Se hotell (1)

Reiser til Sa Coma

Sa Coma er reisemålet for deg som ønsker et behagelig strandliv i litt roligere omgivelser.
Sa Coma er et roligere alternativ til Cala Millor og den enda mindre turistbyen S'Illot. Her ligger alt til rette for en avslappende ferie. Langs strandpromenaden ligger det et passe stort utvalg av butikker, barer, kafeer og restauranter. Mange av spisestedene har mallorkinske spesialiteter på menyen, og tilbyr nyfanget fisk og herlig havutsikt på kjøpet. Sa Coma er ikke kjent for sitt uteliv, men du finner en og annen hyggelig bar å tilbringe kvelden på. Om du ønsker et større utvalg er det ikke langt til Cala Millor, som du enkelt tar deg til med minitoget fra Sa Coma. I Sa Coma ligger også friluftsområdet Punta de n'Amer – et utmerket sted for vandring og sykkelturer.

Barnevennlige strender

Den fine sandstranden i Sa Coma er langgrunn og ca. en kilometer lang, og passer derfor bra for barnefamilier. Strandpromenaden er dessuten bilfri, noe som er spesielt fint når man reiser med barn. Dessuten tilbyr flere av våre hotell All Inclusive, noe som er populært blant både barna og foreldrene deres, siden man slipper å åpne lommeboken hver gang noen ønsker seg en is eller noe kaldt å drikke.

Skreddersy reisen

Ving tilbyr både klassisk charter og reiser med rutefly til Sa Coma. Dette innebærer at du kan bestille en reise som passer akkurat for deg, både med tanke på når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Et tips er å bestille leiebil et par dager, slik at du kan reise rundt og finne dine egne favorittsteder på Mallorca.
Nyttige tips
  • Fin sandstrand
  • Barnevennlige strender
  • All Inclusive
  • Lokale restauranter
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Sa Coma

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Sa Coma
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.