Se hotell (2)

Reiser til Ca'n Picafort

Can Picafort er et utmerket sommerreisemål enten du reiser med eller uten barn. Her finner du herlige sandstrender, turkisblått vann og koselige hotell.

Can Picafort ligger beskyttet til midt i den hesteskoformede Alcudiabukten, kun en mils vei fra Alcudia. Can Picafort var opprinnelig en fiskerlandsby, og havnen og den lille marinaen er fremdeles en viktig del av byens karakter. Det er på stranden og den hyggelige strandpromenaden at de fleste samles for å nyte byens herlige atmosfære. Langs den fine strandpromenaden og i området ovenfor ligger det en mengde restauranter, barer og små utekafeer. Stemningen er folkelig og livlig, og her treffer du ferierende fra hele Europa.

Strendene i Can Picafort

Stranden i Can Picafort begynner nesten inne ved havnen og strekker seg hele veien til Alcudia. Selv om den ikke er like langgrunn som stranden nærmere Alcudia, er det god plass her. Rundt lunsjtider er det bare å reise seg fra solsengen og gå opp på strandpromenaden hvor det er et godt utvalg av spisesteder. Det ligger også en strand øst for Can Picafort: Son Baulo. Denne strekker seg et stykke bortover fra byen før den slutter ved klippekysten som fortsetter hele veien til Son Real. På Son Baulo pleier de fleste barnefamilier å slå seg ned siden stranden her er bredere og mer langgrunn enn stranden vest for Can Picafort.

Barnevennlige hotell i Can Picafort

Skal du reise uten barn er vårt Prime Comfort-hotell THB Gran Playa, med 18-årsgrense, et godt valg. Hotellet ligger nær stranden og i sentrum av Can Picafort. THB Gran Playa har et fint bassengområde med basseng og bassengbar samt restaurant og bar. De har også et treningsrom, badstue og tyrkisk bad.

Nyttige tips
 • Fine sandstrender
 • Hotell for voksne
 • Barnevennlige strender
 • Hotell med gratis WiFi
 • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Ca'n Picafort

Strender
Stranden i Can Picafort begynner inne ved havnen og strekker seg ca. 10 kilometer nordover mot Puerto Alcudia. Stranden er ikke like langgrunn, og er litt mindre beskyttet enn den i Alcudia. Det kan blåse litt, og bølger kan forekomme, men jo nærmere Alcudia man kommer desto mer langgrunt blir det. Sanden er lys og finkornet og vannet er som regel klart. Det er utleie av solsenger og parasoller. I høysesongen er det et stort utvalg av vannsportsaktiviteter som pedalbåt, vannski, windsurfing m.m. Det er ferskvannsdusjer med jevne mellomrom på stranden. Det ligger mange fine restauranter og kafeer langs strandpromenaden.

Son Real

En lang og noen ganger nesten folketom sandstrand med klart vann. Son Real begynner et stykke bortenfor Son Baulo-stranden, og er noen steder ganske langgrunn, men vind kan forårsake bølger og undervannsstrømmer. Her er det ikke noe servicetilbud, ingen aktiviteter eller fasiliteter. En del av stranden er forbeholdt nudister.

Son Baulo

En liten og bred sandstrand med fin lys sand rett nedenfor hotell- og boligområdet Son Baulo. Her er det ikke spesielt langgrunt, og bølger og undervannsstrømmer kan forekomme. Stranden har nesten samme fasiliteter og aktivitetstilbud som Can Picafort-stranden.

Sol og bad på Mallorca

Alle badestrender i Spania er offentlige, så sjansen er stor for at du vil finne din egen favorittstrand blant Mallorcas mange små og store viker. I tillegg til strendene på ditt eget reisemål er det mange flere å besøke. Nedenfor følger navnene på noen populære strender, men hør gjerne med oss om flere tips.

Es Trenc

En nærmest ubebygd strand på sørkysten. syv kilometer herlig sandstrand med turkisfarget vann, i nærheten av Campos.

Cala Deia

Liten steinstrand nedenfor den hyggelige småbyen Deià. Utmerket for snorkling.

Cala Sant Vicenc

Tre små viker med fin sand og krystallklart, turkisfarget vann. Vikene er lett tilgjengelige for bilister, og har fasiliteter som barer, restauranter og hotell.

Cala Mondragó

Vakker badevik med både klipper og sand. Passer fint for snorkling. Ligger på østkysten i nærheten av Cala d'Or.

Cala Torta

Den vakreste av de mange ubebygde strendene i området, formet som en hvit bue med sand omgitt av sanddyner og karrig landskap. Nær Arta.

