• passer for voksne

Sunprime Miramare Beach

På 1960-tallet var hotellet, da under navnet Miramare Wonderland, et populært tilholdssted for den internasjonale kjendiseliten. Blant annet skal Jackie Kennedy ha bodd her.

Hotellområdet er virkelig helt spesielt. 70.000 m² stort og en drøy kilometer langt, med gangstier som slynger seg gjennom en frodig hage. Lave leilighetsbygninger og bungalower ligger spredt utover området, og det er god plass for deg som vil ha litt privatliv. Det er store avstander på hotellet, og fra enkelte rom er det lengre til bassengområdet. På hotellområdet er det også en stor, kunstig lagune (kan ikke bades i) med flere små platåer hvor du kan slappe av. Utsikten utover havet er spektakulær.

På Sunprime Miramare Beach bor du i suiter eller bungalower. Alle har aircondition og balkong eller terrasse, mange av dem med utsikt mot havet. Bassengområdet kan man heller ikke klage på. Rundt det store bassenget er det godt med plass og solsenger og parasoller til alle. Og akkurat som ellers på Sunprime Hotels, kan du spise velsmakende retter i våre restauranter og delta gratis på treningstimer ledet av utdannede instruktører. Vil du skjemme deg bort litt ekstra, foreslår vi at du unner deg en herlig behandling i Sunprime Spa. I området utenfor hotellet ligger det lokale suvenirbutikker, butikker og flere restauranter med ekte gresk mat.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellet egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Røykfritt hotell

Sunprime Miramare Beach er et røykfritt hotell, det er anviste røykesoner på hotellområdet. Både rommene og restauranten er røykfrie, dette gjelder også e-sigaretter.

Handikapvennlighet

Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent april-oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid under Sunprime Environment.

Øvrig

Resepsjon: Ja, døgnåpen. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Avis bilutleie, bordreservasjon, veksling, vaskeriservice, bestilling av spa m.m.

Bygget: 1959 Renovert: 1998

Bungalowene med havutsikt og privat basseng ble renovert i 2010. Oppholdsrom og soverom på Classic Suite og Junior Suite ble renovert i 2012/13.

174 suiter Heis: Nei

Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser.

Hotellmanager

Frank Nikolitsis (ass. Resort Manager)

Skatter & avgifter

Hellas har innført en hotellskatt på alle kommersielle overnattinger fra og med 1. januar 2018. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Rett ved havet
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Passer for voksne
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Nei
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  2 km
 • Hovedsentrum
  5,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Miramare Beach er bygget ved havet og består av et frodig hageområde, gangstier og en kunstig lagune med små avsatser hvor du kan finne total avkobling. Hotellet har en spektakulær utsikt over havet.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Prime Lounge Suite

Koselige, pene suiter med herlig uteplass hvor du kan nyte deilige kvelder i behagelige loungemøbler.

Prime Pool Suite

Herlige suiter hvor du kan hoppe rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Unn deg det lille ekstra!

Bungalow Suite

Koselige bungalower med oppholdsrom og separat soverom for 2 personer.

Mat og drikke

På Sunprime Miramare Beach spiser du frokost og middag i restauranten som ligger vendt mot havet. Her serveres både buffé og à la carte, og her kan du nyte spennende og vellagede retter i en avslappet atmosfære. For ikke å snakke om alle de gode vinene du kan velge mellom. På dagtid er du velkommen i vår Pool Bar & Restaurant for litt snacks og drikke. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–14.30
Middag: 18.30–21.30

Pent antrekk.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du ta en drink i ro og mak sammen med gamle og nye venner. Eller slå deg ned med en bok, en kaffe, et glass vin, eller rett og slett bare nyte stemningen. En kveld i uken spiller en musiker levende musikk.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en sunn og god frokostbuffé. Her kan du velge mellom ulike sorter brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Her kan du også velge mellom mange forskjellige sorter juice og yoghurt med tilbehør. Kjøkkenet serverer også varmmat. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. I Sunprime Inclusive inngår frokostbuffé hver dag og middag fem av sju dager. Hvis du ønsker det, kan du også kjøpe til lunsj i fem dager til en uslåelig pris. Lunsj og middag serveres som buffé.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig i ferien kan du prøve vår Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive inngår alltid hotellets populære frokostbuffé. Lunsj og middag serveres fra buffé.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime All Inclusive.

