Skiathos
Skiathos by

Skiathos, Hellas

Skiathos er en passe stor og frodig ferieøy, med over 60 strender og mye å se og gjøre for deg som vil ha en aktiv ferie.

Les mer om Skiathos Skjul tekst

På Skiathos har du alt du kan ønske deg og litt til av både strender, restauranter, aktiviteter, uteliv, shopping og severdigheter. Øya har over 60 strender i alle varianter – alt fra små badeviker til langstrakte sandstrender. For øvrig er Skiathos verdensberømt takket være filmsuksessen Mamma Mia!

Ving tilbyr tre forskjellige reismål på Skiathos: Livlige Skiathos by, Megali Ammos med sin lange sandstrand og Vestre Skiathos, Et perlekjede av små landsbyer og strender, som skapt for en avslappende ferie. Synes du det er vanskelig å velge, kan du kombinere reisemålene med en uke på hvert sted.
Du kan også kombinere ferien på Skiathos med en uke på den lille, fredelige naboøya Skopelos, der det for øvrig er enda flere Mamma Mia-locations.

Bo nær stranden med Ving
I Megali Ammos og på Vestre Skiathos har vi mange hotell nær stranden, perfekt for deg som liker å ta et morgenbad rett utenfor døren. I Skiathos by bor du litt lengre unna stranden, men nærmere folkeliv og shopping. Mange av hotellene på Skiathos er små og drives av en familie som ofte bor på hotellet, noe som skaper en vennlig og hjemmekoselig atmosfære. For at du skal få akkurat den ferien du vil ha, tilbyr vi både hotellrom og leiligheter på alle reisemålene våre. Velkommen til Skiathos!

  • Antall reisemål:  3
  • Antall hotell:  30