Se hotell (3)

  Reiser til Port d` Andratx

  Port d'Andratx er en liten, eksklusiv perle på sørvestkysten av Mallorca. Mange av våre mest fornøyde kunder reiser hit om igjen og om igjen.
  Port d'Andratx på sydvestkysten av Mallorca passer like bra for en romantisk ferie for to som en avslappende ferie i et fredelige og maleriske omgivelser. Denne lille og eksklusive havnebyen ligger i en skjermet vik, med høye fjell som vakker kulisse.
  Om det er de gamle husene i tradisjonell stil eller lystyachtene i havnen som setter mest preg på miljøet her, er vanskelig å si. Det er nok en blanding. Det er i hvert fall ikke noe som er bedre enn å sitte på en uterestaurant langs strandpromenaden nede i havnen og nyte livet over en café con leche eller en kald San Miguel. Når solen går ned over Middelhavet er det bare å reise seg fra stolen og spasere gjennom byens gater og smug på jakt etter kveldens restaurant. Det finnes garantert et sted for deg, enten du vil spise spansk, italiensk eller asiatisk.

  Bo bra i Andratx

  Hvordan vil du bo? I en komfortabel leilighet, eller kanskje på et elegant hotell med basseng? Når du reiser med Ving er det bare å velge og vrake. Selvsagt kan vi tilby hotell både med gratis WiFi og spa, alt for at du skal få det oppholdet du ønsker.

  Lei en bil

  Selv om mange sikkert føler at Port d'Andratx er alt de trenger i ferien, er stedet også et utmerket utgangspunkt for egne oppdagelsesferder i det nydelige landskapet på denne siden av øya. Vil du se mer av omgivelsene anbefaler vi at du leier bil, i det minste for et par dager. Da kan du for eksempel ta en tur til middelalderbyen Andratx og den fine stranden i nabobukten, Camp del Mar. Du kan også reise til Chopins Valldemossa, appelsintrærnes Sóller, det gamle klosteret i Lluc, den koselige landsbyen Fornalutx og kanskje finne noen små, bortgjemte badeviker langs kysten. Du kommer deg dessuten raskt til Palma på den nye motorveien. Sydkystens fine golfbaner ligger også innen rekkevidde.
  Nyttige tips
  • Hotell med gratis WiFi
  • Gode restauranter
  • Veldig fornøyde gjester
  • Hotell med spa
  • Helårsreisemål
  • God pris på leiebil

  Våre gjesters vurdering Port d` Andratx

  Reisemålet har ingen anmeldelser enda

  Finn reise til Port d` Andratx

  300,- i rabatt på leiebil med AVIS

  Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
  Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.