Basseng og strand

Sunprime Miramare Beach har et stort, herlig bassengområde med evighetsbasseng med utsikt over den vakre vestkysten på Rhodos. Her finner du behagelige solsenger, parasoll og deilige basseng- og strandhåndklær. Vil du heller ta en dukkert i havet, er det bare noen meter til stranden i Ixia. Stranden nedenfor hotellet er en rullesteinstrand, badesko anbefales.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 1175 m²
Vanntype: Havvann/saltvann
Oppvarmet: Nei

Strand

Hotellet ligger ved havet i Ixiabukten. Stranden ved hotellet består av rullestener og er ikke langgrunn. Undervannsstrømmer kan forekomme når det blåser mye. Ta gjerne med deg basseng- og strandhåndkle fra hotellet til stranden. Solsenger og parasoll på stranden mot betaling.

Trening og aktiviteter

Her har du tid. Og lyst. For når hjernen slapper av føler du også hva kroppen behøver. Du kan trene styrke, svømme, løpe, spille tennis eller for eksempel trene Yoga eller Crosstraining i gruppe. Vi har instruktører som er utdannet av SATS og du har gratis adgang til treningsstudio og gruppetrening. Så velg det du liker best. Eller benytt anledningen til å prøve noe helt nytt.

Har du glemt treningsklærne hjemme? Eller vil du unne deg noe nytt til treningsgarderoben? På Sunprime Miramare Beach kan du kjøpe den nyeste treningskolleksjonen til Craft.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta på våre populære treningstimer. Instruktørene våre er utdannet av SATS og leder blant annet Bootylicious, Senior Circuit og Crosstraining. Aktuelt treningsskjema finner du under "Trening og aktiviteter".

Nyhet sommeren 2019! Vil du utfordre deg selv i noe nytt kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Trening i bassenget

Velkommen ut i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikk! Eller prøv nykomlingen Water Circuit, der du får testet styrken og kondisjonen din ved ulike stasjoner. Ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Treningen er naturligvis helt gratis

Utendørs treningspark

Hvorfor ikke trene utendørs i ferien? I vår luftige treningspark kan du blant annet trene de store muskelgruppene i treningsapparater av treverk, og du kan legge opp treningen helt etter eget behov. Her er det også utstyr for å trene balanse og styrke, og rikelig anledning til å få opp pulsen.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Sunprime Miramare Beach egne løperunde

Tennis

Du kan når som helst utfordre nye og gamle venner til en kamp på hotellets tennisbane. Utstyr leies i resepsjonen. Har du lyst til å bli bedre i tennis eller kanskje bare prøve en ny idrett? Som gjest på hotellet kan du bestille en privat tennistime. Time bestiller du i resepsjonen.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rett ved havet i Ixia-området, ca. 5,5 km til Rhodos by. Bussturen fra flyplassen tar ca. 15 minutter. Transport til hotellet er ikke inkludert, men kan forhåndsbestilles. Gjennomgangstrafikken og nærliggende flytrafikk kan være forstyrrende.

Sunprime Miramare Beach
Ixia, 85101 Ialyssos, Rhodos
Telefon +30 22410 96251
miramare@sunprime.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Thomas Cook Airlines

Sunprime Miramare Beach tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Thomas Cook Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Har du også forhåndskjøpt transport (og flyr med Thomas Cook Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen.

Spa

Sunprime Spa tilbyr avkobling og deilige behandlinger for hele kroppen. Her finner du alt fra pedikyr og massasje til spesialbehandlinger som Sunprime Deluxe, der du får tre timer med eksklusiv pleie.

