Tilos

Tilos, Hellas

For deg som søker en rolig, avslappende sol- og badeferie nær havet og naturen. Kombiner gjerne med en uke på Rhodos.

Les mer om Tilos Skjul tekst

Hvis du drømmer om en virkelig avslappende ferie i et nærmest urørt gresk miljø, så er Tilos din øy. Denne lille, sjarmerende øya ligger mellom Rhodos og Kos og er bare et par mil lang og noen kilometer bred og har knapt 500 innbyggere.

Vings Tilos
Tilos er en vakker øy med flere fine strender som man kommer til via turstier. Her slapper du av og nyter stillheten og nærheten til naturen. Vannet rundt øya er rent og krystallklart, og du kan finne din favorittstrand og være helt for deg selv. Lokalbefolkningen er veldig gjestfrie og maten på tavernaene er den beste du kan få i Hellas. På Tilos er turismen i sin spede barndom, og øya har ingen flyplass. Du kommer hit med båt fra Rhodos. De fleste av de få hotellene på øya ligger i Livadia, en liten havneby som ligger rett ved en flott strand.

Perfekt øy for fotturer
Den lille hovedstaden Megalo Chorio ligger oppe i fjellene. Det går en buss mellom landsbyene og i høysesongen går det også buss til et par av de større strendene. Liker du å gå fotturer har du kommet til riktig sted. Her finnes det mange, fantastiske turstier av varierende vanskelighetsgrad. Floraen er rik, og det er fuglelivet også - takket være at det er forbudt å jakte på øya.

  • Antall reisemål:  1
  • Antall hotell:  4