Se hotell (1)

Reiser til Cala San Vicente

I Cala San Vicente venter en terrasse ved havet og god mat og drikke – trenger man egentlig noe mer i ferien?
Cala San Vicente på nordsiden av Mallorca er et av øyas minste og fredeligste reisemål. Steder er bygget opp rundt de små strendene nederst i en dal i fjellkjeden Tramuntana, men Cala San Vicente har ikke markert seg på turistkartet ennå. Cala San Vicente er det perfekte stedet for deg som bare vil ha fred og ro i ferien. Du vil sannsynligvis ikke røre deg av flekken når du først har slått deg ned på dette herlige stedet, men en avstikker til noen av stedets gode restauranter frister kanskje, om du er glad i lokal kokekunst. Pollensa ligger ikke lenger enn en mils vei unna med taxi eller buss om du ønsker større variasjon. Der har de byliv med butikker, markeder og enda flere restauranter og tapasbarer.

Når du skal reise uten barn

Skal du reise uten barn til Cala San Vicente, er det fint å bo på Hotel Hoposa Niu. Her bor du bra og kan spise godt og slappe av på hotellterrassen med bølgeskvulp og en god bok.

Utflukter på egen hånd

Fra Cala San Vicente er det lett å dra på både lange og korte oppdagelsesferder. Hvorfor ikke leie bil i noen dager? Da kan du dra opp i Tramuntanafjellene og nyte den vakre naturen, utforske Mallorcas vindistrikt eller besøke noen av de mange markedene på øya. Bestill gjerne leiebil samtidig med reisen. Da har du bil når du trenger det, og du slipper å bruke tid på bestilling i ferien.
Nyttige tips
  • God pris på leiebil
  • Hotell på stranden
  • Veldig fornøyde gjester
  • Lokale restauranter
  • Fin sandstrand

Våre gjesters vurdering Cala San Vicente

Finn reise til Cala San Vicente