Direkte utgang til basseng på Monsuau Cala d’Or Boutique Hotel på Mallorca
Zafiro Palace Alcudia

Privat basseng eller direkte utgang til basseng

Swim Out-rom på Mallorca

Swim Out – bestill et rom på Mallorca med privat basseng eller direkte utgang til basseng

Når du reiser med Ving til Mallorca kan du velge mellom flere hotell som tilbyr privat basseng eller direkte utgang til basseng. Tilfør ferien et snev av luksus ved å ta morgen- og kveldsdukkerten rett fra terrassen på ditt eget hotellrom.

Her presenterer vi de hotellene på Mallorca som tilbyr Swim Out-rom med privat basseng, eller direkte utgang fra rommet til basseng som du deler med dine naboer.

Alle hotell på Mallorca

Rom med privat basseng eller direkte utgang til basseng på Mallorca

Finn ditt hotell med direkte utgang til bassenget

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.