Se hotell (20)

  Reiser til Playa de Palma

  Playa de Palma er perfekt for deg som vil bo rett ved stranden, men likevel ønsker å ha kort vei til shopping, kultur og uteliv i hovedstaden Palma.
  Hele veien langs Playa de Palma har det i årenes løp vokst opp velorganiserte internasjonale turiststeder som Arenal og Ca'n Pastilla. I pinjelundene ovenfor stranden var det mange mallorcanere som tidligere bygget sommerhusene sine. Det varte ikke lenge før også utenlandske feriegjester begynte å strømme hit. Ca'n Pastilla har klart å beholde mye av sin spanske atmosfære, med spennende restauranter og et lokalt folkeliv. Arenal, i sørenden av Playa de Palma, er et mer internasjonalt turiststed med tysk preg. I hotellområdet ovenfor stranden i Arenal ligger restauranter, barer, diskotek og andre fornøyelsestilbud tett i tett. På strandpromenaden og i strøkene rundt finner du alt du kan ønske deg i ferien av barer, kafeer, puber, butikker og diskotek. I høysesong er utelivet heftig, for da kommer det turister fra hele Europa hit for å sole seg, bade og more seg.

  Strandliv i særklasse

  Den lange og velholdte sandstranden Playa de Palma er den beste i hele Palmabukten. Hele fem kilometer lang og bred som en fotballbane strekker den seg helt frem til utkanten av Palma, og er kantet av en livlig strandpromenade hvor de jogger om morgenen og spaserer om kvelden. At stranden er så ren og velholdt kommer av at den er oppdelt i flere mindre områder, såkalte "balnearios". Hvert område har sine egne barer, omkledningshytter og dusjer. Serviceinnstilt strandpersonale setter sin ære i at nettopp deres del av stranden skal være den mest attraktive.

  Sunprime Hotels – for deg som reiser uten barn.

  I Playa de Palma liger et av våre Sunprime Hotels, det aller beste hotellvalget for deg som reiser uten barn. Sunprime Waterfront har perfekt beliggenhet rett ved stranden og er et herlig hotell for deg som skal nyte en barnefri ferie. På våre Sunprime Hotels kan du skjemme deg bort med god mat, fine viner og kort vei til både severdigheter og shopping i Palma by.

  Kort transport og kort vei til Palma

  Mange av Vings gjester velger å reise til Playa de Palma for å kunne bo ved stranden og samtidig ha kort vei inn til Palma by. Dit er det lett og billig å reise med lokalbussen. Du slipper dessuten lang transporttid til hotellet, siden Playa de Palma ligger mindre enn en halvtime fra flyplassen.
  Nyttige tips
  • Sunprime Hotels
  • Kilometerlangde sandstrender
  • Lang strandpromenade
  • Gode restauranter
  • Kort avstand fra flyplassen
  Filtrer og søk hotell

  Våre gjesters vurdering Playa de Palma

  Strender
  Playa de Palma har en ca. fem kilometer lang strand med hvit finkornet sand. I Can Pastilla ligger det en 400 meter lang sandstrand, og i Arenal er stranden ca. 200 meter lang. På sørsiden av Mallorca, ca. 47 kilometer sydøst for Playa de Palma, ligger den fine stranden Es Trenc. Det er en ca. syv kilometer lang herlig sandstrand med krystallklart vann, ikke langt fra landsbyen Campos.

