Se hotell (1)

Reiser til Valldemossa

Bestill en reise med Ving til Valldemossa og nyt denne ekslusive oasen i de naturskjønne Tramuntanafjellene.
Valldemossa er et av Mallorcas mest eksklusive steder, og ligger midt i en frodig dal omgitt av fjellkjeden Tramuntana. Landsbyen er utrolig vakker, med kalksteinshus bygget i tradisjonell mallorkansk stil. For å bevare stedets karakter er det innført restriksjoner som blant annet regulerer høyden på nybygg. I den gamle delen av byen spaserer du rundt på brosteinsbelagte gater, og i den nyere delen kan du handle i små butikker som selger lokalprodusert håndverk og suvenirer. Det er flere hyggelige restauranter og kafeer hvor du kan slå deg ned og betrakte folkelivet mens du spiser og drikker godt. I løpet av de siste årene har stadig flere fått øynene opp for denne idylliske lille byen, som lokker feriegjester fra hele verden. Når du står i den gamle delen av Valldemossa og nyter utsikten over fjellene forstår du hvorfor.

Se og gjøre

Blant de største severdighetene i Valldemossa finner du klosteret La Real Cartuja og museet Costa Nord. Valldemossa er sterkt forbundet med den verdensberømte komponisten Frédéric Chopin, som bodde i et kloster her en vinter på 1830-tallet sammen med sin venninne, forfatteren George Sand. Hvert år holdes det en Chopin-festival i byen.

Lei en bil og opplev mer

Vi anbefaler å leie bil og utforske omgivelsene. Det er for eksempel ikke spesielt langt til Mallorcas hovedstad Palma eller strendene langs sydkysten. I Port de Valldemossa, ca. syv kilometer fra Valldemossa, er det en liten havn og en steinstrand hvor det er mulig å bade.

Velg hvor lenge du vil bo i Valldemossa

Ving tilbyr reiser til Valldemossa med rutefly. Da bestemmer du selv når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du har selvsagt tilgang til Vings service i tilfelle du lurer på noe i løpet av ferien.
Nyttige tips
  • God pris på leiebil
  • Valgfri reiselengde
  • Stille og rolig
  • Fantastisk utsikt
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Valldemossa

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Valldemossa

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.