Se hotell (7)

Reiser til Alonissos

På naturskjønne Alonissos kan du lett finne din egen favorittplass på stranden, og når du bestiller en reise med Ving kan du kombinere ferien på Alonissos med et opphold på en av naboøyene.
Alonissos er perfekt for deg som vil ha en skikkelig avslappende ferie i vakre omgivelser med herlige strender. Størstedelen av lokalbefolkningen bor i landsbyen Patitiri, som ligger i en bukt omgitt av skogkledde fjell med hus som ser ut som de klatrer oppover fjellveggene.

Strandliv på Alonissos

På Alonissos er det mange fine strender å velge mellom, og du finner garantert en strand som passer for akkurat deg. Vannet er krystallklart og mange av strendene ligger innen 15-45 minutters gangavstand fra Patitiri.

Unik dykking

Noe mange ikke vet er at Alonissos tilhører en av Europas største marine nasjonalparker med et fantastisk liv under vann. Her er det hundrevis av arter av planter og dyr, hvorav munkeselen er en som lever i vannet rundt øya. I tillegg ligger det skipsvrak og gamle klostre på naturreservatets bunn. Derfor er dykking eller snorkling et must når du besøker Alonissos, og vil du lære deg mer om den sky munkeselen, anbefales det et besøk på øyas redningssenter.

Vandring i ferien

Liker du å gå tur har du kommet til rette sted. Alonissos har flere vakre turstier av ulike vanskelighetsgrader, som absolutt bør oppleves. Det beste av alt er at kommunen har satt opp kart for ca. 15 turstier, så du slipper å gå deg vill på tur.

Vings reiser til Alonissos

Når du reiser med Ving til Alonissos kan du velge mellom flere hotell, og du kan velge å bo på hotellrom eller i en leilighet. Hotellene er små og familieeide, med personlig service og herlig, lokal atmosfære. For å få mest mulig ut av ferien kan du kombinere reisen til Alonissos med et opphold på en av naboøyene, for eksempel Skiathos eller Skopelos.
Nyttige tips
 • Velg rom eller leilighet
 • Fine strender
 • Lokale restauranter
 • Kombiner to ulike øyer
 • Unik dykking
 • Fine turstier
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Alonissos

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Reiseforslag til Alonissos

Paradise Hotel
Paradise Hotel
Alonissos, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom med balkong
 • 1 uke
 • Avreise 15 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
15 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Aletri swim up Hotel
Adults Only Selection
 • Passer for voksne
Aletri swim up Hotel
Alonissos, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom suite med direkte utgang til felles basseng
 • 1 uke
 • Avreise 12 sep 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
12 sep 2023 fra Oslo, Gardermoen

Finn reise til Alonissos
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.