Se hotell (2)

Reiser til Cala Ratjada

Til Cala Ratjada på Mallorcas nordside skal du reise for å oppleve stedets livlige fiskehavn, herlige badeviker og hyggelige uteliv.
Cala Ratjada er et gammelt fiskested som har vokst i takt med den økende turismen, men som likevel har beholdt sin opprinnelige sjarm. Mange mallorkinere har sine sommerhus i området, og Cala Ratjada er fortsatt en av øyas viktigste fiskehavner. Byen ligger godt beskyttet bak Capdepera-odden, syv mil fra Palma, i det naturskjønne nordøstre hjørnet av Mallorca. Landskapet rundt er grønt og frodig, med pinjeskoger, fine sandstrender og det glitrende Middelhavet i bakgrunnen.
Cala Ratjada har til nå ikke vært så kjent for oss skandinavere, men stadig flere får øynene opp for denne sjarmerende småbyen. Ikke minst har en yngre generasjon med litt høyere krav begynt å reise hit. Reisemålet passer bra for både familieferie og for en avslappende voksenferie. Det er kort vei til to av Mallorcas beste golfbaner, Capdepera og Canyamel.

Havnen i hjertet av byen

Havnen er en herlig blanding av gammelt og nytt, lokalt og internasjonalt. Her ligger fiskebåtene side om side med yachter og utfluktsbåter. Herfra kan du reise over til naboøya Menorca. På klare dager kan man faktisk se over til Menorcas hovedstad Ciutadella fra havnen.
I havnen foregår det noe nesten døgnet rundt. Det er stedets beste samlingspunkt for enten et glass vin eller en kopp kaffe på ettermiddagen, og om kvelden en god middag på en av de trivelige restaurantene hvor du kan prøve det lokale kjøkkenet.

Fine badeviker

Cala Ratjada har et bra utvalg av butikker, innbydende restauranter, tapasbarer og musikkbarer. Ellers er kyststrekningen kjent for sine mange deilige strender og badeviker, og ikke minst for det krystallklare badevannet. Ta en spasertur langs havet nordover fra havnen til den bortgjemte lille viken Cala Gat. Det er også flere andre strender å velge mellom i disse traktene; Cala Agulla, Playa de Son Moll, Cala Guya og Cala Mesquida.

Hotell med fin beliggenhet

De fleste av Vings hotell ligger rolig til inne i selve Cala Ratjada, med kort avstand til både strender og uteliv.

Skreddersydde reiser til Cala Ratjada

Vings reiser til Cala Ratjada er med rutefly, og du bestemmer selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du skal bli der. Samtidig kan du velge blant flere hotell, du har tilgang til vår service og du kan enkelt bestille en leiebil i ferien. Kort sagt kan du skreddersy ferien, så den blir akkurat som du vil.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Valgfri reiselengde
  • Lokale restauranter
  • God pris på leiebil

Våre gjesters vurdering Cala Ratjada

Finn reise til Cala Ratjada