Se hotell (15)

Reiser til Lefkas

En reise til Lefkas er perfekt for deg som vil bo tett på det ekte Hellas, og som liker å dra på utflukter på egen hånd, til fots eller til sjøs.
Lefkas er midt i blinken for deg som vil oppsøke det ekte Hellas, med små tavernaer, vakre fjellandsbyer og herlige dager på noen av Lefkas mange strender. Vings hotell ligger på østkysten, i og rundt det lille stedet Nidri.

En ny strand hver dag

Rundt omkring på Lefkas ligger det så mange strender at du kan prøve en ny strand hver dag i ferien, om du vil. På vestkysten av øya, ut mot Det joniske hav, ligger Porto Katsiki med sine hvite kalksteinsklipper. I sør ligger surfernes favorittstrand Vasiliki, og langs østkysten ligger flere store og små strender på kort avstand fra hotellene.

Spis godt på Lefkas

På Lefkas er det aldri langt til en innbydende taverna eller bar. Mange av spisestedene er familieeide, og serverer tradisjonelle retter som pastitio, dolmades og saganaki – alt til rimelige priser. Bestill gjerne et glass med øyas egen vin, og du vil få et av de beste minnene fra din reise til Lefkas.

Hotell som passer deg

Når du bestiller en reise med Ving til Lefkas kan du velge mellom luksushotell som Porto Galini og enklere bosteder, mange rett på stranden. Du kan selvsagt også velge om du vil bo i leilighet, slik at du kommer tettere på det greske hverdagslivet.
Finn ditt hotell
Finn reise til Lefkas

Reiser til Lefkas

Nidri
  • Shopping
  • Sport & aktiviteter
  • Attraksjoner
Med mer enn 10 hotell i Nidri har Ving noe for alle – for livsnyteren, barnefamilien og de som reiser på budsjett.

Våre egne tips og anbefalinger

Lefkas rundt

Lefkas, en perle i Det Joniske Hav, tilbyr en blanding av fantastiske strender, sjarmerende fjellandsbyer og en rik historie. Opplev øyas skjulte skatter, fra den forlatte radarstasjonen fra den kalde krigen til de pulserende gatene i Lefkada by. Enten du er en strandelsker, historieentusiast eller eventyrer, har Lefkas noe for enhver smak. Vår reiseekspert, Tomas, gir deg sine personlige favoritter til denne greske øy-skjønnheten. Er du klar til å utforske Lefkas?

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.