Pothia

Pothia, Kalymnos

Pothia passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie i et ekte gresk hverdagsmiljø.

Kalymnos' hovedstad Pothia er en vakker havneby hvor turismen fortsatt er relativt beskjeden. Hit reiser du hvis du vil oppleve gresk hverdagsliv i et rolig tempo.

Les mer om reisemålet Pothia Skjul tekst

Gresk hverdagsliv
I Pothia bor omtrent 12 000 av Kalymnos' totalt 14 000 innbyggere. Likevel føles Pothia mer som en småby. Det er et passe stort utvalg av butikker, og barene langs havnepromenaden er populære samlingssteder for både turister og lokalbefolkning, både på dagtid og om kvelden. I Pothia koser du deg kanskje aller mest med å rusle rundt i de smale gatene mens du beundrer de vakre bygningene, tar en iskald frappé på en kafé eller spiser noe godt på en av de mange lokale tavernaene i havnen, samtidig som du nyter utsikten. Vil du bade ligger det en liten steinstrand rett utenfor sentrum, og det er flere strender å velge mellom et stykke utenfor byen. Kalymnos er også kjent for sine mange klipper, som har blitt et populært tilholdssted for klatrere fra hele verden.

Vings Pothia
Når du reiser med Ving til Pothia bor du på hotellet Katerina, som har leiligheter for inntil 6 personer. Fra hotellet er det gangavstand til havnen, butikker og trivelige tavernaer. Hotellet har også basseng. Når du reiser med Ving kan du kombinere en uke i Pothia med en uke i Mirties/Massouri, Telendos eller på Kos. Vi samarbeider også med Avis, så hvis du vil utforske Kalymnos kan vi tilby bra priser på leiebil.

Våre gjesters vurdering av Pothia

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Chat med oss

Man-tor: 08.30-21.00
Fre: 08.30-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: 12.00-16.00

Start chat

Les mer om MyHoliday Card