Se hotell (10)

Reiser til Ca'n Picafort

Ca'n Picafort er et utmerket sommerreisemål enten du reiser med eller uten barn. Her finner du herlige sandstrender, turkisblått vann og koselige hotell.
Ca'n Picafort ligger beskyttet til midt i den hesteskoformede Alcudiabukten, kun en mils vei fra Alcudia. Ca'n Picafort var opprinnelig en fiskerlandsby, og havnen og den lille marinaen er fremdeles en viktig del av byens karakter. Det er på stranden og den hyggelige strandpromenaden at de fleste samles for å nyte byens herlige atmosfære. Langs den fine strandpromenaden og i området ovenfor ligger det en mengde restauranter, barer og små utekafeer. Stemningen er folkelig og livlig, og her treffer du ferierende fra hele Europa.

Strendene i Ca'n Picafort

Stranden i Ca'n Picafort begynner ikke langt fra havnen og strekker seg hele veien til Alcudia. Selv om den ikke er like langgrunn som stranden nærmere Alcudia, er det god plass her. Rundt lunsjtider er det bare å reise seg fra solsengen og gå opp på strandpromenaden hvor det er et godt utvalg av spisesteder. Det ligger også en strand øst for Ca'n Picafort: Son Baulo. Denne strekker seg et stykke bortover fra byen før den slutter ved klippekysten som fortsetter hele veien til Son Real. På Son Baulo pleier de fleste barnefamilier å slå seg ned siden stranden her er bredere og mer langgrunn enn stranden vest for Ca'n Picafort.

Barnevennlige hotell i Can Picafort

Skal du reise uten barn er vårt Prime Comfort-hotell THB Gran Playa, med 18-årsgrense, et godt valg. Hotellet ligger nær stranden og i sentrum av Ca'n Picafort. THB Gran Playa har et fint bassengområde med basseng og bassengbar samt restaurant og bar. De har også et treningsrom, badstue og tyrkisk bad.
Nyttige tips
 • Fine sandstrender
 • Hotell for voksne
 • Barnevennlige strender
 • Hotell med gratis WiFi
 • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Ca'n Picafort

Strender
Stranden i Ca'n Picafort begynner inne ved havnen og strekker seg ca. ti kilometer nordover mot Puerto Alcudia. Stranden er ikke like langgrunn, og er litt mindre beskyttet enn den i Alcudia. Det kan blåse litt, og bølger kan forekomme, men jo nærmere Alcudia man kommer desto mer langgrunt blir det. Sanden er lys og finkornet og vannet er som regel klart. Det er utleie av solsenger og parasoller. I høysesongen er det et stort utvalg av vannsportaktiviteter som pedalbåt, vannski, windsurfing m.m. Det er ferskvannsdusjer med jevne mellomrom på stranden. Det ligger mange fine restauranter og kafeer langs strandpromenaden.

Son Real

En lang og noen ganger nesten folketom sandstrand med klart vann. Son Real begynner et stykke bortenfor Son Baulo-stranden, og er noen steder ganske langgrunn, men vinden kan forårsake bølger og undervannsstrømmer. Her er det ikke noe servicetilbud, ingen aktiviteter eller fasiliteter. En del av stranden er forbeholdt nudister.

Son Baulo

En liten og bred sandstrand med fin lys sand rett nedenfor hotell- og boligområdet Son Baulo. Her er det ikke spesielt langgrunt, og bølger og undervannsstrømmer kan forekomme. Stranden har nesten samme fasiliteter og aktivitetstilbud som Ca'n Picafort-stranden.
Mat, drikke og uteliv
Restaurantutvalget i Ca'n Picafort er tilstrekkelig stort nok til at du kan spise godt og variert i ferien. Vi anbefaler også et besøk til noen av de mange hyggelige restaurantene i Alcudia.
Selv om utelivet i Ca'n Picafort kan beskrives som rolig, er det nok av barer og uteserveringer som holder åpent til ut i de små timer. De fleste finner du langs strandpromenaden og i hovedgaten Paseo Colón. Noen barer viser sport på storskjermer. De fleste større hotellene tilbyr ulike typer underholdning og dans til orkester, ikke bare for hotellets gjester.
Shopping
Langs strandpromenaden og hovedgaten Paseo Colon ligger det en mengde turistbutikker som først og fremst selger suvenirer, klær, strandartikler og leker. Det meste er krimskrams, men det ligger en del bra sko- og klesbutikker her. Prisene er ofte lavere her enn i for eksempel Alcudia.

Markeder i Alcudia og Inca

Hvert område på Mallorca har sine egne håndverkstradisjoner. Pass på å kjøpe broderier, duker, keramikk og de populære mallorcaperlene. Hver tirsdag og søndag er det marked i gamlebyen i Alcudia, og det største markedet på Mallorca går av stabelen i Inca på torsdager.

Shopping i Palma

Vi anbefaler en tur til Palma for å utforske byens store utvalg av moderne og kjente forretninger med øyas beste shopping. Det går buss fra Ca'n Picafort flere ganger om dagen.

