Direkte utgang til basseng på Monsuau Cala d’Or Boutique Hotel på Mallorca
Monsuau Cala d’Or Boutique Hotel

Privat basseng eller direkte utgang til basseng

Swim Out-rom på Mallorca

Swim Out – bestill et rom på Mallorca med privat basseng eller direkte utgang til basseng

Når du reiser med Ving til Mallorca kan du velge mellom flere hotell som tilbyr privat basseng eller direkte utgang til basseng. Tilfør ferien et snev av luksus ved å ta morgen- og kveldsdukkerten rett fra terrassen på ditt eget hotellrom.

Her presenterer vi de hotellene på Mallorca som tilbyr Swim Out-rom med privat basseng, eller direkte utgang fra rommet til basseng som du deler med dine naboer.

Alle hotell på Mallorca

Rom med privat basseng eller direkte utgang til basseng på Mallorca

Finn ditt hotell med direkte utgang til bassenget

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.