Se hotell (5)

  Reiser til Puerto de Pollensa

  Puerto Pollensa er er et rolig og sjarmerende sted med en avslappet, spansk atmosfære.
  Puerto Pollensa er et av Mallorcas vakreste og mest "spanske" badesteder. Byen har vært et populært turiststed siden 60-tallet, men stemningen er avslappet, og stedet føles ikke som en "turistmaskin". Bykjernen er tatt godt vare på, og hotellene føyer seg pent inn i den eldre bebyggelsen. Bystranden er ca. en kilometer lang, ren og velholdt. Her kan du leie solsenger og parasoller, og det er et stort utvalg av aktiviteter som volleyball, windsurfing og pedalbåter. Langs stranden går det en strandpromenade kantet med palmer. Her og i de eldre delene av byen innenfor havnen ligger det kafeer og barer og en mengde restauranter som serverer både mallorkansk og internasjonal mat. Det er også mange butikker som selger suvenirer, sko og klær.

  Romerbyen Pollensa

  I traktene rundt Puerto Pollensa er det mye å oppdage for den naturinteresserte. Legg ut på en tur på en av de vakre turstiene, eller lei en bil og oppdag øya. Fem kilometer fra Puerto Pollensa ligger en av Mallorcas best bevarte byer, Pollensa, med aner helt tilbake til romertiden. Et besøk hit er et must! Ta en spasertur i de smale gatene hvor okerfargede hus med grønne vinduslemmer ligger tett.
  Vil du ha større bevegelsesfrihet anbefaler vi å bestille leiebil sammen med reisen. På den måten kan du utforske Mallorca i ditt eget tempo.

  Skreddersydde reiser til Puerto Pollensa

  Nå kan du også bestille reise med rutefly til Puerto Pollensa. Da velger du selv hvilken dag du reiser og hvor lenge du skal være borte. Samtidig kan du velge mellom våre beste hotell, bli med på utflukter og ha tilgang til vår service. Kort fortalt kan du skreddersy reisen din akkurat slik du vil ha den, fra tre dager og oppover.
  Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Valgfri reiselengde
  • All Inclusive
  • Mange restauranter
  • God pris på leiebil
  • Hotell med gratis WiFi

  Våre gjesters vurdering Puerto de Pollensa

  Finn reise til Puerto de Pollensa

  300,- i rabatt på leiebil med AVIS

  Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
  Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.