tradisjonell stil eller lystyachtene i havnen som setter mest preg på miljøet her, er vanskelig å si. Det er nok en blanding. Det er i hvert fall ikke noe som er bedre enn å sitte på en uterestaurant langs strandpromenaden nede i havnen og nyte livet over en café con leche eller en kald San Miguel. Når solen går ned over Middelhavet er det bare å reise seg fra stolen og spasere gjennom byens gater og smug på jakt etter kveldens restaurant. Det finnes garantert et sted for deg, enten du vil spise spansk, italiensk eller asiatisk.

  Bo bra i Andratx

  Hvordan vil du bo? I en komfortabel leilighet, eller kanskje på et elegant hotell med basseng? Når du reiser med Ving er det bare å velge og vrake. Selvsagt kan vi tilby hotell både med gratis WiFi og spa, alt for at du skal få det oppholdet du ønsker.

  Lei en bil

  Selv om mange sikkert føler at Port d'Andratx er alt de trenger i ferien, er stedet også et utmerket utgangspunkt for egne oppdagelsesferder i det nydelige landskapet på denne siden av øya. Vil du se mer av omgivelsene anbefaler vi at du leier bil, i det minste for et par dager. Da kan du for eksempel ta en tur til middelalderbyen Andratx og den fine stranden i nabobukten, Camp del Mar. Du kan også reise til Chopins Valldemossa, appelsintrærnes Sóller, det gamle klosteret i Lluc, den koselige landsbyen Fornalutx og kanskje finne noen små, bortgjemte badeviker langs kysten. Du kommer deg dessuten raskt til Palma på den nye motorveien. Sydkystens fine golfbaner ligger også innen rekkevidde.
  Nyttige tips
  • Hotell med gratis WiFi
  • Gode restauranter
  • Veldig fornøyde gjester
  • Hotell med spa
  • Helårsreisemål
  • God pris på leiebil
  Filtrer og søk hotell

  Våre gjesters vurdering Port d` Andratx

  Reisemålet har ingen anmeldelser enda

  Strender
  Port de Andratx har en liten strand med finkornet sand.
  Mat, drikke og uteliv
  Det er flere hyggelige restauranter og kafeer i Port de Andratx, og de fleste ligger ved havnen. Mange av restaurantene har terrasse hvor de byr på både deilig mat og vakker utsikt.
  Kveldslivet her er stille og rolig. Utvalget av barer og utesteder er mye større i Palma by og i Palma Nova/Magaluf.
  Shopping
  Det er mange butikker ved havnen i Port de Andratx, med et lite utvalg av suvenirer, klær og strandartikler.
  Sport og trening
  På en ferie i Port de Andratx kan du kombinere late dager i solen med sport og trening av forskjellige slag.

  Golf

  Mallorca har mange fine golfbaner med høy kvalitet, og du kan spille en eller flere runder på ferien i Port de Andratx. Les mer her om informasjon og bestillinger.

  Yoga

  Hvis du vil trene yoga i ferien kan du prøve Sweet OM Yoga . De tilbyr forskjellige typer yogaklasser.

  Dykking og snorkling

  Med Scuba Activa kan du dykke og snorkle i ferien. De tilbyr blant annet prøvedykk, dykkekurs og dykking for viderekomne.
  Aktiviteter og severdigheter
  Området rundt Port de Andratx og havet utenfor innbyr til forskjellige friluftsaktiviteter og båtutflukter.
  Det holder lenge å bare nyte sjarmen i Port de Andratx, men dette reisemålet er også et utmerket utgangspunkt for egne oppdagelsesreiser i det vakre landskapet på denne siden av øya. Hvis du vil utforske mer av omgivelsene anbefaler vi leiebil. Da er det enkelt å legge veien om middelalderbyen Andratx og den fine stranden i nabobukten Camp del Mar. Du kan også dra på utflukter til Valldemossa, Sóller, klosteret i Lluc, den sjarmerende landsbyen Fornalutx, eller finne bortgjemte badeviker langs kysten. Det går raskt å kjøre inn til Palma på den nye motorveien, og de fine golfbanene på sørkysten ligger også innen rekkevidde.
  Utflukter
  Rancho Grande
  Rancho Grande
  Bli med til Rancho Grande og vær cowboy for en kveld! Gården ligger vakkert til i Son Serra de Marina, en sjarmerende landsby ca. 20 minutter fra Alcudia. En gøyal tur for både store og små. Middag er inkludert.
  Les mer om utflukten
  Hvordan du tar deg rundt
  Den beste måten å se og oppleve Mallorca på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

  Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
  Det går lokalbuss til Palma flere ganger i timen. Du kan også kjøre taxi.
  Fakta

  Vår service på reisemålet

  Du kan nå oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leie bil eller bare vil ha tips eller gode råd. Kontaktinformasjonen vår finner du på billetten din eller i appen vår. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen.

  Reiser med omtanke

  Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

  Lover og lokale skikker

  Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

  Turistskatt i Port de Andratx

  De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

  Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

  Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

  Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

  Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

  Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
  Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

  Valuta og betaling

  Euro (EUR). Minibanker.
  Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

  Tidsforskjell

  Ingen tidsforskjell

  Elektrisitet

  220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

  Språk

  I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

  Øvrig informasjon

  Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
  Fly og transport

  Flytid

  Ca. 3 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

  Slik reiser du hit

  Ving tilbyr charterreiser til Port de Andratx i sommerhalvåret.

  Du kan dessuten reise med Ving til Port de Andratx hele året med rutefly.

  Flyet lander på Palma flyplass.
  Med Vings transport kommer du enkelt og sikkert til ditt hotell i Port de Andratx. Transport er ikke inkludert i reisens pris, så du må legge til dette ved bestilling. Fra flyplassen Palma de Mallorca rett utenfor Palma by til ditt hotell er ca. 40 minutter (ca. 40 km). Mer informasjon får du ved ankomst. Les mer om transport.

  Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
  Vær
  • januar
  14°6°
  5
  Soltimer/dag
  14°
  Vanntemperatur
  18
  Regnfrie dager
  • februar
  15°6°
  6
  Soltimer/dag
  13°
  Vanntemperatur
  17
  Regnfrie dager
  • mars
  17°8°
  7
  Soltimer/dag
  14°
  Vanntemperatur
  19
  Regnfrie dager
  • april
  19°10°
  8
  Soltimer/dag
  15°
  Vanntemperatur
  19
  Regnfrie dager
  • mai
  22°13°
  9
  Soltimer/dag
  17°
  Vanntemperatur
  22
  Regnfrie dager
  • juni
  26°17°
  10
  Soltimer/dag
  21°
  Vanntemperatur
  23
  Regnfrie dager
  • juli
  29°19°
  11
  Soltimer/dag
  24°
  Vanntemperatur
  27
  Regnfrie dager
  • august
  29°20°
  10
  Soltimer/dag
  25°
  Vanntemperatur
  25
  Regnfrie dager
  • september
  27°18°
  7
  Soltimer/dag
  24°
  Vanntemperatur
  22
  Regnfrie dager
  • oktober
  23°14°
  6
  Soltimer/dag
  21°
  Vanntemperatur
  19
  Regnfrie dager
  • november
  18°10°
  5
  Soltimer/dag
  18°
  Vanntemperatur
  18
  Regnfrie dager
  • desember
  15°8°
  4
  Soltimer/dag
  15°
  Vanntemperatur
  17
  Regnfrie dager

  Finn reise til Port d` Andratx
  Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
  Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
  Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.