Cala Tuent

En velbevart hemmelighet langs den sterkt trafikkerte Calobra-veien. Praktfull utsikt og klart vann. Passer fint for snorkling.
Mat, drikke og uteliv
Det ligger rundt 20 barer og restauranter i Can Picafort, så utvalget er stort nok til at du kan spise godt og variert i ferien. Vi anbefaler også et besøk til noen av de hyggelige restaurantene i Alcudia.

Mat og drikke på Mallorca

Spanjolene elsker å gå ut og spise, og de spiser mye og gjerne sent. Mallorkinerne er dyktige kokker og har tilgang til gode råvarer. Foruten de internasjonale menyene på restaurantene er det verdt å prøve noen av øyas spesialiteter.
Spansk lunsjtid er ca. kl. 13.30–15.30, mens middagstid er ca. kl. 20.00–24.00. Siden Mallorca er tilpasset turister holder de fleste restauranter på turiststedene åpent etter skandinaviske tider. Tips er ikke inkludert i regningen.

Tapas

Tapas og Spania hører sammen. Spanjolene selv spiser tapas til forrett, men det er enkelt å sette sammen et helt måltid ved å bestille mange forskjellige småretter. Det finnes et utall forskjellige tapasretter å velge mellom. En fin måte å prøvesmake tapas er å bestille "un variado". Da får du en større tallerken med litt av hvert.

Pa amb Oli

Brød med olje, en regional variant av den kjente bruschetta, og en favoritt på hele Mallorca. Retten består av en brødskive som gnis med tomat, dryppes med olivenolje og strøs med salt. Noen foretrekker å legge på ost, skinke eller en sardin.

Sopas mallorquinas

En suppe basert på grønnsaker, kjøtt og brød som spises med gaffel. Retten står ofte oppført under forretter på menyen, men med litt brød ved siden av er det nok til en enkel middag.

Frit mallorquí

En slags pytt i panne med blant annet lever og fenikkel, av og til sterkt krydret.

Tumbet

Friterte grønnsaker med tomatsaus. Hvilke grønnsaker som brukes avhenger av hva man har.

Caragols

Snegler som kokes i sitt eget skall og serveres med hvitløksmajones.

Llom amb Col

En gryte med svinekjøtt og kål som hovedingredienser. Mettende og varmende om det er småkjølig ute.

Porcella

Grillet spegris.

Sobrasada

Mallorcas berømte pølse, laget av svinekjøtt. Pølsen er mild, smakfull og rød av krydder, og grilles eller brukes som pålegg.

Ensaimada

En spiralformet bolle, finnes i forskjellige størrelser og har flere typer fyll.

Vin

De spanske vinene hører til verdens beste. Landets mest kjente viner kommer fra regionene La Rioja, Navarra og Penedès. Mallorca har også sitt eget beskyttede varemerke – Binissalem. Øyas vinsentrum er nettopp i Binissalem, men rundt på hele øya har flere vinbodegaer åpnet sine dører for besøkende. På mange av dem kan du få omvisning med prøvesmaking, og noen har sine egne butikker.

Cava

Cava er spansk musserende vin som konkurrerer i både smak og pris med champagne.

Sangria

En populær og tørsteslukkende alkoholholdig drikke som forbindes med Spania. Den er basert på vin, frukt, sukker og sterkere alkohol, og serveres ofte i en mugge.

Spansk kaffe

Kaffe er veldig populært i Spania, og spansk kaffe serveres sterk. Vil du ha "norsk kaffe" bør du bestille café melitta eller café americano. En café solo er en liten kopp espresso. Med litt melk i espressoen blir det en cortado. En café con leche er en stor kopp med sterk kaffe og varm melk.
Selv om nattelivet i Can Picafort kan beskrives som rolig, er det nok av barer og uteserveringer som holder åpent til ut i de små timer. De fleste finner du langs strandpromenaden og i hovedgaten Paseo Colón. Noen barer viser sport på storskjermer. De fleste større hotellene tilbyr ulike typer underholdning og dans til orkester, ikke bare for hotellets gjester.
Shopping
Langs strandpromenaden og hovedgaten Paseo Colon ligger det en mengde turistbutikker som først og fremst selger suvenirer, klær, strandartikler og leker. Det meste er krimskrams, men det ligger en del bra sko- og klesbutikker her. Prisene er ofte lavere her enn i for eksempel Alcudia.

Markeder i Alcudia og Inca

Hver region på Mallorca har sine egne håndverkstradisjoner. Pass på å kjøpe broderier, duker, keramikk og de populære mallorcaperlene. Hver tirsdag og søndag er det marked i Alcudias gamle bydel, og det største markedet på Mallorca går av stabelen i Inca på torsdager.

Shopping i Palma

Vi anbefaler en tur til Palma for å utforske byens store utvalg av moderne og kjente butikker med øyas beste shopping. Det går buss fra Can Picafort flere ganger om dagen. De fleste større arrangørene, blant annet Ving, har såkalte heldags "shoppingturer" til Palma. Hør med reiselederen på stedet eller turistinformasjonen.

Supermarkeder

Bor du i leilighet er det lurt å gjøre unna storhandelen på et større supermarked i begynnelsen av ferieoppholdet. Her er prisene lavere og utvalget større.

Shopping på Mallorca

På Mallorca kan du kjøpe det aller meste. Spansk design, spesielt innen innredning og klær, er førsteklasses. På Mallorca finner du blant annet lærvarer i form av jakker og vesker, keramikk og mallorkinske stoffer i særegne mønstre, Majoricaperler fra Manacor og sko.

Det største utvalget finner du naturligvis i Palma, hvor det ligger alt fra små, enkle butikker til eksklusive forretninger. Besøk det store og elegante varehuset El Corte Inglés, eller C&A, et stort senter med klesbutikker med relativt lave priser.

På turiststedene holder de fleste butikkene åpent fra morgen til kveld alle dager i uken. I byene og i Palma er det likevel de offisielle åpningstidene som gjelder: Hverdager kl. 10.00–13.30 og 16.30–20.00, lørdager kun på formiddagen og søndager stengt. De store varehusene i Palma holder åpent hele dagen, uten siesta.

Markeder på Mallorca

De fleste byer og steder har sitt eget marked en eller to dager i uken. Her handler innbyggerne alle slags varer; frukt, grønnsaker, bruksgjenstander, klær og sko.

Det er ikke vanlig å prute på Mallorca, men på markedet kan det lønne seg å diskutere prisen. Selgerne stiller ut varene sine fra åttetiden om morgenen og holder på frem til siestaen. Her er noen markeder som er verdt å besøke.

Bra kjøp på Mallorca

Sko:
Det er et stort utvalg av skobutikker på Mallorca, spesielt sandaler, flip-flops og andre sommersko for damer. De er ofte billigere enn hjemme.

Keramikk:
Hvor du enn befinner deg på Mallorca kommer du over vakre keramikkvarer. Det er en gammel tradisjon på øya, og du kan finne fine gjenstander til bra priser.

Alkohol:
Vin, sprit og øl er billig å kjøpe i dagligvarebutikker på Mallorca, spesielt på de større supermarkedene.

Perler:
I Manacor produseres noen av verdens fineste perler, laget av fiskeskjell. Besøk fabrikken og kjøp med deg perler hjem til bra pris.

Skinn og lær:
På Mallorca kan du finne rimelige skinn- og lærvarer av god kvalitet, spesielt jakker og belter. De beste kjøpene gjør du i byen Inca, lærindustriens hovedstad på øya. Reis hit på en torsdag, da er det marked!

Olivenolje:
Mange mener at olivenoljen fra Mallorca er Middelhavets beste.Flere steder på øya kan du finne lokalprodusert olivenolje som du kan ta med deg hjem.
Sport og trening
Det er mye å gjøre for deg som liker å trene og drive med sport i ferien. De bratte klippene langs hele Serra de Tramuntara, fra Sóller i vest til Formento-halvøya i øst, byr på spennende utfordringer for klatrere. Hør med turistkontoret for mer informasjon.

Fotturer i Can Picafort

En populær fottur fra Can Picafort er den som går langs kysten bort til Son Serra de Marina (ca. 6 km). Turen begynner i Son Bauló Torrent, et fredet område med mye fugleliv, og fortsetter over sanddynene, forbi de arkeologiske utgravningene ved Son Real og avsluttes på det lille badestedet Son Serra de Marina.

Sykling på Mallorca

Mallorca, og spesielt landskapet rundt Can Picafort er som skapt for sykling. I perioden februar – mai kommer det mange proffsyklister fra hele Europa til Mallorca for å trene og varme opp før sesongen.

Her er det mange ruter å utforske, og det er enkelt å sykle inn til Alcudia. Hør med turistkontoret eller hotellet om nærmeste sykkelutleie. De kan være behjelpelige med kart og gode råd. I Can Picafort er det også noen hotell som har sykkelutleie.
Aktiviteter og severdigheter

Riding

Rancho Grande er en vakker og velholdt hestefarm ikke langt fra Can Picafort. Her har de mer enn 100 hester og ponnier, og eierne arrangerer rideturer både for nybegynnere og mer erfarne ryttere. De har også kveldsrideturer og aktiviteter i ekte cowboystil med middag inkludert. Moro for hele familien!

Hidropark

Badeland med nok bassenger og vannsklier til å holde barna (og de voksne) i ånde i flere dager! Her finner du blant annet øyas høyeste vannsklie og en spiralformet sklie som imponerer selv den mest erfarne badegjest. De har også minigolf her. Hidropark ligger rett utenfor Puerto Alcudia.

Olivenolje

Mange mener at olivenoljen fra Mallorca er Middelhavets best. Øya har flere produsenter som tar imot besøk for omvisning, for eksempel Son Catiu utenfor Inca, som har en hyggelig restaurant. Oli Caimari i byen Caimari midt på øya er også et populært sted å besøke. Her er det en stor butikk som selger lokale produkter og suvenirer.

Vinbodega

Vin fra Spania er verdensberømt, så hvorfor ikke besøke noen av bodegaene som finnes her på øya? På noen av bodegaene kan du få omvisning, prøvesmake viner og handle i butikkene deres. Noen av dem er Can Vidalet ved Pollensa, Jaume Mesquida ved Porreres, Macia Batle i Santa Maria og Jose Luis Ferrer i Binissalem.

Alcudia

Alcudia, eller Pollentia som byen opprinnelig het, er Mallorcas historiske sentrum. Byen ble grunnlagt allerede år 123 f.Kr., og var i flere hundre år et viktig romersk knutepunkt. I dag er det den eldste og best bevarte romerske byen på Mallorca, og er vel verdt et besøk. Innenfor de vakre bymurene ligger det trange gater, trivelige restauranter, små butikker og hyggelige barer side om side med alle slags severdigheter. De mest populære dagene å besøke Alcudia på er tirsdag og søndag, da er det marked og full aktivitet fra tidlig om morgenen til ca. kl. 13.00.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Mallorca på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det er gode bussforbindelser til Palma og andre deler av Mallorca. Lokalbussen går ca. hvert 15. minutt mellom Alcudia og Can Picafort.

Sykling

Can Picafort er det perfekte sted for sykling siden det er så flatt her. Det er sykkelutleie flere steder – hør med hotellet om nærmeste utleier.

Minitoget Can Picafort Express

Det lille minitoget kjører rundt i Can Picafort sentrum og svinger innom noen av de større hotellene. Toget går en gang i timen, og det er mange holdeplasser hvor du kan gå av og på. Toget går i perioden mai–oktober.

Moped

Det er mange leiefirmaer å velge mellom.

Taxi

Innenfor Can Picafort brukes taksameteret. Utenfor gjelder faste priser. Taxisjåføren plikter å vise en liste med faste priser om kunden ber om det. Tips rundes av oppover.

Slik kommer du deg rundt på Mallorca

Mallorca har utmerkede bussforbindelser, og i høysesongen går lokalbussene i skytteltrafikk mellom de større turiststedene. Om du ønsker å se mer av øya og ta deg rundt på egen hånd er nok leiebil å foretrekke. Veien på Mallorca er veldig fine, de er bra skiltet, og utenfor selve Palma er trafikken ganske rolig. Det er billig å leie bil her, spesielt om du bestiller hjemmefra.

Buss

Det er gode bussforbindelser på Mallorca, og i høysesongen går lokalbussene i skytteltrafikk mellom de større turiststedene. Lokalbussene i Palma er blå og heter EMT. På resten av øya er de røde og gule og heter TIB. Billetter kjøpes om bord på bussen og gjelder én vei. Husk at sjåføren ikke veksler store sedler.

Busstidene varierer, så glem ikke å sjekke tidene på forhånd. På helligdager og i helger går ikke bussene like ofte. Vi tar forbehold om endringer i tabeller og kjøreruter. Hør med hotellresepsjonen eller reiselederen for mer informasjon.

Båt

Det er båtforbindelser mellom Mallorca–Barcelona og Mallorca–Valencia. I sommermånedene går det også båter Alcudia–Menorca og Mallorca–Ibiza. Det er enklest å bestille billetter på internett eller hos en agent nede i havnen i Palma. Her finner du også tidtabeller og priser på de forskjellige båtturene.

Fly

Det er daglige flyforbindelser til naboøyene Menorca og Ibiza, og til det spanske fastlandet. Det er enkelt å fly til flere europeiske byer fra Mallorca.

Taxi

Taxi kan bestilles fra hotellresepsjonen eller stoppes på gaten. De fleste områder har taxistasjoner hvor bilene venter på tur. Vanligvis kjører taxisjåføren på taksameter. På lengre turer avtaler dere prisen på forhånd, da slipper du en ubehagelig overraskelse.

Tog

Det er tre toglinjer på øya. Alle tre går fra Plaza España i Palma sentrum. Den ene linjen går til Inca, midt på øya, og den andre til Sóller på vestkysten. Fra Sóller kan man ta den lille sporvognen ned til Puerto de Sóller. Den tredje toglinjen går via Inca til Manacor.
Reise med barn
Can Picafort er et fint sted å feriere med barn, selv om det ikke helt kan måles med nabobyen Alcudia. Det er flere fine leilighetshotell her, og området er rolig med mindre trafikk.

Hidropark – Alcudia

Badeland i Alcudia med våte fornøyelser som vannsklier, bølgebasseng og mye mer.

Strender

Stranden i Can Picafort er ikke like langgrunn som den i Playa de Alcudia, men er heller ikke så veldig dyp. Jo nærmere Alcudia, jo mer langgrunn blir den. Vinden skaper ofte bølger, og noen ganger er det undervannsstrømmer. Det er badevakter her, og flaggsystemet må respekteres. Rødt flagg betyr at det er forbudt å bade.

Restaurantbesøk

De aller fleste restaurantene i Can Picafort har internasjonal meny med mat som passer for barn. Mange har barnemenyer med hamburgere, pasta kylling etc. De fleste restauranter har et begrenset antall barnestoler.

Å reise med barn til Mallorca

Mallorca er et populært reisemål for barnefamilier, og det er enkelt å reise rundt også med de aller minste. Spanjolene er veldig glade i barn, og det et aldri noe problem å ta med seg barn på for eksempel restaurant. Tvert imot, de vil sannsynligvis få mer oppmerksomhet enn deg.

Nedenfor finner du informasjon om hva som kan være lurt å tenke på og noen tips om aktiviteter for hele familien.

Mat

De aller fleste restauranter har internasjonal meny med mat som er tilpasset barn. Mange har også spesielle barnemenyer med hamburgere, pasta, kylling o.l., inkludert drikke og is. De fleste restauranter har et begrenset antall barnestoler.

Barnemat og bleier

Barnemat kan kjøpes på de aller fleste matbutikker/supermercados og på apotek. Det er billigst å handle på et supermarked. Sammenliknet med Skandinavia er utvalget av barnemat på glass mye mindre. Grøtpulver og fruktpureer inneholder ofte sukker. Bleier kan kjøpes overalt, og prisene varierer.

Bilbarneseter

De fleste større bilutleiefirmaer har barneseter mot en ekstra kostnad. OBS! Bestill barnesete samtidig som du reserverer bilen. De fleste større firmaene har biler med bilbelter i baksetet.

Lekeplasser

De spanske lekeplassene minner mye om de norske. De er populære tilholdssteder, så ikke bli overrasket om barna river ned språkbarrieren og finner hverandre i lek.
Fakta

Vår service på reisemålet

I sommersesongen kan du nå oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leie bil eller bare vil ha tips eller gode råd. Kontaktinformasjonen vår finner du på billetten din eller i appen vår. Hvis vi ikke kan hjelpe deg på telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt i Can Picafort

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Det finnes flere minibanker langs hovedgaten og strandpromenaden.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Sykkelløp og Ironman

Hvert år arrangeres følgende tre store idrettsarrangementer på Mallorcas nordkyst:

30.04.2022: Sykkelrittet Mallorca 312
07.05.2022: Halv Ironman
14.05.2022: Ironman

På disse dagene er flere veier avsperret, noe som innebærer at det kan være vanskelig å komme seg rundt samt at bussen ikke alltid kan kjøre helt frem til hotellet.

Øvrig

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Can Picafort året rundt med rutefly.

Flyet lander på Palma flyplass.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen til Can Picafort er på mellom 1 time og 15 minutter og 1 time og 45 minutter (ca. 65 km), avhengig av trafikken.
Vær
 • januar
14°6°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
17°8°
7
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
19°10°
8
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
22°13°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
26°17°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
29°19°
11
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
29°20°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • september
27°18°
7
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • november
18°10°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
15°8°
4
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager

Finn reise til Ca'n Picafort
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.