Se hotell (11)

Reiser til Ca'n Picafort

Ca'n Picafort er et utmerket reisemål enten du reiser med eller uten barn. Her finner du herlige sandstrender, turkisblått vann og koselige hotell.
Ca'n Picafort ligger beskyttet til midt i den hesteskoformede Alcudiabukten, kun en mils vei fra Alcudia. Ca'n Picafort var opprinnelig en fiskerlandsby, og havnen og den lille marinaen er fremdeles en viktig del av byens karakter. Det er på stranden og den hyggelige strandpromenaden at de fleste samles for å nyte byens herlige atmosfære. Langs den fine strandpromenaden og i området ovenfor ligger det en mengde restauranter, barer og små utekafeer. Stemningen er folkelig og livlig, og her treffer du ferierende fra hele Europa.

Strendene i Ca'n Picafort

Stranden i Ca'n Picafort begynner ikke langt fra havnen og strekker seg hele veien til Alcudia. Selv om den ikke er like langgrunn som stranden nærmere Alcudia, er det god plass her. Rundt lunsjtider er det bare å reise seg fra solsengen og gå opp på strandpromenaden hvor det er et godt utvalg av spisesteder. Det ligger også en strand øst for Ca'n Picafort: Son Baulo. Denne strekker seg et stykke bortover fra byen før den slutter ved klippekysten som fortsetter hele veien til Son Real. På Son Baulo pleier de fleste barnefamilier å slå seg ned siden stranden her er bredere og mer langgrunn enn stranden vest for Ca'n Picafort.

Hotell for voksne i Can Picafort

Skal du reise uten barn er vårt Adult only Selection-hotell THB Gran Playa, med 18-årsgrense, et godt valg. Hotellet ligger nær stranden og i sentrum av Ca'n Picafort. THB Gran Playa har et fint bassengområde med basseng og bassengbar samt restaurant og bar. De har også et treningsrom, badstue og tyrkisk bad.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Hotell for voksne
  • Barnevennlige strender
  • Hotell med gratis WiFi
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Ca'n Picafort

Finn reise til Ca'n Picafort