Vi tilbyr også populære Spa Together, der dere kan nyte behandlinger sammen i spaet. Hvorfor ikke dele en spaopplevelse med tenåringen, kjæresten eller vennen din? Vil dere bestille før avreise velger dere lengden dere ønsker på behandlingen ved å velge liten (25 min), medium (50 min) eller stor (75 min) spapakke. Når dere er på hotellet velger dere en av de herlige behandlingene som tilbys I Spa Together med samme lengde som dere har bestilt. Begge må velge samme behandling.
Mer informasjon finner du her eller på hotellets informasjonsside MySunprime.

Alle våre terapeuter er profesjonelle og vi har flere forskjellige spapakker som kan forhåndsbestilles hjemmefra.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. F.eks. Classic Face – en dyptrensende aromatisk ansiktsbehandling, en Hot Oil Massage eller en Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, blant annet: Hot stone-massasje, topp til tå-behandlingen Sunprime Ritual og Facial Massage – ansiktsmassasje og farging av vipper og bryn.

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Luksus for to

Gjør ferien ekstra spesiell med musserende vin, mørk kvalitetsjokolade og fersk frukt eller jordbær. Del deretter en stressfri opplevelse i vårt fine spa med noen du er glad i, pakken inkluderer en valgfri 25-minutters behandling for to. Velkommen til å nyte livets goder!

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du!

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & Spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,6/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 3601 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
92% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,3
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,6
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,6
Wifi
4,4
Mulighet for fred og ro
4,7
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 4/5

  "Hyggelig atmosfære "

  Fantastiske uteområder, og delikat. Koselig spiseområde til frokost. Store fine og lyse leiligheter. Veldig gode senger, dyner og puter. Det som drar ned er at leilighetene har veldig slitte bad, noe vi alle reagerte på, men det som fikk opp scoren på badet, var at det er bra trykk i dursjen, noe som ofte er dårlig på hotellet i Hellas. Stort sett fornøyd med hotellet, men litt feil bilder i katalog og nettside . Det at man kan betale før avreise for solsenger, er galskap. De sengene ble stort sett ikke benyttet, og det resulterte i at det var noen som komm litt utpå morgenen (v 1000 tiden) ikke fikk senger i det hele tatt. DÅRLIG, og det håper jeg dere slutter med!! Dere får dra inn penger på andre måter.Ellers er vi stort sett fornøyd, og vi kommer nok tilbake et annet år :)
 • 5/5
  Er veldig fornøyd totalt sett, hvis man skal pirke på noe, så burde sittegruppen på balkong Junior Suite hatt høy rygg og seteputer. Inntrykket av kvalitet er veldig bra, men litt beis på treverket på balkongene hadde løftet inntrykket enda mer.
 • 1/5

  "Supert hotell for voksene"

  Supert hotell! God mat og fine rom! Hyggelig betjening. Eneste minuset er stranda som er steinete og vond å gå på. Anbefaler badesko.
 • 5/5

  "Prima service"

  Jeg er avhengig av krykker, men det var ikke noe problem. Vi hadde fått et rom helt i utkanten av området, men kunne bare ringe så kom en liten elektrisk bil og hentet meg. Min kone tok det som en tur. Vi planlegger allerede å komme tilbake nest vår, men håper da å få et rom nærmere resepsjon og restaurant. Vi satte også pris på at det ikke var barn der som hoppet på oss i bassenget.
 • 4/5

  "Anbefales"

  Fantastisk sted.Nære stranden.God service.Koselige servitører og rengjøringspersonal.Rent å pent.Store leiligheter.Kjempegod mat.Ikke fullt så godt øl eller drinker.Ølet var lett øl.Holdt 2 prosent.Vinen var veldig god.Stedet er absolutt å anbefale.Rolig å fin atmosfære på hele området.Anbefales.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.