Se hotell (1)

Reiser til Valldemossa

Bestill en reise med Ving til Valldemossa og nyt denne ekslusive oasen i de naturskjønne Tramuntanafjellene.
Valldemossa er et av Mallorcas mest eksklusive steder, og ligger midt i en frodig dal omgitt av fjellkjeden Tramuntana. Landsbyen er utrolig vakker, med kalksteinshus bygget i tradisjonell mallorkansk stil. For å bevare stedets karakter er det innført restriksjoner som blant annet regulerer høyden på nybygg. I den gamle delen av byen spaserer du rundt på brosteinsbelagte gater, og i den nyere delen kan du handle i små butikker som selger lokalprodusert håndverk og suvenirer. Det er flere hyggelige restauranter og kafeer hvor du kan slå deg ned og betrakte folkelivet mens du spiser og drikker godt. I løpet av de siste årene har stadig flere fått øynene opp for denne idylliske lille byen, som lokker feriegjester fra hele verden. Når du står i den gamle delen av Valldemossa og nyter utsikten over fjellene forstår du hvorfor.

Se og gjøre

Blant de største severdighetene i Valldemossa finner du klosteret La Real Cartuja og museet Costa Nord. Valldemossa er sterkt forbundet med den verdensberømte komponisten Frédéric Chopin, som bodde i et kloster her en vinter på 1830-tallet sammen med sin venninne, forfatteren George Sand. Hvert år holdes det en Chopin-festival i byen.

Lei en bil og opplev mer

Vi anbefaler å leie bil og utforske omgivelsene. Det er for eksempel ikke spesielt langt til Mallorcas hovedstad Palma eller strendene langs sydkysten. I Port de Valldemossa, ca. syv kilometer fra Valldemossa, er det en liten havn og en steinstrand hvor det er mulig å bade.

Velg hvor lenge du vil bo i Valldemossa

Ving tilbyr reiser til Valldemossa med rutefly. Da bestemmer du selv når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du har selvsagt tilgang til Vings service i tilfelle du lurer på noe i løpet av ferien.
Nyttige tips
  • God pris på leiebil
  • Valgfri reiselengde
  • Stille og rolig
  • Fantastisk utsikt
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Valldemossa

Finn reise til Valldemossa