Se hotell (20)

Reiser til Palma Nova/Magaluf

I Palma Nova er det full fart fra april til oktober. Om du vil ha en roligere ferie skal du reise hit om våren og høsten.
Palma Nova/Magaluf er blant de mest populære feriestedene i Middelhavet, både for unge og eldre. I høysesongen, fra april til oktober, er det først og fremst en stor tumleplass for ungdom. Da strømmer de hit fra hele Europa for å sole seg, bade og feste hele natten. Ving har flere hotell hvor det er party så å si døgnet rundt. Du kan selvsagt velge et roligere hotell, enten ved å reise om våren eller høsten, eller sjekke ut noen av våre hotell i Palma Nova hvor det pleier å være roligere. Om du leser vår beskrivelse av hotellet kan du være sikker på å få den ferien du ønsker.

Strendene i Palma Nova og Magaluf

Området Palma Nova/Magaluf ligger ca. en mil vest for Palma by, med de velholdte og familievennlige strendene Es Carregador, Playa Palmanova og Son Matias i Palma Nova, og partyinnstilte Playa Magaluf i neste bukt. Langs den bilfrie strandpromenaden ligger det restauranter, kafeer og barer tett i tett, og her møtes feriegjester fra hele Europa for å more seg i sommermånedene.

Barnevennlige hotell i Palma Nova

Ikke langt fra stranden i Palma Nova ligger familiehotellet MarSenses Rosa del Mar & Spa. Her bor du i komfortable leiligheter, og ved det fine bassengområdet er det god plass for små og store feriegjester. Vil du unne deg noe ekstra kan du bestille en behandling i hotellets spa, kanskje etter en fin dag i Palma by?

Palma Nova for voksne

Om du velger å reise med Ving kan vi også tilby klassikere som INNSiDE by Meliã Cala Blanca och Ponent Mar. Disse to hotellene har gjennom mange år fått mange trofaste gjester som kommer tilbake år etter år for å nyte stemningen, solen og Mallorca.
Nyttige tips
  • Lang strandpromenade
  • Fine sandstrender
  • Hotell på stranden
  • Mange restauranter
  • Hotell for voksne

Våre gjesters vurdering Palma Nova/Magaluf

Finn reise til Palma Nova/Magaluf