Se hotell (2)

Reiser til Sa Coma

Sa Coma er reisemålet for deg som ønsker et behagelig strandliv i litt roligere omgivelser.
Sa Coma er et roligere alternativ til Cala Millor og den enda mindre turistbyen S'Illot. Her ligger alt til rette for en avslappende ferie. Langs strandpromenaden ligger det et passe stort utvalg av butikker, barer, kafeer og restauranter. Mange av spisestedene har mallorkinske spesialiteter på menyen, og tilbyr nyfanget fisk og herlig havutsikt på kjøpet. Sa Coma er ikke kjent for sitt uteliv, men du finner en og annen hyggelig bar å tilbringe kvelden på. Om du ønsker et større utvalg er det ikke langt til Cala Millor, som du enkelt tar deg til med minitoget fra Sa Coma. I Sa Coma ligger også friluftsområdet Punta de n'Amer – et utmerket sted for vandring og sykkelturer.

Barnevennlige strender

Den fine sandstranden i Sa Coma er langgrunn og ca. en kilometer lang, og passer derfor bra for barnefamilier. Strandpromenaden er dessuten bilfri, noe som er spesielt fint når man reiser med barn. Dessuten tilbyr flere av våre hotell All Inclusive, noe som er populært blant både barna og foreldrene deres, siden man slipper å åpne lommeboken hver gang noen ønsker seg en is eller noe kaldt å drikke.

Skreddersy reisen

Ving tilbyr både klassisk charter og reiser med rutefly til Sa Coma. Dette innebærer at du kan bestille en reise som passer akkurat for deg, både med tanke på når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Et tips er å bestille leiebil et par dager, slik at du kan reise rundt og finne dine egne favorittsteder på Mallorca.
Nyttige tips
  • Fin sandstrand
  • Barnevennlige strender
  • All Inclusive
  • Lokale restauranter
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Sa Coma

Finn reise til Sa Coma