Se hotell (0)

Reiser til Tilos

En reise til Tilos passer utmerket for hellaselskere som søker en rolig, avslappende ferie nær havet, naturen og det greske hverdagslivet.

Hvis du drømmer om en virkelig avslappende ferie i et nærmest urørt gresk miljø, så er Tilos din øy. Denne lille, sjarmerende øya er bare et par mil lang og noen kilometer bred og har knapt 500 innbyggere. Tilos ligger mellom Rhodos og Kos, og det er fra Rhodos Vings gjester ankommer med båt til øyas eneste reisemål, Livadia.

Fotturer på Tilos

Den lille hovedstaden Megalo Chorio ligger oppe i fjellene. Det går buss mellom landsbyene, og i høysesongen går det også buss til et par av de større strendene. Ellers kan du leie moped og reise rundt på egen hånd, for øya er ikke stor, og det er umulig å kjøre seg bort.
Liker du å gå fotturer har du kommet til riktig sted, for Tilos har mange flotte turstier av varierende vanskelighetsgrad. Plante- og dyrelivet er rikt, men det er nok mest geiter du vil møte underveis.

Utforsk Tilos

Tilos er en vakker og fredelig øy hvor du slapper av og nyter stillheten og nærheten til naturen. Vannet rundt øya er rent og klart, og du kan lett finne din favorittstrand hvor du kan være helt for deg selv. Lokalbefolkningen er veldig gjestfri, og maten på tavernaene er den beste du kan få i Hellas. Ofte serveres det geitekjøtt i ulike varianter, en riktig god lokal spesialitet.

Vings reiser til Tilos

De få hotellene som finnes på Tilos får veldig bra omtale av Vings tidligere gjester. Hotellene har et lokalt preg, og alle føler seg velkommen. Med Ving bor du på et hotell i Livadia, hvor de fleste hotellene består av leiligheter med kort gangavstand til stranden. Om du ønsker avveksling fra stillheten på Tilos kan du bestille en kombinasjonsreise med en uke på Tilos og en uke på Rhodos – da får du det beste av to verdener.

Finn ditt hotell

Reiser til Tilos

FINN REISE TIL Tilos