Vo DPcou Mallorca

Golfreiser til Mallorca

Golf på Mallorca

Mallorca har et godt tilbud til deg som vil spille golf. Hit kan du reise på en golfferie eller en golfweekend, og uansett hvor du bor ligger det en golfbane i nærheten.

Greenfee 365

Sammen med vår samarbeidspartner Greenfee365 kan vi tilby bestilling av starttider på de fleste golfbanene på Mallorca. Du velger baner og hvor mye du vil spille i løpet av ferien. Planlegger du en golfreise til Mallorca, er det fullt mulig å bestille flere starttider.

Anbefalte golfbaner på Mallorca

Kart over Mallorca

Mallorca nord og øst

Det ligger flere fine golfbaner på nord- og østsiden av Mallorca. Her kan du fint kombinere en solferie med golfspilling, eller kanskje velger du å reise på en golfweekend hit. I området finnes det førsteklasses golfbaner, og selv om det ikke er like mange baner her som på sydsiden, er utvalget bra for en kort eller lang golfferie.

Gjennom vårt samarbeid med Greenfee365 kan vi tilby deg å forhåndsbestille starttider og sikre deg spilledager før du reiser. Her finner du alt fra Capdepera Golf med en kombinasjon av lette og vanskelige hull til Alcanada, en påkostet 18-hullsbane som tilbyr utfordringer for deg med litt høyere handicap.

Hotellet er en viktig del av golfferien og her kan vi tilby flere hotell med høy standard, der du kan koble av og nyte etter golfrundene. Ønsker du litt liv og røre vil du trives i Alcudia, Can Picafort, Cala Ratjada og Cala Millor. Her finner du også et godt utvalg av restauranter og butikker. I Puerto Pollensa, Cala San Vincente, Cala Mesquida Cala Bona og Cala d´Or er tempoet roligere og du bor tettere på naturen og lokalbefolkningen. Finn ditt perfekte golfhotell!

Avhengig av hvem du reiser sammen med vil behov og ønsker variere. Vi har hotell for enhver smak. Reiser du med familien kan vi anbefale Sunwing Alcudia Beach som tilbyr barneklubb med Lollo & Bernie, ungdomsaktiviteter, underholdning og et bredt utvalg av treningsmuligheter. Ønsker du å bo på et roligere hotell kun for voksne, er Sunprime Pollensa Bay et godt valg. Her finner du gode treningsmuligheter, spa og pene rom.

Mallorca sør og vest

Syd- og vestsiden av Mallorca har mye å tilby deg som er glad i å spille golf. Enten du vil spille noen få runder i løpet av ferien eller du planlegger en golfreise hit, finnes det et bredt utvalg av golfbaner med variert utforming og vanskleighetsgrad.

Takket være vårt samarbeid med Greenfee365 kan du allerede før avreise bestille starttider på de aller fleste banene. Her finner du blant annet Golf Son Termens som anses å være en av Mallorcas mest økologiske baner og Son Vida Golf som er en god bane med lang historie.

Avkobling mellom golfrundene er viktig og på syd- og vestsiden av Mallorca ligger det opptil flere hotell med høy standard og komfort. Du kan velge å bo i den avsidesliggende kystidyllen Puerto de Sóller eksklusive Valldemossa eller Port de Andratx som tilbyr en stille og rolig ferie. Foretrekker du litt mer folkeliv og shopping, kan du bo i Santa Ponsa, Playa de Palma eller Palma by.

Uansett hvor du vil bo kan vi tilby gode hotell i nærheten av stranden eller shoppingstrøk og med eller uten mat inkludert. Reiser du uten barn kan vi anbefale Sunprime Waterfront i Playa de Palma eller SENTIDO Fido Punta del Mar & Spa i Santa Ponsa.

ANBEFALTE GOLFHOTELL

Sunprime Waterfront
Sunprime

Sunprime Waterfront

Sunprime Waterfront ligger rett ved stranden og den koselige strandpromenaden i Playa de Palma, nærmere bestemt i Can Pastilla. En landsby som minner om det gamle Mallorca, men med en moderne touch.

Sunwing Alcudia Beach
Sunwing

Sunwing Alcudia Beach

Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet rett ved stranden. På Sunwing Alcudia Beach har dere alt som skal til for en vellykket familieferie.

Gjør det enklere å spille golf med leiebil

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.

Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.