  Strender i Playa de Palma

  Den lange, velholdte sandstranden Playa de Palma er den beste i hele Palmabukten. Den er mellom 50 og 100 meter bred og strekker seg fra utkanten av Palma og fem kilometer videre. At stranden er så ren og velholdt kommer av at den er oppdelt i 15 mindre områder, såkalte "balnearios". Hvert område har sine egne barer, omkledningshytter, toaletter og dusjer. Serviceinnstilt strandpersonale setter sin ære i at nettopp deres del av stranden skal være den mest attraktive.
  Det er tilbud om vannsportsaktiviteter som windsurfing, pedalbåter og vannscooter på stranden, og utleie av solsenger og parasoller. På strandpromenaden og i området rundt er det uteservering, puber, butikker og diskotek.
  Mat, drikke og uteliv
  I Playa de Palma er det et godt utvalg av restauranter med mallorkansk, tysk og internasjonal mat. Langs strandpromenaden og på hotellområdet ovenfor stranden i Arenal ligger det enda flere barer, kafeer, restauranter og uteserveringer. Det er tydelig tysk påvirkning i Playa de Palma, for de fleste restaurantene har skilter på tysk som lokker med "Schnitzel", "Kaffee und Küche" og tyske ølmerker. Her er det til og med "Biergarten" hvor du kan drikke øl til tonene av festlig tysk schlagermusikk – en sann opplevelse!
  I Playa de Palma er det mange diskotek og dansesteder med levende musikk. Noen av de større hotellene har dans til orkester noen kvelder i uken. Det ligger mange barer og diskotek langs stranden og på hotellområdet i Arenal, og i sommersesongen er det et heftig uteliv her. Utelivet i Play de Palma preges av at de fleste turistene her er tyske. Her ljomer det tysk musikk fra så godt som alle høyttalere, og alle skilt er tekstet på spansk og tysk. Ved balneario fem og seks ligger de fleste diskotekene og Megaparken – en gigantisk tysk Biergarten. Her ligger også de berømte gatene som på folkemunne er oversatt fra sine spanske navn til "Schinken Strasse" og "Bier Strasse".
  Er du på jakt etter noe litt mer spansk skal du ta veien til utkanten av Playa de Palma. I nordenden ligger Can Pastilla hvor det er fullt mulig å finne en bar hvor innehaveren ikke snakker et annet språk enn spansk. Mange spanjoler besøker også barene og diskotekene langs strandpromenaden ved balneario to og tre.
  Shopping
  Akkurat som på de fleste andre turiststeder på Mallorca er ikke shoppingmulighetene i Playa de Palma spesielt imponerende. Det går for det meste i strandartikler, suvenirer og en del klær. Er du ute etter litt ordentlig shopping skal du i stedet ta veien inn til Palma by eller shoppingområdet FAN Mallorca Shopping, ca. fem minutter med bil fra Playa de Palma.

  Supermarkeder

  Om du bor på leilighetshotell er det lurt å gjøre unna handlingen på et større supermarked i begynnelsen av ferieoppholdet. Her er prisene lavere og vareutvalget større. Det er store supermarkeder i Can Pastilla og Arenal. Det enorme Carrefour ligger ca. ti minutter med taxi mot Palma. De fleste supermercados er stengt på søndager, utenom i høysesongen, da de holder åpent fram til lunsj. Minimarkeder inne på hotellområdene er generelt dyrere.

  Marked i Play de Palma

  Både i Arenal og Can Pastilla er det markeder som det er verdt å besøke – om ikke for noe annet enn bare å ta en titt. I Arenal er det marked på Plaza Mayor hver torsdag, og i Can Pastilla på Plaza Pio IX hver tirsdag og torsdag. Markedene er vanligvis åpne frem til lunsjtid.
  Sport og trening
  I Playa de Palma er det mye å finne på for deg som liker å trene i ferien, enten det er til vanns eller på landjorden.

  Golf

  Hvis du har lyst på en runde med golf i ferien er Playa de Palma et utmerket valg. En populær golfbane i nærheten av Playa de Palma er Son Antem Resort Course som har to baner. Den ligger ved Carretera Lluchmajor, på veien mot Lluchmajor.

  Surfing og windsurfing

  Hvis du vil kombinere late timer på solsengen med litt surfing eller windsurfing, finner du her Bonaona som blant annet har utleie av brett og tilbyr opplæring.

  Yoga

  Hvis du vil prøve yoga i ferien kan du i Playa de Palma bestille yogaklasser og private yogatimer hos Gyana Yoga.

  Sykling

  Playa de Palma er som skapt for sykling. Her er det fine landeveier og sykkelveier, mange med fin utsikt over havet.

