Se hotell (6)

  Reiser til Puerto de Sóller

  Puerto de Sóller er en fredelig by med en fin, liten strand og nydelige solnedganger. Puerto de Sóller er Mallorca for de kresne.
  Puerto de Sóller ligger i de vakre fjelltraktene på Mallorcas vestkyst. Det er en stille og fredelig liten by med naturskjønne omgivelser, en fin liten strand og nydelige solnedganger. Det er et perfekt reisemål om du vil ha en avslappende ferie og har lyst til å utforske Mallorca på egen hånd. Fjelltraktene rundt er som skapt for fotturer, og med leiebil finner du lett veien til nabobyer som Fornalux – kåret til Spanias vakreste landsby – og Deía, en annen vakker og ganske eksklusiv landsby, hvor de maleriske omgivelsene tiltrekker seg kunstnere.

  Trikk til Sóller

  I havnen og i gatene ovenfor strandpromenaden ligger det mange historiske bygninger og små, lokale restauranter med koselige uteserveringer og god atmosfære. Vil du ha mer å velge mellom eller har lyst til å se noe annet er det bare noen kilometer til nabobyen Sóller. Dit kan du reise med den sjarmerende gamle trikken. Om du vil, kan du ta toget videre inn til Palma og være fremme på en knapp time.
  Det er god veiforbindelse med Palma via Sóllertunellen. Da slipper du å kjøre langs den snirklete, men utrolig vakre fjellveien med sine 36 svinger. Velger du tunellen tar det ca. 30 minutter å kjøre til Palma.

  Hotell for voksne

  Vings hotell i Puerto de Sóller ligger på eller i nærheten av strandpromenaden Paseo de Playa. På Vings populære og velkjente hotell Marina bor du ikke langt fra et bad eller en fin kveldstur. Dessuten har du byens utvalg av restauranter, kafeer og barer innen kort rekkevidde.
  Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Fine sandstrender
  • Gode restauranter
  • Velkjente hotell
  • Hotell med gratis WiFi
  Filtrer og søk hotell

  Våre gjesters vurdering Puerto de Sóller

  REISEFORSLAG TIL Puerto de Sóller

  Eden Nord
  Eden Nord
  Puerto de Sóller, Mallorca, Spania
  • Fly + del i Dobbeltrom med balkong
  • 1 uke
  • Avreise 26 apr 2024 fra Bergen
  Inkl. frokostbuffé
  Inkl. frokostbuffé
  Fly + hotell, 1 uke
  26 apr 2024 fra Bergen
  Marina
  Romantic Selection
  Marina
  Puerto de Sóller, Mallorca, Spania
  • Fly + del i Dobbeltrom - i anneks
  • 1 uke
  • Avreise 23 apr 2024 fra Trondheim
  Inkl. frokostbuffé
  Inkl. frokostbuffé
  Fly + hotell, 1 uke
  23 apr 2024 fra Trondheim
  Eden
  Eden
  Puerto de Sóller, Mallorca, Spania
  • Fly + del i Dobbeltrom med balkong
  • 1 uke
  • Avreise 30 mar 2024 fra Oslo, Gardermoen
  Inkl. frokostbuffé
  Inkl. frokostbuffé
  Fly + hotell, 1 uke
  30 mar 2024 fra Oslo, Gardermoen
  Finn reise til Puerto de Sóller
  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.