Se hotell (25)

Reiser til Palma Nova/Magaluf

I Palma Nova er det full fart fra april til oktober. Om du vil ha en roligere ferie skal du reise hit om våren og høsten.
Palma Nova/Magaluf er blant de mest populære feriestedene i Middelhavet, både for unge og eldre. I høysesongen, fra april til oktober, er det først og fremst en stor tumleplass for ungdom. Da strømmer de hit fra hele Europa for å sole seg, bade og feste hele natten. Ving har flere hotell hvor det er party så å si døgnet rundt. Du kan selvsagt velge et roligere hotell, enten ved å reise om våren eller høsten, eller sjekke ut noen av våre hotell i Palma Nova hvor det pleier å være roligere. Om du leser vår beskrivelse av hotellet kan du være sikker på å få den ferien du ønsker.

Strendene i Palma Nova og Magaluf

Området Palma Nova/Magaluf ligger ca. en mil vest for Palma by, med de velholdte og familievennlige strendene Es Carregador, Playa Palmanova og Son Matias i Palma Nova, og partyinnstilte Playa Magaluf i neste bukt. Langs den bilfrie strandpromenaden ligger det restauranter, kafeer og barer tett i tett, og her møtes feriegjester fra hele Europa for å more seg i sommermånedene.

Barnevennlige hotell i Palma Nova

Ikke langt fra stranden i Palma Nova ligger familiehotellet MarSenses Rosa del Mar & Spa. Her bor du i komfortable leiligheter, og ved det fine bassengområdet er det god plass for små og store feriegjester. Vil du unne deg noe ekstra kan du bestille en behandling i hotellets spa, kanskje etter en fin dag i Palma by?

Palma Nova for voksne

Om du velger å reise med Ving kan vi også tilby klassikere som INNSiDE by Meliã Cala Blanca och Ponent Mar. Disse to hotellene har gjennom mange år fått mange trofaste gjester som kommer tilbake år etter år for å nyte stemningen, solen og Mallorca.
Nyttige tips
 • Lang strandpromenade
 • Fine sandstrender
 • Hotell på stranden
 • Mange restauranter
 • Hotell for voksne
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Palma Nova/Magaluf

Strender
Palma Nova/Magaluf har tre velstelte sandstrender. Stranden i Palma Nova er 500 meter lang, og stranden i Magaluf er en kilometer. Langs strendene går det en bilfri strandpromenade hvor hyggelige restauranter, kafeer og barer ligger tett i tett.

Playa de Magaluf

På Playa de Magaluf går det hett for seg om sommeren. Langs strandpromenaden i Magaluf ligger det en fargeglad miks av barer, restauranter og butikker med tydelig britisk påvirkning. Det er et godt utvalg av vannsportsaktiviteter for den som elsker fart og spenning. Akkurat som i Palma Nova og Son Maties er det god plass på stranden. Et godt råd er å gå ned til sydenden av Magalufstranden, hvor stranden blir litt mer steinete. Det kan du sitte på en bar og nyte utsikten over stranden i skyggen av et pinjetre.

Playa de Palma Nova

Playa de Palma Nova er antakelig den roligste av de tre strendene på dette reisemålet, og den har det samme rene vannet og gode service som de to andre. Det er dusjer og andre fasiliteter på stranden. Stranden er er finkornet og ca. 500 meter lang. Det er utleie av solsenger og parasoller.

Playa de Son Maties

Playa de Son Maties er lengre enn Playa de Palma Nova, men det eneste som egentlig skiller strendene er en liten klippeodde rett nedenfor Hotel Santa Lucia. Det er en smakssak hvilken strand du velger. Playa de Son Maties har lov til å bruke det blå flagget, som blant annet er et symbol på at stranden har god service og rent vann og er handicaptilpasset.
Mat, drikke og uteliv
I Palma Nova/Magaluf er det et stort antall restauranter og barer, så det er aldri langt å gå for mat eller drikke. Mange av restaurantene ligger langs strandpromenaden, og de tilbyr både mallorkansk og internasjonal mat.
I Palma Nova og Magaluf ligger det en overflod av musikkpuber, barer og kafeer, og i tillegg en håndfull nattklubber. I sommermånedene er nattelivet mildt sagt intenst. Det livligste området finner du langs Punta Ballena og på høyden mellom Palma Nova og Magaluf.
Shopping
Det meste av shoppingen i Palma Nova og Magaluf består av turistbutikker, som selger alt fra suvenirer og klær til strandartikler. Om du vil virkelig vil på handletur er det bedre å reise inn til Palma med handlegatene Sant Miguel og Jaime III. Her finner du en rekke kjente butikker.
De fleste butikkene holder åpent fra morgen til kveld, unntatt søndag, da de stenger tidligere eller ikke åpner i det hele tatt.

Supermarkeder

Bor du i leilighet er det lurt å gjøre unna storhandelen på et større supermarked i begynnelsen av ferieoppholdet. Her er prisene lavere og utvalget stort. Det store supermarkedet Mercadona ligger på Carretera C-719, ovenfor Son Caliu. Har du ikke bil kan du ta buss 106 eller 107 mot Palma, og ta samme buss tilbake med handleposene. Dagligvarebutikkene inne på hotellområdene er stort sett dyrere.
Sport og trening
Palma Nova og Magaluf passer godt for deg som liker å spille golf og elsker fartsfylte vannsportaktiviteter. Hvis du vil lære deg å stå på wakeboard i ferien i Palma Nova og Magaluf kan du prøve El Spot Wakeboard school.

