Se hotell (4)

Reiser til Illetas

Illetas ligger bare noen kilometer vest for Palma og er perfekt hvis du vil bo bra uten å befinne deg altfor langt unna Palmas mange fristelser.
Illetas er et av de vakreste stedene i området, og om du leter etter et litt spesielt og annerledes reisemål har du kommet til rett sted. Illetas er perfekt for deg som vil ha en rolig ferie i nærheten av Palma. Selve stedet er et eldre, eksklusivt boligområde hvor bolighus og hotell klatrer oppover en liten høyde ved havet. Her er det kun en håndfull eksklusive hotell, og resten av bebyggelsen består av private leiligheter og villaer. Her ligger det førsteklasses barer og restauranter. Om du ønsker et større utvalg av butikker og restauranter er det bare seks kilometer inn til Palma by. Det er gode bussforbindelser, og det tar ca. 15 minutter med taxi.

Strendene i Illetas

Illetas har to små og fine sandstrender, Platja d'Illetas og den mindre Platja Cala Comptessa. De ligger ganske beskyttet til, og er derfor perfekte både om våren og høsten. Ved hovedstranden er det enkle strandbarer og utleie av solsenger, parasoller og pedalbåter. Om du ikke liker sand kan du legge deg på klippen.
Den andre stranden er først og fremst et populært tilholdssted for folk fra Palma. På søndager i august er det umulig å parkere både bil og håndkle her. Til gjengjeld er stemningen løssluppen og trivelig.

Lei en bil

Du vet vel at du kan bestille leiebil samtidig som du bestiller fly eller hotell med Ving? Om du vet at du vil både slappe av og utforske øya holder det kanskje å leie bil for en dag eller to. Hvorfor ikke ta en titt i vår bilguide for Mallorca for å se om noe frister?

Luksus i Illetas

Det sier seg selv at hotellene i Illetas er noe utenom det vanlige. Her kan du velge et hotell på stranden som tilbyr all tenkelig komfort og service. Et av disse er Gran Meliá de Mar, som i tillegg til sin strandbeliggenhet lokker med et velutstyrt spa, vakre hager og ikke mindre enn tre forskjellige restauranter – alt for at du skal få et opphold du vil huske lenge.
Nyttige tips
  • I nærheten av Palma by
  • Luksushotell
  • Fine sandstrender
  • Lokale restauranter
  • Hotell med gratis WiFi

Våre gjesters vurdering Illetas

Finn reise til Illetas