Bestill leiebil på Mallorca

Leiebil fra AVIS

Oppdag Mallorca
Rabatt på leiebil på Mallorca
Akkurat nå!

Bestill leiebil på Mallorca

Forhåndsbestill leiebil og få mer ut av ferien din på Mallorca. Oppdag pittoreske byer, genuine mallorkanske restauranter og badeviker på veien. I samarbeid med Avis tilbyr vi rimelige leiebilpakker for deg som reiser med Ving. Du velger selv om du vil hente bilen når du ankommer flyplassen, eller etter ankomst på hotellet. Raskt og enkelt.

Om du reiser på en charterreise bestiller du enkelt på Min side. Der ser du alle tilgjengelige biltyper, aktuelle priser og mulige tilvalg som f.eks. GPS og bilseter.

Med leiebil på Mallorca kan du oppdage flere spennende og vakre steder og småbyer. Men kanskje lurer du på hvor du skal dra, og hvor det er verdt å stoppe? Vi har gjort en bilguide til deg, der vi tipser om våre favorittsteder å besøke med leiebil på Mallorca.

PRISEKSEMPLER

Du kan velge mellom flere forskjellige leiebiltyper. Se hele utvalget og aktuelle priser på Min Side.

Biltype A

Kategori A er små standardbiler, f.eks. Fiat Panda eller liknende.

3 dager fra: 1.775,-*
Normal pris: 2.075,-

7 dager fra: 2.400,-*
Normal pris: 2.700,-

*Hent bilen senest 31. mars 2024.

Biltype B

Biltype B

Kategori B er litt større og litt bedre, f.eks. Volkswagen Polo eller liknende.

3 dager fra: 1.875,-*
Normal pris: 2.175,-

7 dager fra: 2.450,-*
Normal pris: 2.750,-

*Hent bilen senest 31. mars 2024.

Biltype C

Biltype C

Kategori C har bedre komfort og større motor, f.eks. Seat León eller liknende.

3 dager fra: 1.925,-*
Normal pris: 2.225,-

7 dager fra: 2.725,-*
Normal pris: 3.025,-

*Hent bilen senest 31. mars 2024.

Dette er inkludert:

Ansvarsforsikring
Også kalt trafikkforsikring. Dekker skade mot tredjepart (person eller eiendom).

Flyplassavgift
Inkludert i Vings leiebilpriser.

Fri kjørelengde
Du får kjøre ubegrenset antall kilometer i leieperioden.

Kollisjonsforsikring
Også kalt Collission Damage Waiver (CDW eller LDW). Dekker dersom bilen blir skadet, med unntak av sidespeil, dekk og understell. Redusert egenandel kommer i tillegg.

Tyveriforsikring
Også kalt Theft Protection (TP). Dekker dersom bilen blir stjålet. Redusert egenandel kommer i tillegg.

Veiassistanseforsikring
Veiassistanse 24 timer i døgnet.

Tips! Goudas reiseforsikring erstatter egenandelen på leiebil med inntil 10 000,-. Kjøper du forsikring er du dekket selv om noe uforutsett skulle skje.

Kjekt å vite om leiebil på Mallorca

Ta med deg
Fysisk førerkort, pass og kreditt- eller betalingskort ved henting av leiebilen.

Henting/levering på flyplassen
Bilen hentes på flyplassen på ankomstdagen og leveres på hjemreisedagen.

Henting/levering på hotellet
Bestiller du henting på hotellet, vil bilen tidligst bli levert på hotellet dagen etter ankomst. Hvis tidspunktet for henting/levering endres, vil du motta informasjon fra Ving på stedet. Bor du i Palma by kan du hente bilen selv på Avis-kontoret, som ligger mellom Santa Catalina-området og havnepromenaden (Carrer Montsenyor Palmer 3).

Tilvalg
Tilvalg som f.eks. barnesete, bestiller du enklest sammen med leiebilen, betales direkte til utleieren.

> Les mer om leiebil på Mallorca

Bestill leiebil med Ving og Avis

Leiebil i samarbeid med Avis

Prisgunstige leiebilpakker i samarbeid med Avis. Du bestiller enklest på Min side om du reiser på en charterreise, eller gjennom å ringe oss på 915 08 888 når du reiser med rutefly.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.