Golf

Hvis du vil spille golf i ferien på Mallorca er det aldri langt til en golfbane. For mer informasjon om golf og bestilling av tider kan du lese mer her.
Aktiviteter og severdigheter
Det er mye å finne på i området rundt Palma Nova/Magaluf, som vannsport, paragliding og minigolf. Turistkontoret i Magaluf hjelper deg gjerne om du vil vite mer.

Western Water Park – Magaluf

Western Water Park er et badeland med "wild west" som tema, og passer for både voksne og barn. Den ligger i utkanten av Magaluf.

Vinbodega

I området rundt den lille byen Binissalem, ca. 40 kilometer fra Palma Nova/Magluf, ligger det flere vinhus hvor kan du prøvesmake viner og kjøpe med deg en flaske eller to.
Om du er ute etter kulturelle og historiske severdigheter skal du besøke Palma by. Mallorcas hovedstad rommer en herlig blanding av gammelt og nytt.
Utflukter
Klassisk grottetur – med besøk i Porto Cristo
Klassisk grottetur – med besøk i Porto Cristo
En heldagsutflukt med underjordisk mystikk og besøk i den sjarmerende landsbyen Porto Cristo. Vi får også smake på noen av øyas klassiske likører.
Les mer om utflukten
Marked, vin og tapas – fra sør
Marked, vin og tapas – fra sør
Opplev mer av vakre Mallorca! Bli med på en heldagstur til nordsiden av øya, opp i fjellene og ned til Puerto Pollensa der vi besøker det lokale markedet og virkelig tar inn stemningen i denne sjarmerende landsbyen, før vi fortsetter videre til en koselig vinbodega for vinsmaking og tapas. Mat og drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Rancho Grande
Rancho Grande
Bli med til Rancho Grande og vær cowboy for en kveld! Gården ligger vakkert til i Son Serra de Marina, en sjarmerende landsby ca. 20 minutter fra Alcudia. En gøyal tur for både store og små. Middag er inkludert.
Les mer om utflukten
Valldemossa & Sóller
Valldemossa & Sóller
Besøk to av Mallorcas mest stemningsfulle byer, Valldemossa og Sóller. En heldagsutflukt med buss hvor du opplever natur, kultur og historie. Måltider og drikke er ikke inkludert. Utflukten går i april–september.
Les mer om utflukten
Katamaranen Life & Sea – ettermiddagstur
Katamaranen Life & Sea – ettermiddagstur
Nyt et par deilige timer på havet utenfor Palmabukten, om bord i katamaranen Life & Sea.
Les mer om utflukten
Katamaranen Life & Sea – formiddagstur
Katamaranen Life & Sea – formiddagstur
Nyt en deilig formiddag på havet utenfor Palmabukten, om bord i katamaranen Life & Sea.
Les mer om utflukten
Katamaranen Life & Sea i solnedgangen
Katamaranen Life & Sea i solnedgangen
Bli med Life & Seas fantastiske katamaran, kjenn vind i håret og følelsen av total avkobling om bord når vi segler utenfor Palmabukten og får nyte en uforglemmelig solnedgang på havet.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Mallorca på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Lokalkommunikasjonen fungerer veldig bra. Det går busser til Palma flere ganger i timen. For å reise til andre deler av Mallorca er det som regel lurest å først dra inn til Palma. Busstasjonen ligger ved siden av togstasjonen, og det er ikke langt til turistinformasjonen hvor de har rutetabeller. Hotellet kan også hjelpe deg med nøyaktige busstider.

Moped

Det er flere firmaer i Palma Nova og Magaluf som har utleie av mopeder og motorsykler. Det er påbudt med hjelm. Alkotester forekommer.

Sykkel

Sykler kan leies i både Palma Nova og Magaluf. Mallorca er kjent blant profesjonelle syklister for sine fine veier og det varierte terrenget.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan nå oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leie bil eller bare vil ha tips eller gode råd. Kontaktinformasjonen vår finner du på billetten din eller i appen vår. Hvis vi ikke kan hjelpe deg på telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt i Palma Nova/Magaluf

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Det finnes flere minibanker, både i Palma Nova og Magaluf.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Intensivt uteliv i sommermånedene, noe som kan være forstyrrende på samtlige hotell. Kupert terreng. Utendørsbasseng som ikke er oppvarmet er som regel i drift i badesesongen (mai–okt)
Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Palma Nova/Magaluf i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Palma Nova/Magaluf hele året med rutefly.

Flyet lander på Palma flyplass.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Palma Nova/Magaluf. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Palma de Mallorca rett utenfor Palma til hotellet ditt er ca. 40 minutter til 1 time og 30 minutter (ca. 25 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Bussen kjører ofte via Playa de Palma og/eller Illetas, Palma, Cala Mayor. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
14°6°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
17°8°
7
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
19°10°
8
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
22°13°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
26°17°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
29°19°
11
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
29°20°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • september
27°18°
7
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • november
18°10°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
15°8°
4
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager

Finn reise til Palma Nova/Magaluf
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.