Se hotell (15)

Reiser til Chaniakysten, Platanias

Platanias er et av de fine badesteder langs Chaniakysten – hit kan du reise med hele familien. Og vil du ha en avslappende voksenferie bør du ta en titt på Sunprime Platanias Beach.

Platanias er det største av en rad med små badesteder langs Chaniakysten, og passer for deg som vil ha litt mer liv og røre. Her er det et ordentlig sentrum med en rekke forskjellige restauranter, utesteder og butikker. Den milelange og vakre stranden skifter hele tiden karakter. Noen steder er sanden hvit, andre steder rødbrun, og den bytter på å være langgrunn og litt dypere med bølger. Med Ving kan du velge mellom flere fine hotell – de fleste ligger rett på eller nær stranden.
Innenfor Chaniakysten er det grønnkledde åser som leder opp til fjellene hvor det er populært å gå turer og sykle. Du kan stoppe og spise lunsj på en taverna i en landsby omgitt av olivenlunder.

Bo bedre med Ving

Sunprime Platanias Beach er vårt første Sunprime-hotell på Kreta. Hoteller er perfekt for voksne som reiser uten barn. Det ligger midt på stranden, med gangavstand til Platanias. Her venter en ferie i stilige omgivelser, med spa, treningsstudio, restaurant og en egen strandbar hvor du kan innlede kvelden med en drink i solnedgangen. Om du vil ha en ferie med det lille ekstra bestiller du et rom med direkte utgang til bassenget fra terrassen din.

Barnevennlige hotell

Selvsagt har vi også mange fine familiehotell å velge mellom i Platanias. Reiser du med barn bor du aller best på vårt Signature-hotell Minoa Palace Resort & Spa – et luksushotell i ordets rette forstand, med spa, barnebasseng og fin beliggenhet nær stranden. Om du foretrekker å bo i leilighet har vi flere barnevennlige alternativ, for eksempel Majestic.

Chania by

Byen er øyas nest største med ca. 70 000 innbyggere. Det er først og fremst den godt bevarte gamlebyen med sine trange smug og sjarmerende torg som lokker turistene hit. Rundt den vakre havnen ligger det mange bygninger fra den venetianske og tyrkiske perioden. Her er det liv og røre fra morgen til kveld, og i høysesongen er det trangt om plassen. Midt i byen ligger markedshallen som er verdt et besøk. Opplev stemningen, se på utvalget og kjenn duften av frukt, grønnsaker, honning, krydderurter og blomster. I Chania by finner du alt fra små butikker til store og kjente butikkjeder.

Nyttige tips
 • Sunprime Hotels
 • Familiehotell
 • Luksushotell
 • Hotell på stranden
 • Kilometerlange strender
 • Mange restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Chaniakysten, Platanias

Strender
4,1
Barnevennlig
3,7
Shopping
3,6
Vær
 • januar
16°9°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • februar
16°9°
4
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mars
17°10°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
20°12°
8
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
10
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juni
27°19°
11
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
29°22°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
29°22°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
27°19°
9
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • oktober
24°17°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
21°14°
5
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • desember
18°11°
4
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
Strender
En milelang sand- og grusstrand som går langs hele Chaniakysten. I og rundt Platanias består den for det meste av sand. På noen deler av stranden er det kalksteinsplater i vannet. Rundt havnen i Platanias er det vannsportsaktiviteter som for eksempel vannscooter og paragliding. Det er utleie av solsenger på stranden.

Stranden i Platanias

Platanias har en utmerket om enn ikke så barnevennlig sandstrand, som ca. 200–300 meter vest for fritidsbåthavnen blir smalere og mer steinete. Om du vil utforske livet under vann er det her du skal snorkle. Landligere omgivelser finner du ca. en kilometer vestover ved utløpet av elven Jordanos. Der kan man visse kvelder i juni og juli se havskilpaddene legge egg, som klekkes i juli–august.

Chryssi Akti

"Den gylne stranden" ca. en kilometer vest for Nea Chora har fin sand, litt steinete bunn og er relativt langgrunn og barnevennlig. De fleste gjestene er skandinaviere fra de nærliggende hotellene, og her er det utleie av solsenger og parasoller. Ved Chryssi Akti er det serveringssted som selger lette måltider og kalde drikkevarer.

Fallassarna

En fantastisk badeopplevelse med en flere kilometer lang gyllen sandstrand og krystallklart vann. Det er fine snorklingsmuligheter ved steinrevene et par hundre meter fra stranden. Det har kommet flere fasiliteter her, men det er fortsatt mulig å finne sin egen badevik.

Elafonissi

Kretas svar på Maldivene er en imponerende lagune på sydvestspissen av Kreta. Stranden er barnevennlig og har nydelige fargenyanser. Det forekommer at vinden fra sør og sørvest blåser opp hard sandvind.

Marathi

Denne lille badeviken på nordsiden av Soudabukten er god å ty til når strendene langs nordkysten plages av bølger. Den lille, barnevennlige stranden har tavernaer i nærheten og et lite sportssenter med båtutleie. På den andre siden av havnen ligger badeklubben for offiserene fra Nato-basen.

Preveli

Nedenfor klosteret Moni Preveli på sørkysten ligger Prevelistranden. Her vokser det palmer som i følge sagnet kom hit da sjøfarere satt på stranden og spiste dadler for flere hundre år siden. Stranden er relativt liten og nås langs en sti.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer og 5 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Til Chaniakysten kan du reise fra Gardermoen, Bergen, Bodø, Stavanger, Torp, Tromsø og Trondheim i sommersesongen (april–oktober). Velg en pakkereise eller bare kjøp flybilletten.
Du kan reise til Platanias med Vings charterfly og rutefly i sommersesongen (april–september). Flyet lander på flyplassen utenfor Chania by.
Med Vings transport kommer du det trygt og enkelt til hotellet. Transporter ikke inkludert, den legger du til når du bestiller reisen. Bussturen fra flyplassen til de første hotellene i Platanias ca. 50 minutter (ca. 30 km), avhengig av trafikk og antall stopp ved hotell. Av og til kjører bussen via Agia Marina og da blir reisetiden 1 time og 10 minutter. Ruten bestemmes av lokale forhold. Du får mer informasjon ved ankomst. Her kan du lese mer om transport.

Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Easy Travel

Bor du på vårt Sunprime Resort och flyr med Sunclass Airlines er Easy Travel inkludert. Da får du blant annet 10 kg ekstra bagasjevekt og innsjekking av bagasje på hotellet. Har du bestilt transport kjører bussen direkte til hotellet, uten stopp langs veien.
Mat, drikke og natteliv
Det er et stort utvalg av restauranter og tavernaer rundt torget i Platanias og rett utenfor sentrum. Chania by har et hundretalls restauranter og tavernaer med havnen som midtpunkt.

Maten i Chania

I Chania-området er det sikkert over tusen spisesteder – alt fra "Souvlatsidikos" som serverer fylte pitabrød, og fisketavernaer ved havet til hyggelige små restauranter oppe i åsene hvor de serverer lammegryten "Thsigariatso". Inne i Chanias gamleby, rundt den venetianske havnen, er det mange fine spisesteder med spennende mat.

Øl

Øl heter "bira", og de fleste lisensproduserte ølmerkene selges her. Om du vil ha vin til maten bestiller du en flaske – "krasi". "Aspro" for hvitvin og "kokkino" for rødvin. Det lages mye god hvitvin på Kreta, og en kjent type heter retsina og smaker av kvae fra lagringsfatet.

Souvlatsidiko-barer

Det greske svar på våre gatekjøkken og hamburgerbarer. De er gjerne åpne hele dagen, og serverer grillspyd med eller uten pita, giro (kebab) og annen type grillmat.

Estiatoria

Enklere restauranter som holder åpent til det er slutt på maten en gang etter lunsj. Ingen menyer – gå inn og se hva kjøkkenet tilbyr.

Psistaria

Serverer grillmat samt en del forretter og salater. Kvalitet og stemning varierer fra sted til sted.

Mezedoupolia

Ligner litt på barer, og serverer småretter. Hit går du for å drikke ouzo, vin eller raki og spise små tallerkenretter – meze.

Tavernaer

Tavernaer er det overalt i alle prisklasser og med nesten samme meny. De serverer ofte sti schara (grillet) og tis katserolas (mat rett fra gryten). Mye av det som serveres på tavernaer er hel- eller halvfabrikata som varmes opp.
Om sommeren er det flere klubber å feste på i Platanias. Vår og høst er det beste nattelivet å finne i Chania by.

Chania by – fartsfylt uteliv

Utelivet i Chania by foregår døgnet rundt i juni og august. Om du vil på nattklubb skal du ikke gå ut før rundt midnatt. Regn med å være hjemme tidligst i femtiden om morgenen. Rundt den venetianske havnen i Chania er det mange kafeer, barer og nattklubber. Det er også et trendy natteliv i Platanias med beach clubs på noen av de mest populære strendene. Klientellet er for det meste grekere i 20-årsalderen. De spilles både gresk og utenlandsk musikk.
Shopping
I Platanias er det turistbutikker, blomsterbutikker, matbutikker og apotek. Vil du handle mer finner du det beste utvalget i Chania by.

Chania by

Chania er kjent for sine butikker som selger lær, sko, klær, keramikk, krydder, olivenolje, sølv- og gullsmykker, musikk og suvenirer. Det ligger forretninger overalt, og det finnes noe for enhver smak. De dyrere merkevarebutikkene ligger på Andreas Papandreou Street (tidligere Dimokratias) og Tzanakakis Street. Her er det også større internasjonale butikkjeder. Når du kjøper gull må du huske å prute, prisene bør ned med en tredjedel. Husk at gullet ofte er 14 karat. Sølv av varierende kvalitet selges i de fleste turistbutikker.

Musikk

Musikk kan være et fint ferieminne å kjøpe med seg hjem. Hellas har en blomstrende musikkindustri. Kjøp for eksempel tradisjonell bouzoukimusikk – såkalt rebetiko – folkemusikk fra Kreta eller moderne gresk musikk.

Mathallen i Chania

I mathallen selger de fisk, kjøtt, grønnsaker og frukt.
Her er det også bakeri, apotek og mange krydderbutikker.

Kortbetaling

Husk at du kan ikke alltid betale med kort. Noen kort, som for eksempel Diners Card, er det så godt som umulig å bruke. De sikreste kortene er Visa, American Express, Eurocard og Mastercard.

Markeder i området

Sørg for å få med deg noen av de tradisjonelle markedene. Selv om du ikke vil handle er det morsomt å titte på folkelivet.
Aktiviteter og severdigheter
I Platanias og Agia Marina er minigolf og vannsport populære aktiviteter. I Kato Daratso kan du spille bowling. I Chania by er det dykkerfirmaer, escape rooms, minigolf og gokart. Kino og bowling er populært ved Souda-bukten.

Aktiviteter på Kreta

Kreta er som skapt for en aktiv ferie, med noe å finne på for hele familien. Både i Chania by og i Rethymnon arrangeres det populære sykkelturer som alle kan være med på. Kreta er kjent for sine mange turstier, for eksempel E4 European Footpath. Ved strendene er det tilbud om vannsportsaktiviteter som vannscooter, fallskjerm etter båt, vannsykler osv. Om du vil dypere kan du bli med på dykking i både Chania og Rethymnon. I Chania ligger også Golden Fun Bowling, en bowlinghall med aktiviteter for hele familien. Hør med din reiseleder om åpningstider og tips.

Fotturer

Kreta består hovedsakelig av en lang fjellkjede som går fra vest til øst, og det er sjelden langt til vakker natur. De mer seriøse fjellvandrerne finner veien opp til Omalos-platået og fjellhytta Kallergi. Naturen er kanskje på det vakreste om våren når det er frodig og grønt. En tursti går opp til den lille fjellandsbyen Therisso. Stien følger bekken som slynger seg i bunnen av ravinen. Det vokser store platantrær overalt. Ta en tidlig morgenbuss fra Chania by, og etter ca. 40 minutter er du framme i landsbyen. Ta gjerne en rast på en av de lokale tavernaene. Så legger du ut på turen over fjellryggen ned til landsbyen Meskla i vest. Underveis kan du spise lunsj i landsbyen Zourva.

Terrengsykling

Den største fjellkjeden på vestsiden av Kreta heter Lefka Ori, de hvite fjellene. