Golfreiser til Mallorca

Golfreiser til Mallorca

Golf på Mallorca

Mallorca har flere golfbaner av god kvalitet. Hit kan du reise og spille golf en helg, eller du kan kombinere solferien med et par runder på golfbanen.

Du kan spille golf på en av banene rundt den solfylte Palmabukten eller på øyas kanskje beste bane, Alcanada, som ligger i Alcudia.

Hvis du velger å legge golfturen til Palmabukten på Mallorca kan vi anbefale våre Sunprime Hotels, Sunprime Waterfront og Sunprime Palma Beach. Ønsker du å bo ved golfbanen er Mallorca Mariott Son Antem Golf Resort & Spa hotellet for deg. Foretrekker du å spille golf oppe i Alcudia, anbefaler vi Sunwing Alcudia Beach. Et godt tips er å bestille leiebil samtidig med reisen, da kommer du deg enkelt til de forskjellige banene på øya.
 
Reiser du på langtidsferie på vinterstid kan du spille golf allerede fra februar når mange av golfbanene åpner for sesongen.

ANBEFALTE GOLFBANER PÅ MALLORCA

Perfekte golfbaner for en runde eller to – eller kanskje en golfferie på Mallorca.

Kart over Mallorca
Golfbane på Mallorca

Alcanada

Spill golf på Alcanada, golfbanen som er designet av Robert Trent Jones jr., som sammen med sin far, Robert Trent Jones er kjent for å ha skapt noe av verdens flotteste baner. Filisofien bak deres design har vært "easy bogeys and difficult pars".
 
Alcanada er ikke akkurat noen nybegynnerbane. Dette er en særdeles flott og påkostet 18-hullsbane som regnes blant Spanias og Europas beste golfbaner. Her er det ikke spart på noe, for eksepel er gresset importert fra Florida. Beliggenheten er suveren, bare noen få kilometer fra Alcudia. Flere hull ligger rett ved havet – dette er det nærmeste du kommer en linksbane på Mallorca.
 
Gå inn på banens offisielle nettside for mer informasjon om greenfee og bestilling av tider.

Golf på Mallorca

Capdepera

Et meget hyggelig bekjentskap. Brede, bølgende, slicevennlige fairways på de 12 første hullene. Herlig bane å spille på.
 
Til og med det 195 meter lange 7. hullet, par 3, går galant. De siste seks hullene er derimot betydelig vanskeligere. Banen blir kupert og greenene mer ujevne, men alltid ærlige. Et godt råd – hold deg unna bunkeren. Hull 18 er litt spesiell! Et kort par 5-hull hvor utslaget slås over en ravine og hvor også amatører har en eagle-sjanse.
 
Gå inn på banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Golfbane på Mallorca

Canyamel Golf Club

På Canyamel Golf Club blir det aldri kjedelig. Banen byr på en herlig blanding av ulike typer golfhull: noen opphøyde utslag, et par kinkige doglegs og et og annet blindt hull.
 
At banen i tillegg er kjent for å ha Mallorcas fineste greener gjør ikke saken noe verre. Dette er en grønn og frodig parkbane der de første ni hullene ligger i et veldig kupert landskap, mens den andre halvparten av banen er ganske flat. Etter runden kan du slappe av og ta noe godt å drikke eller spise på den koselige terrassen.
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Golf på Mallorca

Pula Golf

Pula Golf ble grunnlagt i 1995 og totalt ombygget og forandret av José María Olazábal i årene 2004–2006 for å oppfylle kravene til profesjonell golf. Det er en lang og krevende bane, par 72.
 
Her har det vært arrangert European Tour Golf med mange kjente navn som Peter Hanson, Jimenez, Olazabal, Darren Clarke, Molinari, Kaymer, Sergio Garcia med flere.
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Golf på Mallorca

Golf Park Puntiró

Spill golf på Golf Park Puntiró som er designet av Jack Nicklaus, (Nicklaus Design). Puntiró er en middels vanskelig bane med mange fine hull.
 
