Se hotell (18)

Reiser til Cala d'Or

Cala d'Or lokker med en behagelig, rolig atmosfære og en vakker kystlinje.
Cala d'Or er et trivelig og litt eksklusivt sted, men uten å være snobbete og dyrt. Området består av lave hvite hus i frodige omgivelser. Stedets sentrum ligger ved de hyggelige gågatene øst for Avinguda de Calonge med butikker og uteservering. Om kvelden kommer folk hit for å spise et godt måltid, handle litt og se på folkelivet. Marinaen er et annet populært sted for kveldsutflukter. Der finner du også en rekke fine restauranter som serverer både spansk og internasjonal mat i en hyggelig atmosfære. Landsbygda rundt Cala d'Or er trivelig, med vakre gamle steinhus og frodige hager. Om du liker å reise rundt på egen hånd er dette et ideelt reisemål, med små landsbyer og fine badeviker å utforske i nærheten. Mange av Vings gjester velger å leie sykler og utforske landskapet ute ved kysten, kanskje med en avstikker til hagene i S'Horta-dalen. Andre reiser hit for å være med på jazzfestivalen i juni, eller den lokale fiestaen med opptog og andre begivenheter i midten av august. Har du tilgang til bil kan du ta en fin utflukt til fiskerlandsbyen Porto Colom og det lille klosteret i San Salvador.

Sol- og badeliv i Cala d'Or

I Cala d'Or finner du fem av Mallorcas fineste badeviker. De ligger mellom høye klippeodder og lengst inn i hver vik er det en liten hvit sandstrand. Takket være alle klippene er vannet krystallklart og perfekt for snorkling. Siden Cala d'Or har økt i popularitet, og stadig flere velger å reise hit, kan strendene i høysesongen oppleves som litt overbefolket. Derfor har hotellene fine bassengområder med alt man kan ønske seg i ferien.

Monsuau Cala d'Or Boutique Hotel for voksne

Mellom de to fine badevikene Cala Ferrera og Cala Serena ligger Monsuau Cala d'Or Boutique Hotel. Dette er det rette valget for deg som reiser uten barn og gleder deg til en ferie i elegante omgivelser, med komfortable rom og muligheter for trening kanskje et par ettermiddager i hotellets spa.

Barnevennlige hotell i Cala d'Or

Reiser du med barn skal du ta en titt på våre familievennlige Family Garden-hotell. Et av dem er Inturotel Cala Azul, et hyggelig hotell som ligger bare et steinkast fra havet. Her får dere en skikkelig familieferie, med blant annet barneklubb, Mini Disco og TeenSport for barna og aerobics og volleyball for de voksne. De fleste aktivitetene er gratis. Du også velge å bo på Inturotel Esmeralda Park, nok et Family Garden-hotell som ligger en kort spasertur fra Cala d'Or, nær både naturen og havet.
Nyttige tips
 • Family Garden
 • Hotell med gratis WiFi
 • All Inclusive
 • Fine sandstrender
 • Mange restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Cala d'Or

REISEFORSLAG TIL Cala d'Or

Inturotel Cala Azul
familygarden
 • Barnevennlig
Inturotel Cala Azul
Cala d'Or, Mallorca, Spania
 • Fly + del i 2-romsleilighet med mulighet for tre ekstrasenger
 • 1 uke
 • Avreise 5 sep 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
5 sep 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inturotel Esmeralda Park
familygarden
 • Barnevennlig
Inturotel Esmeralda Park
Cala d'Or, Mallorca, Spania
 • Fly + del i 2-romsleilighet
 • 1 uke
 • Avreise 19 sep 2023 fra Trondheim
Fly + hotell, 1 uke
19 sep 2023 fra Trondheim
Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa
primeselect
 • Passer for voksne
Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa
Cala d'Or, Mallorca, Spania
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Avreise 15 sep 2023 fra Bergen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
15 sep 2023 fra Bergen

Finn reise til Cala d'Or
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.