• passer for voksne

Sunprime Miramare Beach

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

På 1960-tallet var hotellet, da under navnet Miramare Wonderland, et populært tilholdssted for den internasjonale kjendiseliten. Blant annet skal Jackie Kennedy ha bodd her.

Hotellområdet er virkelig helt spesielt. 70.000 m² stort og en drøy kilometer langt, med gangstier som slynger seg gjennom en frodig hage. Lave leilighetsbygninger og bungalower ligger spredt utover området, og det er god plass for deg som vil ha litt privatliv. Det er store avstander på hotellet, og fra enkelte rom er det lengre til bassengområdet. På hotellområdet er det også en stor, kunstig lagune (kan ikke bades i) med flere små platåer hvor du kan slappe av. Utsikten utover havet er spektakulær.

På Sunprime Miramare Beach bor du i suiter eller bungalower. Alle har aircondition og balkong eller terrasse, mange av dem med utsikt mot havet. Bassengområdet kan man heller ikke klage på. Rundt det store bassenget er det godt med plass og solsenger og parasoller til alle. Og akkurat som ellers på Sunprime Hotels, kan du spise velsmakende retter i våre restauranter og delta gratis på treningstimer ledet av utdannede instruktører. Vil du skjemme deg bort litt ekstra, foreslår vi at du unner deg en herlig behandling i Sunprime Spa. I området utenfor hotellet ligger det lokale suvenirbutikker, butikker og flere restauranter med ekte gresk mat.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunprime

På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Resepsjonen på Sunprime Hotels er åpen for våre gjester døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd.

Røykfritt hotell

Sunprime Miramare Beach er et røykfritt hotell, det er anviste røykesoner på hotellområdet. Både rommene og restauranten er røykfrie, dette gjelder også e-sigaretter.

Handikapvennlighet

Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent april-oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Miljø

Du kan lese mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels miljøside.

Bryllup på Sunprime Hotels

Vurdert å gifte dere i utlandet? Hvis dere planlegger et bryllup uten barn er Sunprime Miramare Beach det selvfølgelige valget for dere. Her kan dere få et uforglemmelig bryllup med nære og kjære. For mer informasjon, send oss en e-post på engelsk til: miramare@sunprime.net

Øvrig

Resepsjon: Ja, døgnåpen. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Avis bilutleie, bordreservasjon, veksling, vaskeriservice, bestilling av spa m.m.

Bygget: 1959 Renovert: 1998

Bungalowene med havutsikt og privat basseng ble renovert i 2010. Oppholdsrom og soverom på Classic Suite og Junior Suite ble renovert i 2012/13.

174 suiter Heis: Nei

Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser.

Hotellmanager

Frank Nikolitsis (ass. Resort Manager)

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Rett ved havet
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Passer for voksne
 • Klimakompensert hotell
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Nei
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  2 km
 • Hovedsentrum
  5,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Miramare Beach er bygget ved havet og består av et frodig hageområde, gangstier og en kunstig lagune med små avsatser hvor du kan finne total avkobling. Hotellet har en spektakulær utsikt over havet.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Prime Lounge Suite

Koselige, pene suiter med herlig uteplass hvor du kan nyte deilige kvelder i behagelige loungemøbler.

Prime Pool Suite

Herlige suiter hvor du kan hoppe rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Unn deg det lille ekstra!

Bungalow Suite

Koselige bungalower med oppholdsrom og separat soverom for 2 personer.

Mat og drikke

På Sunprime Miramare Beach spiser du frokost og middag i restauranten som ligger vendt mot havet. Her serveres både buffé og à la carte, og her kan du nyte spennende og vellagede retter i en avslappet atmosfære. For ikke å snakke om alle de gode vinene du kan velge mellom. På dagtid er du velkommen i vår Pool Bar & Restaurant for litt snacks og drikke. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–14.30
Middag: 18.30–21.30

Pent antrekk.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du ta en drink i ro og mak sammen med gamle og nye venner. Eller slå deg ned med en bok, en kaffe, et glass vin, eller rett og slett bare nyte stemningen. En kveld i uken spiller en musiker levende musikk.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

NB! Hvis du har forhåndsbestilt en måltidspakke, må du bestille bord i restauranten og velge tidspunkt for måltidene. Dette er en del av Safe Travel, vårt omfattende program for en trygg og sikker reise. Grunnet pandemisituasjonen vil serveringen av måltidene variere mellom à la carte, buffé og betjent buffé. Det siste innebærer at du peker på det du vil ha, og hotellets personale legger det på tallerken for deg. Du kan bestille så mange ganger du vil, og du har det samme utvalget som om du skulle forsyne deg selv fra bufféen. Mer informasjon om hva som gjelder på ditt hotell får du ved ankomst til hotellet. Les mer her: Safe Travel.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en sunn og god frokostbuffé. Her kan du velge mellom ulike sorter brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Her kan du også velge mellom mange forskjellige sorter juice og yoghurt med tilbehør. Kjøkkenet serverer også varmmat. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. I Sunprime Inclusive inngår frokostbuffé hver dag og middag fem av syv dager. Hvis du ønsker det, kan du også kjøpe til lunsj i fem dager til en uslåelig pris. Lunsj og middag serveres som buffé.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig i ferien kan du prøve vår Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive inngår alltid hotellets populære frokostbuffé. Lunsj og middag serveres fra buffé.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime All Inclusive.

Basseng og strand

Sunprime Miramare Beach har et stort, herlig bassengområde med infinitybasseng med utsikt over den vakre vestkysten på Rhodos. Her finner du behagelige solsenger, parasoll og deilige basseng- og strandhåndklær. Vil du heller ta en dukkert i havet, er det bare noen meter til stranden i Ixia. Stranden nedenfor hotellet er en rullesteinstrand, badesko anbefales.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 1175 m²
Vanntype: Havvann/saltvann
Oppvarmet: Nei

Strand

Hotellet ligger ved havet i Ixiabukten. Stranden ved hotellet består av rullestener og er ikke langgrunn. Undervannsstrømmer kan forekomme når det blåser mye. Ta gjerne med deg basseng- og strandhåndkle fra hotellet til stranden. Solsenger og parasoll på stranden mot betaling.

Trening og aktiviteter

Her har du tid. Og lyst. For når hjernen slapper av føler du også hva kroppen behøver. Du kan trene styrke, svømme, løpe, spille tennis eller for eksempel trene Yoga eller Crosstraining i gruppe. Vi har instruktører som er utdannet av SATS, og både gruppetrening og adgang til treningsstudio er inkludert for alle våre hotellgjester. Velg det du liker best eller prøv noe helt nytt. Valget er ditt.

Har du glemt treningsklærne hjemme? Eller trenger du å fornye treningsgarderoben? På Sunprime Miramare Beach kan du kjøpe den nyeste treningskolleksjonen til Craft.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Du kan utfordre deg selv i blant annet Crosstraining, Bootylicious og Core. Eller prøve treningstilbudet Yoga Flow der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Gjeldende treningsskjema finner du under Aktivitetsprogram.

Trening i bassenget

Velkommen til bassenget og til noen av våre mest populære treningsaktiviteter – vanngymnastikk og Water Circuit der du får testet både styrke og kondisjon ved de ulike stasjonene. Du vil oppleve en treningsøkt helt utenom det vanlige, ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Treningen er naturligvis helt gratis

Utendørs treningspark

Hvorfor ikke trene utendørs i ferien? I vår luftige treningspark kan du blant annet trene de store muskelgruppene i treningsapparater av treverk, og du kan legge opp treningen helt etter eget behov. Her er det også utstyr for å trene balanse og styrke, og rikelig anledning til å få opp pulsen.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Sunprime Miramare Beach egne løperunde

Tennis

Du kan når som helst utfordre nye og gamle venner til en kamp på hotellets tennisbane. Utstyr leies i resepsjonen. Har du lyst til å bli bedre i tennis eller kanskje bare prøve en ny idrett? Som gjest på hotellet kan du bestille en privat tennistime. Time bestiller du i resepsjonen.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rett ved havet i Ixia-området, ca. 5,5 km til Rhodos by. Bussturen fra flyplassen tar ca. 15 minutter. Transport til hotellet er ikke inkludert, men kan forhåndsbestilles. Gjennomgangstrafikken og nærliggende flytrafikk kan være forstyrrende.

Sunprime Miramare Beach
Ixia, 85101 Ialyssos, Rhodos
Telefon +30 22410 96251
miramare@sunprime.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Sunprime Miramare Beach tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Har du også forhåndskjøpt transport (og flyr med Sunclass Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen. Hvis du flyr med Sunclass Airlines og har ordnet transport på egen hånd, f.eks. taxi eller leiebil, kan du også sjekke inn på hotellet før hjemreisen.

Reisemål: Rhodos vestkyst, Rhodos
Bagasjeinnsjekk på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: April–oktober

Spa

Sunprime Spa tilbyr avkobling og deilige behandlinger for hele kroppen. Her finner du alt fra pedikyr til massasje.

Spa Together er en mulighet til å nyte en spabehandling sammen. Hvorfor ikke unne deg litt kvalitetstid med din kjære eller en venn. Ønsker dere en 50-minutters behandling, bestiller dere vår populære Duopakke. Timebestilling og behandlingsvalg ordner dere når dere kommer frem. Begge må ha samme type behandling. Ønsker dere kortere eller lengre behandlingstid, må dere bestille på hotellet etter ankomst.
Mer informasjon finner du på hotellets informasjonsside MySunprime.

Alle våre terapeuter er lokale og vi tilbyr flere ulike spapakker som kan forhåndsbestilles hjemmefra.

NB! Sommeren 2021 tilbys et begrenset utvalg av behandlinger.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. F.eks. Classic Face – en dyptrensende aromatisk ansiktsbehandling, en Hot Oil Massage eller en Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, blant annet: Hot stone-massasje, topp til tå-behandlingen Sunprime Ritual og Facial Massage – ansiktsmassasje og farging av vipper og bryn.

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Luksus for to

Gjør ferien ekstra spesiell med musserende vin, mørk kvalitetsjokolade og fersk frukt eller jordbær. Del deretter en stressfri opplevelse i vårt fine spa med noen du er glad i, pakken inkluderer en valgfri 25-minutters behandling for to. Velkommen til å nyte livets goder!

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du!

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & Spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,5/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 1170 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
92% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,4
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,6
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,5
Wifi
4,5
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5

  "Helt greit"

  Veldig bra anlegg , men trenge litt oppussing av leiligheter , spesielt bad
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.