  Du kan leie forskjellige typer sykler her.

  Dykking og snorkling

  Hvis du vil dykke ned under overflaten og oppleve livet i havet i løpet av ferien på Mallorca, kan du sammen med diving and adventure dykke og snorkle. De tilbyr prøvedykk, PADI-kurs snorkling og mye annet.
  Aktiviteter og severdigheter
  Playa de Palma ligger en kort reise fra Palma by, så det er mye å finne på i omgivelsene. Hele veien langs Playa de Palma har velorganiserte, internasjonale turiststeder som Arenal og Can Pastilla vokst frem og bidrar til aktivitetsutvalget.
  Mange av Vings gjester velger å reise til Playa de Palma for å bo ved stranden og ha kort vei inn til Palma by. Det er absolutt verdt å utforske byens historiske sentrum og spennende severdigheter!
  Utflukter
  Klassisk grottetur – med besøk i Porto Cristo
  Klassisk grottetur – med besøk i Porto Cristo
  En heldagsutflukt med underjordisk mystikk og besøk i den sjarmerende landsbyen Porto Cristo. Vi får også smake på noen av øyas klassiske likører.
  Les mer om utflukten
  Marked, vin og tapas – fra sør
  Marked, vin og tapas – fra sør
  Opplev mer av vakre Mallorca! Bli med på en heldagstur til nordsiden av øya, opp i fjellene og ned til Puerto Pollensa der vi besøker det lokale markedet og virkelig tar inn stemningen i denne sjarmerende landsbyen, før vi fortsetter videre til en koselig vinbodega for vinsmaking og tapas. Mat og drikke er inkludert.
  Les mer om utflukten
  Rancho Grande
  Rancho Grande
  Bli med til Rancho Grande og vær cowboy for en kveld! Gården ligger vakkert til i Son Serra de Marina, en sjarmerende landsby ca. 20 minutter fra Alcudia. En gøyal tur for både store og små. Middag er inkludert.
  Les mer om utflukten
  Valldemossa & Sóller
  Valldemossa & Sóller
  Besøk to av Mallorcas mest stemningsfulle byer, Valldemossa og Sóller. En heldagsutflukt med buss hvor du opplever natur, kultur og historie. Måltider og drikke er ikke inkludert. Utflukten går i april–september.
  Les mer om utflukten
  Katamaranen Life & Sea – ettermiddagstur
  Katamaranen Life & Sea – ettermiddagstur
  Nyt et par deilige timer på havet utenfor Palmabukten, om bord i katamaranen Life & Sea.
  Les mer om utflukten
  Katamaranen Life & Sea – formiddagstur
  Katamaranen Life & Sea – formiddagstur
  Nyt en deilig formiddag på havet utenfor Palmabukten, om bord i katamaranen Life & Sea.
  Les mer om utflukten
  Katamaranen Life & Sea i solnedgangen
  Katamaranen Life & Sea i solnedgangen
  Bli med Life & Seas fantastiske katamaran, kjenn vind i håret og følelsen av total avkobling om bord når vi segler utenfor Palmabukten og får nyte en uforglemmelig solnedgang på havet.
  Les mer om utflukten
  Hvordan du tar deg rundt
  Den beste måten å se og oppleve Mallorca på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

  Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
  Det lokale bussnettet i Playa de Palma fungerer utmerket. Det går busser til Palma flere ganger i timen, og du kommer deg raskest dit med buss nummer 23 eller 25 fra Arenal, langs Playa de Palma-stranden og via motorveien direkte inn til Palma. Du kan også ta buss nummer 15 inn til byen, men den bruker mer tid siden den følger kysten. Det putrer også et lite turisttog fram og tilbake langs strandpromenaden. Skal du til flyplassen tar du buss nummer 21 fra Playa de Palma. Om du skal kjøre buss til andre deler av Mallorca er det greiest å ta seg inn til Palma først. Bussterminalen ligger ved jernbanestasjonen, like ved turistinformasjonen hvor du kan ta med deg en busstabell. Hør med hotellet eller turistkontoret for nøyaktige busstider.

