• passer for voksne

Sunprime Waterfront

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Sunprime Waterfront ligger ved stranden i populære Playa de Palma, nærmere bestemt i Can Pastilla. En landsby som minner om det gamle Mallorca, men med moderne touch. Her er det en båthavn og mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Fra hotellet tar det bare 10 minutter å reise inn til Palma by med bil, og flyplassen ligger kun 15 minutter unna.

Bassengområdet på Sunprime Waterfront er noe utenom det vanlige. Du har en fantastisk utsikt over havet og kan slappe av i en herlig solseng og ta et forfriskende bad i bassenget. Foretrekker du salte bølger er det en liten strand med en badevik rett nedenfor hotellet, og går du et par hundre meter er det en større strand rett forbi den lille havnen.

I Sunprime Restaurant er maten nøye utvalgt og på vinlisten finner du både gamle og nye favoritter. Hvis du vil ha en ordentlig komfortabel ferie kan du bestille Sunprime All Inclusive eller en av våre andre rimelige måltidspakker i forkant av ferien. I loungen er det gode drinker, behagelig musikk og en avslappet stemning. WiFi er selvsagt inkludert her og på resten av hotellet.

Fitnessavdelingen vår har både treningsrom og gruppetrening med profesjonelle instruktører. Sjekk gjerne også ut vår Bike Station hvor vi leier ut kvalitetssykler fra Cannondale og tilbyr sykkeloppbevaring. Vi anbefaler også et besøk i spaet, som tilbyr alt fra pedikyr og massasje til "Luksus for én", en 90-minutters, luksuriøs spabehandling. Bestill gjerne allerede i dag, du kan kun bestille på forhånd og det er et begrenset antall plasser.

Vil du gå deg en tur så er det ikke mer enn 6–7 kilometer til shopping og storbypuls i Palma. Og liker du golf er det ikke mindre enn fire golfbaner i nærheten, og du kan enkelt bestille en av golfpakkene Ving tilbyr.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Røykfritt hotell

Sunprime Waterfront er et røykfritt hotell. Det finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet gjelder på alle rom og balkonger, også for e-sigaretter.

Handikapvennlighet

Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Forsesongen til sommeren 2021 varer frem til 10. april. Restauranten og treningsrommet har åpent hver dag. Spa- og Fitnessavdelingen holder stengt og åpner 10. april.

Miljø

Du kan lese mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrig

Resepsjon: Ja, åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Avis-bilutleie, bordbestilling, veksling, klesvaskeservice, spa-bestilling, golfbaner m.m.

Bygget: 1965 Renovert: 2011/2012

191 rom og suiter

Etasjer: 8

Heis: Ja, 0.–6. etasje, trappeheis fra 0. etasje til -1 (maksvekt 225 kg)

Parkering: Ja, begrenset antall plasser

Hotellmanager

Marie Pålsson

Skatter & avgifter

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Strandområde
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Sunprime Bike Stadion
 • Kjøleskap på rommet
 • Klimakompensert hotell
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  300 m
 • Hovedsentrum
  8 km
 • Nærmeste strand/badested
  25 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Waterfront ligger, som navnet avslører, rett ved vannet og den fine strandpromenaden i Playa de Palma. Nærmere bestemt i Can Pastilla, en ferieby som minner om det gamle, genuine Mallorca - bare med en moderne touch.

Her kan du se hvor rom og suiter ligger.

Når du bestiller Sunprime Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program. Romtypen får du vite først når du ankommer hotellet, og det kan skje at du må bytte rom i løpet av oppholdet. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Prime Lounge Suite

Koselige, pene suiter med herlig uteplass hvor du kan nyte deilige kvelder i behagelige loungemøbler.

Prime Rooftop Suite

Pene, hyggelige suiter med tilgang til en stor, deilig takterrasse. Perfekt for å nyte varme sommerkvelder.

Mat og drikke

På Sunprime Waterfront spiser du frokost, lunsj og middag i Sunprime Restaurant. Her finner du spennende og smakfulle matretter i en avslappet atmosfære. For ikke å snakke om de gode vinene du kan velge mellom. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–15.00
Middag: 19.00–21.30

Pent antrekk.

Lounge

Lounge er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du ta en drink etter middag sammen med gamle og nye venner. Eller du kan slå deg ned med en god bok, en kopp kaffe, et glass champagne og bare nyte stemningen. Med dempet musikk og behagelig atmosfære innbyr Loungen både til småprat og en avslappende stund.