Supermarkeder

Bor du i leilighet er det lurt å gjøre unna storhandelen på et større supermarked i begynnelsen av ferieoppholdet. Her er prisene lavere og utvalget større.
Sport og trening
Det er mye å gjøre for deg som liker å trene og drive med sport i ferien. De bratte fjellene i fjellkjeden Serra de Tramuntara, fra Sóller i vest til Formentor-halvøya i øst, byr på spennende utfordringer for klatrere. Hør med turistkontoret for mer informasjon. På stranden i Ca'n Picafort kan du prøve deg på mange forskjellige typer vannsport, som for eksempel pedalbåter, vannski og windsurfing.

Fotturer i Ca'n Picafort

En populær fottur fra Ca'n Picafort er den som følger kysten bort til Son Serra de Marina (ca. 6 km). Turen begynner i Son Bauló Torrent, et naturreservat med mye fugleliv. Stien fortsetter over sanddynene, forbi de arkeologiske utgravningene ved Son Real og avsluttes på det lille badestedet Son Serra de Marina.

Sykling på Mallorca

Mallorca, og spesielt området rundt Ca'n Picafort er som skapt for sykling. I perioden februar–mai kommer det mange proffsyklister fra hele Europa til Mallorca for å trene og varme opp før sesongen.

Her er det mange ruter å utforske, og det er enkelt å sykle inn til Alcudia. Hør med turistkontoret eller hotellet om nærmeste sykkelutleie. De er som regel behjelpelige med kart og gode råd. I Ca'n Picafort er det også noen hotell som har sykkelutleie.

Rideturer

Rancho Grande er en pen og velholdt hestefarm ikke langt fra Ca'n Picafort. Her har de mer enn hundre hester og ponnier på stallen, og eierne tilbyr rideturer for både nybegynnere og mer erfarne ryttere. De arrangerer også kveldsturer og aktiviteter i cowboystil med middag inkludert. Et eventyr for hele familien!
Aktiviteter og severdigheter
Ca'n Picafort ligger ike langt fra Alcudia hvor det er et større utvalg av aktiviteter.

Hidropark i Alcudia

Badeland med nok bassenger og vannsklier til å holde barna (og de voksne) i ånde i flere dager! Her finner du blant annet øyas høyeste vannsklie og en spiralformet sklie som imponerer selv den mest hardbarkede badegjest. De har også minigolf her. Hidropark ligger rett utenfor Puerto Alcudia.
Sørg for å få med deg en tur til gamlebyen i Alcudia og den flotte hovedstaden Palma.

Alcudia

Alcudia, eller Pollentia som byen opprinnelig het, er Mallorcas historiske sentrum. Byen ble grunnlagt allerede år 123 f.Kr., og var i flere hundre år et viktig romersk knutepunkt. I dag er det den eldste og best bevarte romerske byen på Mallorca, og vel verdt et besøk. Innenfor de vakre bymurene ligger det trange smug med trivelige restauranter, små butikker og hyggelige barer side om side med alle slags severdigheter. De mest populære dagene å besøke Alcudia på er tirsdag og søndag, da er det marked og full aktivitet fra tidlig om morgenen til ca. kl. 13.00.

Nasjonalparken S´Albufera

Et par kilometer øst for Playa de Alcudia, i retning Ca'n Picafort, ligger nasjonalparken S´Albufera, et paradis for fugleelskere og planteinteresserte. Her er det piknikområder og et lite museum som er viet parken. Hit kan du ta bussen fra Ca'n Picafort.
Utflukter
En dag på havet – katamaranen Anacaona
En dag på havet – katamaranen Anacaona
Det er lite som slår en heldagsutflukt til havs! La katamaranen Anacaona og mannskapet ta deg med på en fantastisk naturopplevelse langs den nordvestre kysten av Mallorca. Enkel lunsj om bord er inkludert.
Les mer om utflukten
Alcudia Sea Explorer
Alcudia Sea Explorer
Gå ikke glipp av denne sjansen til å få oppleve Mallorcas vakre natur med speedbåt! Du kan velge mellom tre ulike turer.
Les mer om utflukten
Klassisk grottetur
Klassisk grottetur
En dag fylt med underjordisk mystikk, besøk ii den sjarmerende landsbyen Porto Cristo. Vi får også smake på noen av øyas klassiske likører.
Les mer om utflukten
Båt- og fottur
Båt- og fottur
Opplev mer av vakre Mallorca, både til havs og til fots! Dette er en halvdagstur som går fra Puerto Pollensa og videre til Formentor-halvøya hvor vi går videre til fots. En deilig dag med bademuligheter, fottur i vakker natur og sosial og koselig stemning på båten som kun tar 12 passasjerer. Lunsj med drikke er inkludert.
Les mer om utflukten
Mallorca – kontrastenes øy
Mallorca – kontrastenes øy
Bli med på denne utflukten og opplev Mallorcas spennende kontraster! Du får oppleve det lokale hverdagslivet, den fantastiske naturen og ikke minst øyas gode vin og deilige tapas! Vinsmaking og enkel tapas er inkludert.
Les mer om utflukten
Rancho Grande
Rancho Grande
Bli med til Rancho Grande og vær cowboy for en kveld! Gården ligger vakkert til i Son Serra de Marina, en sjarmerende landsby ca. 20 minutter fra Alcudia. En gøyal tur for både store og små. Middag er inkludert.
Les mer om utflukten
Soloppgang og delfiner
Soloppgang og delfiner
Opplev den fantastiske soloppgangen på Mallorcas nordligste punkt og få muligheten til å se delfiner svømme fritt i det krystallklare vannet. Enkel frokost inkludert.
Les mer om utflukten
Valldemossa og Sóller med Purowool
Valldemossa og Sóller med Purowool
Bli med og opplev noen av Mallorcas høydepunkter! Med Purowool får du en hyggelig presentasjon i tillegg til frokost før utflukten. Alt til en lavere pris! Utflukten arrangeres i perioden april–september og kan kun bestilles på reisemålet.
Les mer om utflukten
Valldemossa og Sóller
Valldemossa og Sóller
Besøk to av Mallorcas mest stemningsfulle byer, Valldemossa og Sóller. En heldagsutflukt med buss hvor du opplever natur, kultur og historie. Måltider og drikke er ikke inkludert. Utflukten går i april–september.
Les mer om utflukten
Katamaranen Life & Sea – ettermiddagstur
Katamaranen Life & Sea – ettermiddagstur
Nyt et par deilige timer på havet utenfor Palmabukten, om bord i katamaranen Life & Sea.
Les mer om utflukten
Katamaranen Life & Sea – formiddagstur
Katamaranen Life & Sea – formiddagstur
Nyt en deilig formiddag på havet utenfor Palmabukten, om bord i katamaranen Life & Sea.
Les mer om utflukten
Katamaranen Life & Sea i solnedgangen
Katamaranen Life & Sea i solnedgangen
Bli med Life & Seas fantastiske katamaran, kjenn vind i håret og følelsen av total avkobling om bord når vi segler utenfor Palmabukten og får nyte en uforglemmelig solnedgang på havet.
Les mer om utflukten
Klassisk grottetur med Purowool
Klassisk grottetur med Purowool
En hel dag med underjordisk mystikk og besøk i den sjarmerende landsbyen Porto Cristo. Vi sørger også for å få prøvesmake noen av øyas klassiske likører. med Purowooø får du dessuten en hyggelig presentasjon samt frokost før utflukten. Alt til en lavere pris. Utflukten må bestilles på reisemålet.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Mallorca på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det er gode bussforbindelser til Palma og andre deler av Mallorca. Lokalbussen går ca. hvert kvarter mellom Alcudia og Ca'n Picafort.

Sykling

Ca'n Picafort er det perfekte sted for sykling siden det er så flatt her. Det er sykkelutleie flere steder – hør med hotellet om nærmeste utleier.

Minitoget Can Picafort Express

Det lille minitoget kjører rundt i Ca'n Picafort sentrum og svinger innom noen av de større hotellene. Toget går en gang i timen, og det er mange holdeplasser hvor du kan gå av og på. Toget går i perioden mai–oktober.

Moped

Det er mange leiefirmaer å velge mellom.

Taxi

Innenfor Ca'n Picafort brukes taksameteret. Utenfor gjelder faste priser. Taxisjåføren plikter å vise en liste med faste priser om kunden ber om det.
Fakta

Vår service på reisemålet

I sommersesongen kan du nå oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leie bil eller bare vil ha tips eller gode råd. Kontaktinformasjonen vår finner du på billetten din eller i appen vår. Hvis vi ikke kan hjelpe deg på telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt i Ca'n Picafort

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Det finnes flere minibanker langs hovedgaten og strandpromenaden.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Sykkelløp og Ironman

Hvert år arrangeres følgende tre store idrettsarrangementer på Mallorcas nordkyst:

29.04.2023: Sykkelrittet Mallorca 312
13.05.2023: Halv Ironman og Ironman

På disse dagene er flere veier avsperret, noe som innebærer at det kan være vanskelig å komme seg rundt samt at bussen ikke alltid kan kjøre helt frem til hotellet. For noen gjester kan det være nødvendig å dra tidligere til flyplassen.

Øvrig

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Ca'n Picafort i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Ca'n Picafort hele året med rutefly.

Flyet lander på Palma flyplass.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Ca'n Picafort. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Palma de Mallorca, rett utenfor Palma, til hotellet ditt er på mellom 1 time og 15 minutter og 1 time og 45 minutter (ca. 65 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
14°6°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
17°8°
7
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
19°10°
8
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
22°13°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
26°17°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
29°19°
11
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
29°20°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • september
27°18°
7
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • november
18°10°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
15°8°
4
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager

Finn reise til Ca'n Picafort
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.