Se hotell (3)

  Reiser til Port d` Andratx

  Port d'Andratx er en liten, eksklusiv perle på sørvestkysten av Mallorca. Mange av våre mest fornøyde kunder reiser hit om igjen og om igjen.
  Port d'Andratx på sydvestkysten av Mallorca passer like bra for en romantisk ferie for to som en avslappende ferie i et fredelige og maleriske omgivelser. Denne lille og eksklusive havnebyen ligger i en skjermet vik, med høye fjell som vakker kulisse.
  Om det er de gamle husene i tradisjonell stil eller lystyachtene i havnen som setter mest preg på miljøet her, er vanskelig å si. Det er nok en blanding. Det er i hvert fall ikke noe som er bedre enn å sitte på en uterestaurant langs strandpromenaden nede i havnen og nyte livet over en café con leche eller en kald San Miguel. Når solen går ned over Middelhavet er det bare å reise seg fra stolen og spasere gjennom byens gater og smug på jakt etter kveldens restaurant. Det finnes garantert et sted for deg, enten du vil spise spansk, italiensk eller asiatisk.

  Bo bra i Andratx

  Hvordan vil du bo? I en komfortabel leilighet, eller kanskje på et elegant hotell med basseng? Når du reiser med Ving er det bare å velge og vrake. Selvsagt kan vi tilby hotell både med gratis WiFi og spa, alt for at du skal få det oppholdet du ønsker.

  Lei en bil

  Selv om mange sikkert føler at Port d'Andratx er alt de trenger i ferien, er stedet også et utmerket utgangspunkt for egne oppdagelsesferder i det nydelige landskapet på denne siden av øya. Vil du se mer av omgivelsene anbefaler vi at du leier bil, i det minste for et par dager. Da kan du for eksempel ta en tur til middelalderbyen Andratx og den fine stranden i nabobukten, Camp del Mar. Du kan også reise til Chopins Valldemossa, appelsintrærnes Sóller, det gamle klosteret i Lluc, den koselige landsbyen Fornalutx og kanskje finne noen små, bortgjemte badeviker langs kysten. Du kommer deg dessuten raskt til Palma på den nye motorveien. Sydkystens fine golfbaner ligger også innen rekkevidde.
  Nyttige tips
  • Hotell med gratis WiFi
  • Gode restauranter
  • Veldig fornøyde gjester
  • Hotell med spa
  • Helårsreisemål
  • God pris på leiebil

  Våre gjesters vurdering Port d` Andratx

  Finn reise til Port d` Andratx