Se hotell (5)

Reiser til Cala Mayor

I Cala Mayor kan du bo luksuriøst ved stranden, med kort vei inn til Palma med alle sine fristelser.
Du skal velge Cala Mayor om du ønsker å bo i nærheten av Palma by, og likevel ha stranden rett utenfor døren. Det er et av Mallorcas eldste turistområder, og et populært feriested for både turister og spanjolene selv. Den ca. 250 meter lange stranden er velstelt, med lys, finkornet sand og klart vann. Langs hovedgaten Joan Miró tilbyr restaurantene spanske og mallorkinske retter – perfekt for en deilig lunsj eller en romantisk middag med havutsikt. I Cala Mayor finner du også det berømte Miró-museet, og i Marivent like ved har den spanske kongefamilien sin sommerresidens.

Ta buss til Palma

Vil du ha et større utvalg er det ikke mer enn ca. 20 minutter med buss eller fem minutter med taxi inn til Palma by. Her venter uendelige shoppingmuligheter, spennende kultur, barer, kafeer, restauranter og et uteliv som i sommersesongen er blant Europas beste. I de trange smugene i gamlebyen ligger det mange hyggelige små tapasbarer med himmelsk ost, pølse, oliven og hvitløkstekte sjampinjonger. Besøk også den mektige gotiske katedralen som er blitt byens symbol.

Luksushotell i Cala Mayor

I Cala Mayor kan du bestille et opphold på et av våre aller beste hotell på Mallorca: Nixe Palace. Dette er et klassisk luksushotell som ligger nær stranden, og tilbyr det beste av både service og fasiliteter. Her kan du slappe av i pianobaren eller på en av hotellets terrasser med utsikt over Palmabukten, kanskje etter å ha vært en tur inne i Palma by.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Fine sandstrender
  • Hotell med gratis WiFi
  • Lokale restauranter
  • Helårsreisemål
  • Velkjente hotell
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Cala Mayor

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Cala Mayor
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.