  Sykkel

  Det er sykkelutleie i Playa de Palma. Det gå fint an å sykle ned til strendene sør for Playa de Palma, for eksempel Cala Blava, men det er ganske langt.

  Moped

  Det er flere steder som leier ut mopeder og motorsykler i Playa de Palma. Det er påbudt med hjelm. Alkotester forekommer.
  Fakta

  Vår service på reisemålet

  Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport. Gjester på våre Sunprime Hotels har Resort Service i resepsjonen døgnet rundt.

  Reiser med omtanke

  Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

  Lover og lokale skikker

  Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

  Turistskatt i Playa de Palma

  De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

  Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

  Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

  Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

  Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

  Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
  Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

  Valuta og betaling

  Euro (EUR). Det finnes flere minibanker langs strandpromenaden og i C'an Pastilla og i Arenal.
  Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

  Tidsforskjell

  Ingen tidsforskjell

  Elektrisitet

  220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

  Språk

  I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

  Øvrig informasjon

  Playa de Palma er et populært blant tyske feriegjester. Fly som passerer over Playa de Palma til og fra den nærliggende flyplassen kan oppleves som forstyrrende.
  Utendørsbasseng som ikke er oppvarmet er normalt i drift i badesesongen (mai–oktober). Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
  Fly og transport

  Flytid

  Ca. 3 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

  Slik reiser du hit

  Ving tilbyr charterreiser til Playa de Palma i sommerhalvåret.

  Du kan dessuten reise med Ving til Playa de Palma hele året med rutefly.

  Flyet lander på Palma flyplass.
  Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Playa de Palma. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Palma de Mallorca rett utenfor Palma by til hotellet ditt er ca. 15–20 minutter (ca. 2–8 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

  Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

  Easy Travel

  Bor du på vårt Sunprime Waterfront og flyr med Sunclass Airlines er Easy Travel inkludert, med blant annet 10 kg ekstra bagasjevekt og innsjekking av bagasje på hotellet. Har du bestilt transport kjører bussen direkte til hotellet ditt, uten stopp underveis.
  Vær
  • januar
  14°6°
  5
  Soltimer/dag
  14°
  Vanntemperatur
  18
  Regnfrie dager
  • februar
  15°6°
  6
  Soltimer/dag
  13°
  Vanntemperatur
  17
  Regnfrie dager
  • mars
  17°8°
  7
  Soltimer/dag
  14°
  Vanntemperatur
  19
  Regnfrie dager
  • april
  19°10°
  8
  Soltimer/dag
  15°
  Vanntemperatur
  19
  Regnfrie dager
  • mai
  22°13°
  9
  Soltimer/dag
  17°
  Vanntemperatur
  22
  Regnfrie dager
  • juni
  26°17°
  10
  Soltimer/dag
  21°
  Vanntemperatur
  23
  Regnfrie dager
  • juli
  29°19°
  11
  Soltimer/dag
  24°
  Vanntemperatur
  27
  Regnfrie dager
  • august
  29°20°
  10
  Soltimer/dag
  25°
  Vanntemperatur
  25
  Regnfrie dager
  • september
  27°18°
  7
  Soltimer/dag
  24°
  Vanntemperatur
  22
  Regnfrie dager
  • oktober
  23°14°
  6
  Soltimer/dag
  21°
  Vanntemperatur
  19
  Regnfrie dager
  • november
  18°10°
  5
  Soltimer/dag
  18°
  Vanntemperatur
  18
  Regnfrie dager
  • desember
  15°8°
  4
  Soltimer/dag
  15°
  Vanntemperatur
  17
  Regnfrie dager

  REISEFORSLAG TIL Playa de Palma

  Sunprime Waterfront
  sunprime
  • Passer for voksne
  Sunprime Waterfront
  Playa de Palma, Mallorca, Spania
  • Fly + del i Classic Room mindre dobbeltrom,liten balk,begr havut
  • 1 uke
  • Avreise 8 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
  Fly + hotell, 1 uke
  8 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen

  Finn reise til Playa de Palma
  Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
  Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
  Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.