Anlegget har veldig gode treningsmuligheter og et hyggelig klubbhus med en god restaurant. Ligger bare 9 km øst for Palma, nær flyplassen.
 
Besøk banens ofisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Golfreiser til Mallorca

Golf Maioris

Spill golf på Golf Maioris, en av de nyere banene på Mallorca. Anlegget ligger nær Llucmajor, ca. 15 minutters biltur fra Palma.
 
En moderne bane med stor drivingrange og et hyggelig klubbhus. Banen er veldig underholdende og de 9 første hullene er ganske lette. De siste 9 hullene er en utfordring for spillerne, med blant annet 3 store innsjøer.
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Golf på Mallorca

Arabella Golf

Tre baner av høy kvalitet, i nærheten av Palma
**• Son Muntaner
Son Vida
Son Quint

Besøk den respektive banes offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.**

Mallorca golfreiser

CG Son Termens

Spill golf på GC Son Termens, banen som regnes for å være en av Mallorcas fineste golfbaner. Banen åpnet i 1998 og ligger vakkert til, mellom Palma og fjellandsbyen Valldemossa.
 
Baneanlegget er bygd helt og holdent på økologisk grunn, med bl.a. gjenvinning av vannet fra vanningssystemet. Banen er kupert og har trær som avgrenser hver fairway – noen steder ganske smale fairways. Nå gjør ikke det så mye, fordi de fleste par 4-hullene er under 300 meter lange. Men se opp for vindkastene som lett kan spille deg et puss!
 
Besøk banenes offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider..

Golf på Mallorca

Golf de Poniente

Golf de Poniente ligger ca. 5 km nord for Magaluf, og er antagelig øyas mest populære golfanlegg for skandinaver.
 
Banen er en kupert skogs- og parkbane som alle trives på, til tross for seks store vannhindre og utallige bunkre. Layoutmessig er Poniente kanskje den beste banen på Mallorca. Og ifølge Pepe Gancedo, i dag Spanias mest kjente banearkitekt, er det tiende hullet ett av de beste par 4-hull som finnes. Her er det også et hyggelig klubbhus med en stor terrasse der du kan nyte en forfriskning eller en matbit etter runden.
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Golf på Mallorca

Santa Ponsa

Santa Ponsa, som ligger i badebyen med samme navn, er en godt kjent og relativt tøff mesterskapsbane.
 
Fairways er riktignok brede og innbydende, men banen har opphøyde greener, lange hull, vannhindre på ni av hullene, og vinden kan også vanskeliggjøre spillet. Ikke minst er det tiende hullet noe å bryne seg på – 560 meter fra gul tee og 470 meter fra rød.
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

Golfbane på Mallorca

Son Antem

Øst for Palma kan du spille golf på dette velholdte golfanlegget i amerikansk stil. At stilen er amerikansk er kanskje ikke så rart med tanke på at verdens beste golfer gjennom tidene, Jack Nicklaus, var rådgiver da banene ble bygget.
 
Utfordrende doglegs der du må drive utslaget bortimot 200 meter for å se greenen, og så noen artige korte hull. Blant annet ett på 112 meter. Anlegget har også en veldig stor Driving Range og et flott klubbhus som er innredet i en gammel mallorkinsk bondegård.
 
Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling av tider.

ANBEFALTE GOLFHOTELL

Sunprime Waterfront
concept-logo

Sunprime Waterfront

Sunprime Waterfront ligger rett ved stranden og den koselige strandpromenaden i Playa de Palma, nærmere bestemt i Can Pastilla. En landsby som minner om det gamle Mallorca, men med en moderne touch.

Sunwing Cala Bona Beach
concept-logo

Sunwing Cala Bona Beach

Ta med familien og bo på et komfortabelt hotell med havet som blikkfang, golfbanen like i nærheten og Fitness & Spa rett rundt hjørnet.

Sunwing Alcudia Beach
concept-logo

Sunwing Alcudia Beach

Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet rett ved stranden. På Sunwing Alcudia Beach har dere alt som skal til for en vellykket familieferie.

Gjør det enklere å spille golf med leiebil

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.
 
Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.