Sunprime Kiosk

Sunprime Kiosk er hotellets egen lille kiosk. Her kan du kjøpe aviser, godteri og kalde drikkevarer døgnet rundt.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

NB! Grunnet pandemisituasjonen vil serveringen av måltidene variere mellom à la carte, buffé og betjent buffé. Det siste innebærer at du peker på det du vil ha, og hotellets personale legger det på tallerken for deg. Du kan bestille så mange ganger du vil, og du har det samme utvalget som om du skulle forsyne deg selv fra bufféen. Mer informasjon om hva som gjelder på ditt hotell får du ved ankomst til hotellet. Les mer her: Safe Travel.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en populær og sunn frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange ulike sorter brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Du får også forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Kjøkkenet byr dessuten på varmmat. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokostbuffé hver dag og middag fem av syv dager. Hvis du ønsker det, kan du også kjøpe til lunsj i fem dager til en uslåelig pris. Lunsj og middag serveres som buffé.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig kan du prøve vår Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive inngår alltid hotellets populære frokostbuffé. Lunsj og middag serveres som buffé.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime All Inclusive.

Basseng og strand

Bassengområdet på Sunprime Waterfront har mye å tilby. Rundt bassenget er det flust av komfortable solstoler og enda mer behagelige solsenger hvor du kan nyte utsikten over det glitrende Middelhavet. Her er det parasoller som gir skygge og vil du ha noe avkjølende, er det ikke mange skritt til baren. Lengter du etter sand mellom tærne, går du bare ut gjennom porten, så ligger stranden bokstavelig talt for dine føtter. Som vanlig er basseng- og strandhåndkle inkludert når du bor på Sunprime.

Utendørsbasseng*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 180 m²
Dybde: Skrånende bunn, fra 45 til 180 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 25 grader*

Privat utendørsbasseng**

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 35 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 25 grader*

Innendørsbasseng

Bassengtype: Innendørsbasseng
Størrelse: 30 m²
Dybde: 120 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, 28 grader*

Strand

Bare strandpromenaden ligger mellom hotellet og Can Pastillas lille badevik. I kort gangavstand fra hotellet finner du også den fine Playa de Palma-stranden. Ta gjerne med deg basseng- og strandhåndkle fra hotellet ned på stranden. Solsenger og parasoll på stranden mot betaling.

*Bassenget er oppvarmet i perioden 1. april –18. oktober. Bassengtemperaturen kan variere avhengig av lufttemperaturen.
**Kun gjester som bor i Prime Rooftop Suite i 5. etasje, med adgang til takterrasse med basseng, samt gjester som bor i Classic Room med balkong høyt oppe med havutsikt, kan benytte dette bassenget.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Waterfront trener du i fine lokaler. Her er det mange muligheter for deg som vil være litt aktiv i ferien. Med veiledning fra våre dyktige utdannede instruktører kan du delta på forskjellige gruppetreninger, som f.eks. Yoga og Crosstraining. Selvsagt koster det ingenting å være med. Vil du heller trene på egen hånd, foreslår vi en tur til treningsstudioet vårt. Her kan du velge mellom både treningsapparater og frivekter.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Du kan utfordre deg selv i blant annet Crosstraining, Bootylicious og Cardio Energy. Eller prøve treningstilbudet Yoga Flow der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Gjeldende treningsskjema finner du under Aktivitetsprogram.

Trening i bassenget

Velkommen til bassenget og til noen av våre mest populære treningsaktiviteter – vanngymnastikk og Water Circuit der du får testet både styrke og kondisjon ved de ulike stasjonene. Du vil oppleve en treningsøkt helt utenom det vanlige, ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Her trener du styrke på egen hånd i fine lokaler. Vårt treningsstudio er enkelt utstyrt med frivekter og noen treningsapparater. Selvsagt er det helt gratis å benytte treningsstudioet.

Bestill en PT i ferien

På Sunprime Waterfront har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien! Med en personlig trener (PT) får du hjelp til å skreddersy treningen din ut ifra dine egne forutsetninger. Uansett hva du har som mål eller tidligere erfaring, vil en PT gjøre treningen både mer effektiv og motiverende. Våre profesjonelle personlige trenere er med deg under hele treningstimen, og tilbyr alt fra enkle kostholdsråd til et individuelt tilpasset treningsprogram.

Velg mellom tre forskjellige pakker:
50 minutter – 475 kr
3x50 minutter – 1245 kr
5x50 minutter – 1820 kr

Mer informasjon om personlig trener.

PT Duo

Vil du trene med en personlig trener sammen med en annen kan du bestille PT Duo. Den personlige treneren veileder og hjelper dere begge under treningsøkten og dere jobber sammen mot treningsmålene deres.

Prisen er 725 kr for 50 min, og pakken er for to personer.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Sykkel

Playa de Palma et et perfekt utgangspunkt for en sykkelferie. Sunprime Waterfront har en sykkelgarasje der du kan oppbevare din egen sykkel eller leie en i ferien. Utenfor sykkelgarasjen er det også en vannstasjon og mulighet for rengjøring av sykkelen. Hengelås til sykkelen kan leies til ca. 1 euro per dag. Det er ikke tillatt å oppbevare sykkelen på rommet av hensyn til andre gjester. Av sikkerhetsmessige årsaker får du heller ikke bruke sykkelsko inne på hotellet.

