Se hotell (5)

Reiser til Cala Millor

Du skal reise til Cala Millor om du vil ha lange dager på stranden og livlige kvelder.
Det klassiske turiststedet Cala Millor har en av Mallorcas beste strender og et uteliv som tiltrekker seg mange gjester. Stedet gjør alt for å leve opp til navnet "den beste havbukten". Langs stranden går det en populær promenade kantet med pinjetrær og palmer, og både promenaden og den parallelle hovedgaten et kvartal ovenfor er bilfrie. Her finner du butikker, restauranter, musikkbarer og flere diskotek, og stemningen er avslappet og veldig vennlig. Om kvelden inntas utestedene av ferierende tyskere og engelskmenn, men også en del skandinavere.

Like ved Cala Millor ligger den lille fiskehavnen Cala Bona med en lav bebyggelse og roligere atmosfære. Cala Millor hører til den nærliggende byen Son Servera, hvor mange av de som jobber i turistnæringen bor. Hit kommer turistene for fredagsmarkedet og for å spise og drikke på de lokale barene.
Cala Millors omgivelser er kuperte og grønne. Mange liker derfor å utforske landsbygda med sykkel. Ikke langt fra Cala Bona ligger kyststripen Costa de los Pinos som er et eksklusivt villaområde med fastboende og rike sommerturister som kommer hit på ferie.

Stranden i Cala Millor

Den langgrunne og barnevennlige sandstranden i Cala Millor er nesten to kilometer lang og veldig velholdt. Her er det tilbud om vannsport som jetski, parasailing og pedalbåt som du kan prøve om du blir lei av å ligge på stranden. Om du blir sulten eller tørst er det aldri langt til en restaurant eller bar som tilbyr skygge og noe å tygge på og drikke.

Barnevennlige hotell i Cala Millor

Det er ikke bare stranden som passer for en reise med barn, for her er det også flere hotell som passer fint for en familieferie. Et eksempel erHipotels Bahia Grande, et leilighetshotell i nærheten av stranden, bare ti minutter å gå fra Cala Millor. Her kan du bestille All Inclusive om du ønsker en enkel og behagelig ferie.

Golf på Mallorca

Cala Millor er perfekt for deg som elsker å spille golf i ferien. Her bor du i nærheten av noen av Mallorcas mest attraktive golfbaner, som f.eks. Canyamel – en av Mallorcas vakreste og beste baner akkurat nå, men også en av de aller mest utfordrende – og Capdepera, en av våre skandinaviske gjesters absolutte favoritter! Litt lenger nord ligger den fine Alcanada-banen med flere hull som ligger helt nede ved havet.
Nyttige tips
  • Lang strandpromenade
  • Fine sandstrender
  • Familiehotell
  • Mange restauranter
  • Barnevennlige strender

Våre gjesters vurdering Cala Millor

Finn reise til Cala Millor