Se hotell (10)

Reiser til Halkidiki

Halkidiki byr på en herlig blanding av storslått natur, gyldne strender og ekte gresk hverdagsliv.
Halkidiki er et populært reisemål, ikke minst for grekerne selv. Området består av innlandet og tre halvøyer: Kassandra, Sithonia og Athos.

Vings Halkidiki

Når du reiser med Ving til Halkidiki kan du velge mellom en rekke forskjellige hotell på Kassandrahalvøya. Kassandra er den mest populære av Halkidikis halvøyer. Her kan du være med på mange aktiviteter, sole deg og bade ved kritthvite strender, gå turer i fjellet og nyte greske spesialiteter på noen av de mange tavernaene. Reiser du til Halkidiki med familien kan vi anbefale deg det barnevennlige hotellet Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel.

Å se og gjøre

Halkidikis tredje halvøy, Athos, er en selvstendig teokratisk stat. Her er du velkommen – forutsatt at du enten er munk, eller i det minste en mann. Men ta det med ro, det er annet man kan se her. For eksempel "Himmelens by", Ouranopolis, ved grensen til Athos. De største og beste barene og diskotekene ligger i landsbyen Kallithea på Kassandrahalvøya. Vil du oppleve ekte, gresk hverdagsliv er det heller landsbyene Skioni og Siviri som gjelder, også de ligger på Kassandrahalvøya. Reiser du til Kassandra i mai må du ikke gå glipp av den årlige matfestivalen "Sani Gourmet Festival", når Hellas fremste kokker er på plass med sine kulinariske spesialiteter. Vil du ta en litt lengre utflukt, kan vi anbefale en tur til storbyen Thessaloniki, ca. en times reise fra Halkidiki. Med Ving kan du også kombinere Halkidiki og Thessaloniki med valgfritt antall netter på hvert reisemål. Ring oss, så forteller vi gjerne mer.

Innlandet

Halkidiki er som sagt ikke "bare" de tre halvøyene. Vil du se mer av innlandet er det mange spennende steder du kan besøke. Landsbyen Gerakini er kjent for sin gode olivenolje og sine barnevennlige strender, i Polygyros kan du med fordel dra på shopping og restauranter, og leier du en bil, kan vi anbefale en tur opp til landsbyene i fjellene, bare for å nevne noe av alt det du kan oppleve i ferien i Halkidiki.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Halkidiki

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Reiseforslag med rutefly

Om du velger en pakkereise med rutefly kan du selv velge vilken dag du vil reise og hvor lenge du vil være borte.

Naias Beach
Naias Beach
Halkidiki, Hellas
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 1 uke, 7 hotellovernattinger
  • Avreise 20 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
20 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Royal Hotel and Suites
Royal Hotel and Suites
Halkidiki, Hellas
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 1 uke, 7 hotellovernattinger
  • Avreise 20 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
20 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Ammon Zeus
Ammon Zeus
Halkidiki, Hellas
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 1 uke, 7 hotellovernattinger
  • Avreise 3 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
3 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Finn reise til Halkidiki
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.