Vi leier ut profesjonelle sykler fra BMC i samarbeid med Rad-Salon. Vannstasjon og forhåndsbestilling av sykkel med Rad-Salon er tilgjengelig for våre gjester. Du forhåndsbestiller sykkel på https://rad-salon-mallorca.com/index.php?id=radmiete-sunprime-hotel-mallorca&no_cache=1&L=1

Det er flere fine sykkelruter i nærheten av hotellet. Vi har kartlagt våre favoritter og dessuten gjort dem tilgjengelig for nedlasting via NikeMap.net. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned til treningsappen din

Golf

Til glede for alle golfinteresserte finnes det fire golfbaner i nærheten; Son Antem West, Son Antem East, Golf Park Puntiro og Maioris. Ving tilbyr golfpakker til syv golfbaner i nærområdet og ved Palmabukten.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rett ved Can Pastillas lille badevik. 250 meter til stranden i Playa de Palma. Ved hotellet er det noen små restauranter og butikker. 300 meter til større utvalg av restauranter og lokalt sentrum, Can Pastilla. 8 km til Palma by. Transport fra flyplassen tar ca. 10 minutter (2,5 km). Transport er ikke inkludert, men kan bestilles. Flytrafikken og utelivet rundt hotellet er forstyrrende i sommermånedene.

Sunprime Waterfront
Carrer dels Pins 15
07610 Can Pastilla
Telefon +34 971 262 350
waterfront@sunprime.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Sunprime Waterfront tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Har du også forhåndskjøpt transport (og flyr med Sunclass Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen. Gjelder kun i sommersesongen.

Reisemål: Playa de Palma, Mallorca
Bagasjeinnsjekk på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: April–oktober

For Mallorca er de maksimale målene for spesialbagasje 79 x 86 cm (ingen begrensning på lengden).

Spa

Velkommen til total avkobling i vår spaavdeling. Her kan du velge mellom mange deilige og avslappende behandlinger, alt fra pedikyr til massasje.

Spa Together er en mulighet til å nyte en spabehandling sammen. Hvorfor ikke unne deg litt kvalitetstid med din kjære eller en venn. Ønsker dere en 50-minutters behandling, bestiller dere vår populære Duopakke. Timebestilling og behandlingsvalg ordner dere når dere kommer frem. Begge må ha samme type behandling. Ønsker dere kortere eller lengre behandlingstid, må dere bestille på hotellet etter ankomst. Mer informasjon finner du på hotellets informasjonsside MySunprime.

Terapeutene våre er lokale og vi tilbyr flere ulike spapakker som kan forhåndsbestilles hjemmefra.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en BodyScrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. F.eks. Classic Face – en dyptrensende aromatisk ansiktsbehandling, en Hot Oil-massasje eller en Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, blant annet Hot Stone-massasje, Sunprime Ritual (en topp til tå-behandling) eller kanskje en Facial Massage – ansiktsmassasje + farging av vipper & bryn?

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Luksus for to

Gjør ferien ekstra spesiell med musserende vin, mørk kvalitetsjokolade og fersk frukt eller jordbær. Del deretter en stressfri opplevelse i vårt fine spa med noen du er glad i, pakken inkluderer en valgfri 25-minutters behandling for to. Velkommen til å nyte livets goder!

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du!

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,5/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 1438 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
92% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,4
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,5
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,5
Wifi
4,5
Mulighet for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 4/5

  "Flott hotell, men mye fly"

  Det bør stå tydelig at det er flystøy i området.
 • 5/5

  "Flott hotell"

  Flott hotell, med god mat og flott service. Vi hadde rom med havutsikt, og vil nok anbefale det til andre som vil booke dette hotellet. Trur at flystøy merkes bedre på baksiden. Alltid ledige solsenger, som er et stort pluss. Flott strandpromenade, anbefales å leie sykler og sykle inn til Palma.
 • 4/5
  Flott hotell. Vennlig betjening. God mat. Veldig bra beliggenhet (unntatt noe flystøy.
 • 4/5

  "Koselig hotell"

  Det er et fint hotell som ligger kort vei fra flyplassen (ca 10 min), men også gåavstand til Palma ca 8-10 km. Du hører flyene, men det er ikke plagsomt.Det er fin strandpromenade som går helt inn til Palma.Det er også lett å ta buss inn til Palma. Stranda ligger rett utenfor hotellet, dessverre er sengene dyre, men sengene ved bassenget er gode og det går greit å gå ned til sjøen for å ta en dukkert. Hotellrommet var rent, fint og grei plass. God service.Maten ved all inclusive var ikke det største utvalget, men helt greit. Det var noen restauranter rett nedenfor hotellet. Vi brukte spabehandlinger og var veldig fornøyde. Deilig og rolig atmosfære. Alt i alt en fin opplevelse og kan godt dra tilbake dit hvis vi skal til Mallorca en annen gang.
 • 5/5

  "Veldig bra!"

  Dette var femte gangen vi var på dette hotellet, og vi gleder oss til neste gang allerede.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.