Se hotell (15)

Reiser til Playa de Palma

Playa de Palma er perfekt for deg som vil bo rett ved stranden, men likevel ønsker å ha kort vei til shopping, kultur og uteliv i hovedstaden Palma.

Hele veien langs Playa de Palma har det i årenes løp vokst opp velorganiserte internasjonale turiststeder som Arenal og Ca'n Pastilla. I pinjelundene ovenfor stranden var det mange mallorcanere som tidligere bygget sommerhusene sine. Det varte ikke lenge før også utenlandske feriegjester begynte å strømme hit. Ca'n Pastilla har klart å beholde mye av sin spanske atmosfære, med spennende restauranter og et lokalt folkeliv. Arenal, i sørenden av Playa de Palma, er et mer internasjonalt turiststed med tysk preg. I hotellområdet ovenfor stranden i Arenal ligger restauranter, barer, diskotek og andre fornøyelsestilbud tett i tett. På strandpromenaden og i strøkene rundt finner du alt du kan ønske deg i ferien av barer, kafeer, puber, butikker og diskotek. I høysesong er utelivet heftig, for da kommer det turister fra hele Europa hit for å sole seg, bade og more seg.

Strandliv i særklasse

Den lange og velholdte sandstranden Playa de Palma er den beste i hele Palmabukten. Hele fem kilometer lang og bred som en fotballbane strekker den seg helt frem til utkanten av Palma, og er kantet av en livlig strandpromenade hvor de jogger om morgenen og spaserer om kvelden. At stranden er så ren og velholdt kommer av at den er oppdelt i flere mindre områder, såkalte "balnearios". Hvert område har sine egne barer, omkledningshytter og dusjer. Serviceinnstilt strandpersonale setter sin ære i at nettopp deres del av stranden skal være den mest attraktive.

Sunprime Hotels – for deg som reiser uten barn.

I Playa de Palma liger et av våre Sunprime Hotels, det aller beste hotellvalget for deg som reiser uten barn. Sunprime Waterfront har perfekt beliggenhet rett ved stranden og er et herlig hotell for deg som skal nyte en barnefri ferie. På våre Sunprime Hotels kan du skjemme deg bort med god mat, fine viner og kort vei til både severdigheter og shopping i Palma by.

Kort transport og kort vei til Palma

Mange av Vings gjester velger å reise til Playa de Palma for å kunne bo ved stranden og samtidig ha kort vei inn til Palma by. Dit er det lett og billig å reise med lokalbussen. Du slipper dessuten lang transporttid til hotellet, siden Playa de Palma ligger mindre enn en halvtime fra flyplassen.

Nyttige tips
 • Sunprime Hotels
 • Kilometerlangde sandstrender
 • Lang strandpromenade
 • Gode restauranter
 • Kort avstand fra flyplassen
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Playa de Palma

Strender
Playa de Palma har en ca. fem kilometer lang strand med hvit finkornet sand. I Can Pastilla ligger det en 400 meter lang sandstrand, og i Arenal er stranden ca. 200 meter lang. På sørsiden av Mallorca, ca. 47 kilometer sydøst for Playa de Palma, ligger den fine stranden Es Trenc. Det er en ca. syv kilometer lang herlig sandstrand med krystallklart vann, ikke langt fra landsbyen Campos.

Strender i Playa de Palma

Den lange, velholdte sandstranden Playa de Palma er den beste i hele Palmabukten. den er mellom 50 og 100 meter bred og strekker seg fra utkanten av Palma og fem kilometer videre. At stranden er så ren og velholdt kommer av at den er oppdelt i 15 mindre områder, såkalte "balnearios". Hvert område har sine egne barer, omkledningshytter, toaletter og dusjer. Serviceinnstilt strandpersonale setter sin ære i at nettopp deres del av stranden skal være den mest attraktive.
Det er vannsportsaktiviteter som windsurfing, pedalbåter og jetski på stranden, og utleie av solsenger og parasoller. På strandpromenaden og i området rundt er det uteservering, puber, butikker og diskotek.

Sol og bad på Mallorca

Alle badestrender i Spania er offentlige, så sjansen er stor for at du vil finne din egen favorittstrand blant Mallorcas mange små og store viker. I tillegg til strendene på ditt eget reisemål er det mange flere å besøke. Nedenfor følger navnene på noen populære strender, men hør gjerne med oss om flere tips.

Es Trenc

En nærmest ubebygd strand på sørkysten. syv kilometer herlig sandstrand med turkisfarget vann, i nærheten av Campos.

Cala Deia

Liten steinstrand nedenfor den hyggelige småbyen Deià. Utmerket for snorkling.

Cala Sant Vicenc

Tre små viker med fin sand og krystallklart, turkisfarget vann. Vikene er lett tilgjengelige for bilister, og har fasiliteter som barer, restauranter og hotell.

Cala Mondragó

Vakker badevik med både klipper og sand. Passer fint for snorkling. Ligger på østkysten i nærheten av Cala d'Or.

Cala Torta

Den vakreste av de mange ubebygde strendene i området, formet som en hvit bue med sand omgitt av sanddyner og karrig landskap. Nær Arta.

Cala Tuent

En velbevart hemmelighet langs den sterkt trafikkerte Calobra-veien. Praktfull utsikt og klart vann. Passer fint for snorkling.
Mat, drikke og uteliv
I Playa de Palma er det et godt utvalg av restauranter med mallorkinsk, tysk og internasjonal mat. Langs strandpromenaden og på hotellområdet ovenfor stranden i Arenal ligger det flere barer, kafeer, restauranter og uteserveringer. Det er tydelig tysk påvirkning i Playa de Palma, for de fleste restaurantene har skilter på tysk som lokker med "Schnitzel", "Kaffee ünd Küche" og en rekke tyske ølmerker. Her er det til og med "Biergarten" hvor du kan drikke øl til tonene av festlig tysk schlagermusikk – en sann opplevelse!

Mat og drikke på Mallorca

Spanjolene elsker å gå ut og spise, og de spiser mye og gjerne sent. Mallorkinerne er dyktige kokker og har tilgang til gode råvarer. Foruten de internasjonale menyene på restaurantene er det verdt å prøve noen av øyas spesialiteter.
Spansk lunsjtid er ca. kl. 13.30–15.30, mens middagstid er ca. kl. 20.00–24.00. Siden Mallorca er tilpasset turister holder de fleste restauranter på turiststedene åpent etter skandinaviske tider. Tips er ikke inkludert i regningen.

Tapas

Tapas og Spania hører sammen. Spanjolene selv spiser tapas til forrett, men det er enkelt å sette sammen et helt måltid ved å bestille mange forskjellige småretter. Det finnes et utall forskjellige tapasretter å velge mellom. En fin måte å prøvesmake tapas er å bestille "un variado". Da får du en større tallerken med litt av hvert.

Pa amb Oli

Brød med olje, en regional variant av den kjente bruschetta, og en favoritt på hele Mallorca. Retten består av en brødskive som gnis med tomat, dryppes med olivenolje og strøs med salt. Noen foretrekker å legge på ost, skinke eller en sardin.

Sopas mallorquinas

En suppe basert på grønnsaker, kjøtt og brød som spises med gaffel. Retten står ofte oppført under forretter på menyen, men med litt brød ved siden av er det nok til en enkel middag.

Frit mallorquí

En slags pytt i panne med blant annet lever og fenikkel, av og til sterkt krydret.

Tumbet

Friterte grønnsaker med tomatsaus. Hvilke grønnsaker som brukes avhenger av hva man har.

Caragols

Snegler som kokes i sitt eget skall og serveres med hvitløksmajones.

Llom amb Col

En gryte med svinekjøtt og kål som hovedingredienser. Mettende og varmende om det er småkjølig ute.

Porcella

Grillet spegris.

Sobrasada

Mallorcas berømte pølse, laget av svinekjøtt. Pølsen er mild, smakfull og rød av krydder, og grilles eller brukes som pålegg.

Ensaimada

En spiralformet bolle, finnes i forskjellige størrelser og har flere typer fyll.

Vin

De spanske vinene hører til verdens beste. Landets mest kjente viner kommer fra regionene La Rioja, Navarra og Penedès. Mallorca har også sitt eget beskyttede varemerke – Binissalem. Øyas vinsentrum er nettopp i Binissalem, men rundt på hele øya har flere vinbodegaer åpnet sine dører for besøkende. På mange av dem kan du få omvisning med prøvesmaking, og noen har sine egne butikker.

Cava

Cava er spansk musserende vin som konkurrerer i både smak og pris med champagne.

Sangria

En populær og tørsteslukkende alkoholholdig drikke som forbindes med Spania. Den er basert på vin, frukt, sukker og sterkere alkohol, og serveres ofte i en mugge.

Spansk kaffe

Kaffe er veldig populært i Spania, og spansk kaffe serveres sterk. Vil du ha "norsk kaffe" bør du bestille café melitta eller café americano. En café solo er en liten kopp espresso. Med litt melk i espressoen blir det en cortado. En café con leche er en stor kopp med sterk kaffe og varm melk.
I Playa de Palma er det mange diskotek og dansesteder med levende musikk. Noen av de større hotellene har dans til orkester noen kvelder i uken. Det ligger mange barer og diskotek langs stranden og på hotellområdet i Arenal, og i sommersesongen er det et heftig uteliv her. Nattelivet i Play de Palma preges av at de fleste turistene her er tyske. Her ljomer det tysk musikk fra så godt som alle høyttalere, og alle skilt er tekstet på spansk og tysk. Ved balneario fem og seks ligger de fleste diskotekene og Megaparken – en gigantisk tysk Biergarten. Her ligger også de berømte gatene som på folkemunne er oversatt fra sine spanske navn til "Schinken Strasse" og "Bier Strasse".
Er du på jakt etter noe litt mer spansk skal du ta veien til utkanten av Playa de Palma. I nordenden ligger Can Pastilla hvor det er fullt mulig å finne en bar hvor innehaveren ikke snakker et annet språk enn spansk. Mange spanjoler besøker også barene og diskotekene langs strandpromenaden ved balneario to og tre.
Shopping
Akkurat som på de fleste andre turiststeder på Mallorca er ikke shoppingmulighetene spesielt imponerende i Playa de Palma. Det går for det meste i strandartikler, sprit og en del klær. I Playa de Palma kan du kanskje regne med å kjøpe en t-skjorte eller to, et par badesandaler og litt frukt til å ha med deg på stranden. Er du ute etter litt ordentlig shopping skal du i stedet ta veien inn til Palma by eller shoppingområdet FAN Mallorca Shopping, ca. fem minutter med bil fra Playa de Palma.

Supermarkeder

Om du bor på leilighetshotell er det lurt å gjøre unna handlingen på et større supermarked i begynnelsen av ferieoppholdet. Her er prisene lavere og vareutvalget større. Det er store supermarkeder i Can Pastilla og Arenal. Det enorme Carrefour ligger ca. ti minutter med taxi mot Palma. De fleste supermercados er stengt på søndager, utenom i høysesongen, da de holder åpent fram til lunsj. Minimarkeder inne på hotellområdene har generelt høyere priser.

Marked i Play de Palma

Både i Arenal og Can Pastilla holdes det markeder som det er verdt å besøke – om ikke for noe annet enn bare å ta en titt. I Arenal er det marked på Plaza Mayor hver torsdag, og i Can Pastilla på Plaza Pio IX hver tirsdag og torsdag. Markedene er vanligvis åpne frem til lunsjtid.

Shopping på Mallorca

På Mallorca kan du kjøpe det aller meste. Spansk design, spesielt innen innredning og klær, er førsteklasses. På Mallorca finner du blant annet lærvarer i form av jakker og vesker, keramikk og mallorkinske stoffer i særegne mønstre, Majoricaperler fra Manacor og sko.

Det største utvalget finner du naturligvis i Palma, hvor det ligger alt fra små, enkle butikker til eksklusive forretninger. Besøk det store og elegante varehuset El Corte Inglés, eller C&A, et stort senter med klesbutikker med relativt lave priser.

På turiststedene holder de fleste butikkene åpent fra morgen til kveld alle dager i uken. I byene og i Palma er det likevel de offisielle åpningstidene som gjelder: Hverdager kl. 10.00–13.30 og 16.30–20.00, lørdager kun på formiddagen og søndager stengt. De store varehusene i Palma holder åpent hele dagen, uten siesta.

Markeder på Mallorca

De fleste byer og steder har sitt eget marked en eller to dager i uken. Her handler innbyggerne alle slags varer; frukt, grønnsaker, bruksgjenstander, klær og sko.

Det er ikke vanlig å prute på Mallorca, men på markedet kan det lønne seg å diskutere prisen. Selgerne stiller ut varene sine fra åttetiden om morgenen og holder på frem til siestaen. Her er noen markeder som er verdt å besøke.

Bra kjøp på Mallorca

Sko:
Det er et stort utvalg av skobutikker på Mallorca, spesielt sandaler, flip-flops og andre sommersko for damer. De er ofte billigere enn hjemme.

Keramikk:
Hvor du enn befinner deg på Mallorca kommer du over vakre keramikkvarer. Det er en gammel tradisjon på øya, og du kan finne fine gjenstander til bra priser.

Alkohol:
Vin, sprit og øl er billig å kjøpe i dagligvarebutikker på Mallorca, spesielt på de større supermarkedene.

Perler:
I Manacor produseres noen av verdens fineste perler, laget av fiskeskjell. Besøk fabrikken og kjøp med deg perler hjem til bra pris.

Skinn og lær:
På Mallorca kan du finne rimelige skinn- og lærvarer av god kvalitet, spesielt jakker og belter. De beste kjøpene gjør du i byen Inca, lærindustriens hovedstad på øya. Reis hit på en torsdag, da er det marked!

Olivenolje:
Mange mener at olivenoljen fra Mallorca er Middelhavets beste.Flere steder på øya kan du finne lokalprodusert olivenolje som du kan ta med deg hjem.
Sport og trening
I Playa de Palma er det mye å finne på for deg som liker å trene i ferien, enten det er til vanns eller på landjorden.
Aktiviteter og severdigheter
I Play de Palma kan du velge mellom aktiviteter som tennis, minigolf, riding og ulike typer vannsport.
Utflukter
Klassisk grottetur – med besøk i Porto Cristo
Klassisk grottetur – med besøk i Porto Cristo
En heldagsutflukt med underjordisk mystikk og besøk i den sjarmerende landsbyen Porto Cristo. Vi får også smake på noen av øyas klassiske likører.
Les mer om utflukten
Marked, vin og tapas – fra sør
Marked, vin og tapas – fra sør
Opplev mer av vakre Mallorca! Bli med på en heldagstur til nordsiden av øya, opp i fjellene og ned til Puerto Pollensa der vi besøker det lokale markedet og virkelig tar inn stemningen i denne sjarmerende landsbyen, før vi fortsetter videre til en koselig vinbodega for vinsmaking og tapas. Mat og drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Katamaranen Life & Sea – formiddagstur
Katamaranen Life & Sea – formiddagstur
Nyt en deilig formiddag på havet utenfor Palmabukten, om bord i katamaranen Life & Sea.
Les mer om utflukten
Katamaranen Life & Sea i solnedgangen
Katamaranen Life & Sea i solnedgangen
Bli med Life & Seas fantastiske katamaran, kjenn vind i håret og følelsen av total avkobling om bord når vi segler utenfor Palmabukten og får nyte en uforglemmelig solnedgang på havet.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Mallorca på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Det lokale bussnettet i Playa de Palma fungerer utmerket. Det går busser til Palma flere ganger i timen, og du kommer deg raskest dit med buss nummer 23 eller 25 fra Arenal, langs Playa de Palma-stranden og via motorveien direkte inn til Palma. Du kan også ta buss nummer 15 inn til byen, men den bruker mer tid siden den følger kysten. Det putrer også et lite turisttog fram og tilbake langs strandpromenaden. Skal du til flyplassen tar du buss nummer 21 fra Playa de Palma. Om du skal kjøre buss til andre deler av Mallorca er det greiest å ta seg inn til Palma først. Bussterminalen ligger ved jernbanestasjonen, like ved turistinformasjonen hvor du kan ta med deg en busstabell. Hør med hotellet eller turistkontoret for nøyaktige busstider.

Sykkel

Det er sykkelutleie i Playa de Palma. Det er fint å sykle ned til strendene sør for Playa de Palma, for eksempel Cala Blava, men det er ganske langt.

Moped

Det er flere steder som leier ut mopeder og motorsykler i Playa de Palma. Det er påbudt med hjelm. Alkotester forekommer, så la motorsykkelen stå hjemme om du skal feste.

Slik kommer du deg rundt på Mallorca

Mallorca har utmerkede bussforbindelser, og i høysesongen går lokalbussene i skytteltrafikk mellom de større turiststedene. Om du ønsker å se mer av øya og ta deg rundt på egen hånd er nok leiebil å foretrekke. Veien på Mallorca er veldig fine, de er bra skiltet, og utenfor selve Palma er trafikken ganske rolig. Det er billig å leie bil her, spesielt om du bestiller hjemmefra.

Buss

Det er gode bussforbindelser på Mallorca, og i høysesongen går lokalbussene i skytteltrafikk mellom de større turiststedene. Lokalbussene i Palma er blå og heter EMT. På resten av øya er de røde og gule og heter TIB. Billetter kjøpes om bord på bussen og gjelder én vei. Husk at sjåføren ikke veksler store sedler.

Busstidene varierer, så glem ikke å sjekke tidene på forhånd. På helligdager og i helger går ikke bussene like ofte. Vi tar forbehold om endringer i tabeller og kjøreruter. Hør med hotellresepsjonen eller reiselederen for mer informasjon.

Båt

Det er båtforbindelser mellom Mallorca–Barcelona og Mallorca–Valencia. I sommermånedene går det også båter Alcudia–Menorca og Mallorca–Ibiza. Det er enklest å bestille billetter på internett eller hos en agent nede i havnen i Palma. Her finner du også tidtabeller og priser på de forskjellige båtturene.

Fly

Det er daglige flyforbindelser til naboøyene Menorca og Ibiza, og til det spanske fastlandet. Det er enkelt å fly til flere europeiske byer fra Mallorca.

Taxi

Taxi kan bestilles fra hotellresepsjonen eller stoppes på gaten. De fleste områder har taxistasjoner hvor bilene venter på tur. Vanligvis kjører taxisjåføren på taksameter. På lengre turer avtaler dere prisen på forhånd, da slipper du en ubehagelig overraskelse.

Tog

Det er tre toglinjer på øya. Alle tre går fra Plaza España i Palma sentrum. Den ene linjen går til Inca, midt på øya, og den andre til Sóller på vestkysten. Fra Sóller kan man ta den lille sporvognen ned til Puerto de Sóller. Den tredje toglinjen går via Inca til Manacor.
Reise med barn
Det går fint an å reise med barn til Playa de Palma, selv om det finnes mer barnevennlige reisemål på nordsiden av øya. Det er flere hotell med leiligheter i Playa de Palma, og man bor aldri langt fra havet. Dessuten er Playa de Palma et trygt reisemål, med minimal trafikk og en bred strand. Bleier kan kjøpes på apotek og i velassorterte dagligvarebutikker.

Strender

Stranden i Playa de Palma er ganske barnevennlig, spesielt for de litt eldre barna, men som alltid skal holde barna under oppsikt når de er i nærheten av vann. Dessverre er det er ingen skjell og annet å dekorere sandslottet med her, men vannet er veldig rent.

Marineland

Populært utfluktsmål for familier, med en vakker park hvor alle kan være med på spennende show og lære mer om dyrene. Det er også akvarium og lekeplass her. Det er fint å ta en dukkert på den lille stranden nedenfor parken. Marineland ligger i Portals Nous, i nærheten av Magaluf. Åpent hver dag kl. 09.30–18.00. Inngangspenger.

AquaLand

Over 200 000 kvadratmeter med våte fornøyelser, restauranter, solsenger, butikker og andre attraksjoner. Barn under tre år kommer inn gratis. I nærheten av Palma Nova og Magaluf er det flere fornøyelsesparker som passer for barn.

Å reise med barn til Mallorca

Mallorca er et populært reisemål for barnefamilier, og det er enkelt å reise rundt også med de aller minste. Spanjolene er veldig glade i barn, og det et aldri noe problem å ta med seg barn på for eksempel restaurant. Tvert imot, de vil sannsynligvis få mer oppmerksomhet enn deg.

Nedenfor finner du informasjon om hva som kan være lurt å tenke på og noen tips om aktiviteter for hele familien.

Mat

De aller fleste restauranter har internasjonal meny med mat som er tilpasset barn. Mange har også spesielle barnemenyer med hamburgere, pasta, kylling o.l., inkludert drikke og is. De fleste restauranter har et begrenset antall barnestoler.

Barnemat og bleier

Barnemat kan kjøpes på de aller fleste matbutikker/supermercados og på apotek. Det er billigst å handle på et supermarked. Sammenliknet med Skandinavia er utvalget av barnemat på glass mye mindre. Grøtpulver og fruktpureer inneholder ofte sukker. Bleier kan kjøpes overalt, og prisene varierer.

Bilbarneseter

De fleste større bilutleiefirmaer har barneseter mot en ekstra kostnad. OBS! Bestill barnesete samtidig som du reserverer bilen. De fleste større firmaene har biler med bilbelter i baksetet.

Lekeplasser

De spanske lekeplassene minner mye om de norske. De er populære tilholdssteder, så ikke bli overrasket om barna river ned språkbarrieren og finner hverandre i lek.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport. Gjester på våre Sunprime Hotels har Resort Service i resepsjonen døgnet rundt.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt i Playa de Palma

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Det finnes flere minibanker langs strandpromenaden og i C'an Pastilla og i Arenal.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Playa de Palma er et populært blant tyske feriegjester. Fly som passerer over Playa de Palma til og fra den nærliggende flyplassen kan oppleves som forstyrrende.
Utendørsbasseng som ikke er oppvarmet er normalt i drift i badesesongen (mai–oktober). Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Playa de Palma i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Playa de Palma hele året med rutefly.

Flyet lander på Palma flyplass.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Playa de Palma. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Palma de Mallorca rett utenfor Palma by til hotellet ditt er ca. 15–20 minutter (ca. 2–8 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på vårt Sunprime Waterfront og flyr med Sunclass Airlines er Easy Travel inkludert, med blant annet 10 kg ekstra bagasjevekt og innsjekking av bagasje på hotellet. Har du bestilt transport kjører bussen direkte til hotellet ditt, uten stopp underveis.
Vær
 • januar
14°6°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
17°8°
7
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
19°10°
8
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
22°13°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
26°17°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
29°19°
11
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
29°20°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • september
27°18°
7
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • november
18°10°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
15°8°
4
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager

REISEFORSLAG TIL Playa de Palma

Sunprime Waterfront
sunprime
 • Passer for voksne
Sunprime Waterfront
Playa de Palma, Mallorca, Spania
 • Fly + del i Classic Room mindre dobbeltrom, balk mot omgivelser
 • 1 uke
 • Avreise 16 apr 2022 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
16 apr 2022 fra Oslo, Gardermoen
Palma Beach (Ex Sunprime Palma Beach)
 • Passer for voksne
Palma Beach (Ex Sunprime Palma Beach)
Playa de Palma, Mallorca, Spania
 • Fly + del i Dobbeltrom større, havutsikt
 • 1 uke
 • Avreise 6 mai 2022 fra Bergen
Fly + hotell, 1 uke
6 mai 2022 fra Bergen
JS Palma Stay
primeselect
 • Passer for voksne
JS Palma Stay
Playa de Palma, Mallorca, Spania
 • Fly + del i Dobbeltrom med balkong
 • 1 uke
 • Inkl. frokostbuffé
 • Avreise 26 apr 2022 fra Trondheim
Frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
26 apr 2022 fra Trondheim

Finn reise til Playa de Palma
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.