Se hotell (2)

Reiser til Cala San Vicente

I Cala San Vicente venter en terrasse ved havet og god mat og drikke – trenger man egentlig noe mer i ferien?
Cala San Vicente på nordsiden av Mallorca er et av øyas minste og fredeligste reisemål. Steder er bygget opp rundt de små strendene nederst i en dal i fjellkjeden Tramuntana, men Cala San Vicente har ikke markert seg på turistkartet ennå. Cala San Vicente er det perfekte stedet for deg som bare vil ha fred og ro i ferien. Du vil sannsynligvis ikke røre deg av flekken når du først har slått deg ned på dette herlige stedet, men en avstikker til noen av stedets gode restauranter frister kanskje, om du er glad i lokal kokekunst. Pollensa ligger ikke lenger enn en mils vei unna med taxi eller buss om du ønsker større variasjon. Der har de byliv med butikker, markeder og enda flere restauranter og tapasbarer.

Når du skal reise uten barn

Skal du reise uten barn til Cala San Vicente kan du for eksempel velge Hotel Niu. Her bor du bra, spiser godt og slapper av på hotellterrassen med bølgeskvulp og en god bok. VIng kan også tilby et opphold på det luksuriøse og helt spesielle femstjernershotellet Boutique La Moraleja Hotel, som en gang var en herregård, men i dag er omgjort til et hotell med en særegen, elegant stil.

Utflukter på egen hånd

Fra Cala San Vicente er det lett å dra på både lange og korte oppdagelsesferder. Hvorfor ikke leie bil i noen dager? Da kan du dra opp i Tramuntanafjellene og nyte den vakre naturen, utforske Mallorcas vindistrikt eller besøke noen av de mange markedene på øya. Bestill gjerne leiebil samtidig med reisen. Da har du bil når du trenger det, og du slipper å bruke tid på bestilling i ferien.
Nyttige tips
 • God pris på leiebil
 • Hotell på stranden
 • Veldig fornøyde gjester
 • Lokale restauranter
 • Hotell for voksne
 • Fin sandstrand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Cala San Vicente

Strender
Cala San Vicente har tre små badeviker med fin sand og turkisfarget, krystallklart vann. Vikene er lett tilgjengelige for bilister, og har fasiliteter som barer, restauranter og hotell. Den største stranden heter Cala Molins. Så følger de mindre strendene Cala Clara og Cala Barques. Alle strendene ligger i nærheten av hverandre.
Mat, drikke og uteliv
Det ligger noen få restauranter i Cala San Vicente. Du finner et større utvalg av restauranter og barer i Puerto Pollensa og Alcudia. Du kan kjøre buss og taxi til Puerto Pollensa.
Cala San Vicente er et veldig rolig og stille sted. Kveldslivet foregår for det meste på restaurantene og barer med livemusikk. Du kan også bare slappe av på hotellterrassen. Om du ønsker større utvalg anbefaler vi Puerto de Pollensa.
Shopping
Det er noen få butikker i Cala San Vicente. Du finner flere butikker i Pollensa, åtte kilometer fra Cala San Vicente. Her holdes det et lokalt marked hver søndag formiddag. Du kan kjøre buss og taxi til Pollensa.
Sport og trening
Opplev vakker natur på en fottur eller en golfrunde. Her er det mye for deg som er glad i
naturen. Ca. 20 kilometer fra Cala San Vicente ligger det en 18-hulls golfbane.

Gå fottur på Mallorca i ferien

Å gå turer i de vakre omgivelsene rundt Cala San Vicente er en opplevelse. Naturen er imponerende, og omgivelsene vakre. Sørg for å ha sko med solid såle, for det kan være ulendt terreng noen steder.
Aktiviteter og severdigheter
Cala San Vicente passer utmerket for deg som bare vil ha det stille og rolig og slappe av i ferien.
Fra Cala San Vicente er det enkelt å legge ut på korte og lange oppdagelsesreiser på egen hånd. Hvorfor ikke leie bil for noen dager? Da er det kort vei opp til det vakre landskapet i Tramuntanafjellene, Mallorcas vindistrikter eller noen av øyas mange markeder. Hvis det lokker med storbystemning kan vi anbefale en tur til Palma by.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Mallorca på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det går buss fra Cala San Vicente til Puerto Pollensa og Alcudia hver dag. Hvis du vil kjøre taxi anbefaler vi å forhåndsbestille på hotellet.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Kontaktinformasjonen finner du på billetten din eller i vår app. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt i Cala San Vicente

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Cala San Vicente året rundt med rutefly.

Flyet lander på Palma flyplass.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen til Cala San Vicente er ca. 90 minutter (ca. 65 km).
Vær
 • januar
14°6°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
17°8°
7
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
19°10°
8
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
22°13°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
26°17°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
29°19°
11
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
29°20°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • september
27°18°
7
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • november
18°10°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
15°8°
4
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager

Finn reise til Cala San Vicente
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.