5 designhotell i Hellas med Ving

Lekre hotell i Hellas

Når du kan velge blant over 400 hotell hvorfor ikke velge et av de lekreste hotellene? Her er 5 hotell stilig arkitektur, trendy interiør og kul atmosfære som du må sjekke ut.

1. OKU Kos på Kos

OKU Kos (hotellet har endret navn fra Casa Cook Kos) ved den lange sandstranden i Marmari ble en umiddelbar suksess da det åpnet dørene for noen år siden. Arkitekturen er urban og minimalistisk, men smelter godt inn i de landlige omgivelsene hotellene ligger i. Kanskje ikke så rart ettersom byggestilen er inspirert av nettopp gresk arkitektur?

–Jeg har vært på mange fine hotell rundt om i verden, men Casa Cook på Kos er definitivt en av favorittene så langt. Alt var så forseggjort, alt fra lampene og putene på rommet, til bord, stoler og solsenger rundt på hotellområdet. Jeg tror heller aldri jeg har sett et kulere hotellbad, med betongstøpt servant og regndusj. Dette er rett og slett et perfekt sted for alle som finner glede i å bo på et hotell som byr på det lille ekstra. Her kan du slappe av og hente energi til en ellers travel hverdag. Nina Holst, interiørblogger Stylizimo

OKU Kos, tidligere Casa Cook Kos

OKU på Kos i Hellas

2. Ocean Beach Club Kreta i Makrigialos på Kreta

Det er ikke bare trendsettere som lar seg begeistre av lekker design. Det hadde Ving i bakhodet når vi lanserte konseptet O.B.C by Sunwing i 2011. O.B.C. er designhotell for familier bygget på de samme prinsippene som Sunwing Family Resorts, men anleggene er mindre, roligere og mer personlige.

Ocean Beach Club Kreta ble en favoritt allerede fra start, og mange gjester vender stadig tilbake til hotellet som kombinerer delikat nordisk design med sydlig atmosfære. Til glede for de yngste er det også skandinavisk barneklubb, og ikke minst – muligheter for å møte de populære maskotene Lollo & Bernie.

O.B.C. på Kreta i Hellas

3. Casa Cook Rhodes på Rhodos

Casa Cook har lokket til seg gjester fra fjern og nær med sin skjermede beliggenhet ved fjellene i utkanten av den lille, rolige landsbyen Kolymbia. Hotellet har fått stor oppmerksomhet i alt fra interiør- og motemagasiner til store internasjonale aviser, og de lekre omgivelsene har prydet mang en instagramkonto. De bohemaktige rommene er innredet i jordfarger og med naturmaterialer, og flere av terrassene har lekre hengekøyer hvor du kan lene deg tilbake og bare nyte livet. Har du lyst på litt ekstra ferieluksus kan du unne deg en suite med utgang til bassenget fra din egen terrasse.

Casa Cook på Rhodos i Hellas

–Jeg har vært på mange fine hotell rundt om i verden, men Casa Cook er definitivt en av favorittene så langt.

4. Katikies Hotel i Oia på Santorini

Få steder i Hellas er så postkortvakre som Santorini. Faktisk er de aller fleste greske postkortmotivene med ikoniske, hvite og blå hus som klamrer seg til dramatiske klippevegger tatt akkurat her. I tillegg til de slående omgivelsene byr Santorini også på flere flotte designhotell, som Katikes i Oia. Hotellet ligger høyt på en klippe med spektakulær havutsikt, solterrasse og evighetsbasseng. Når du sjekker inn blir du ønsket velkommen med vin og frukt, og alt er tilrettelagt for en avslappende og herlig ferie.

5. Elivi på Skiathos

Vest på idylliske Skiathos ligger små strender og enda mindre landsbyer som perler på en snor. Her ligger også hotellet Elivi, et lekkert hotell fra 2018 som er kjent for sin harmoniske beliggenhet midt i den grønne naturen. Her bor du i rolige omgivelser og rett ved en flott sandstrand. «Diskret luksus» er stikkord som beskriver Elivi. Juniorsuitene har for eksempel privat basseng og den eksklusive spaavdelingen tilbyr deilige behandlinger. Elivi har også et veldig godt utvalg av ulike restauranter og barer, med alt fra asiatisk til gresk på menyen.

Elivi på Skiathos i Hellas

Elivi på Skiathos i Hellas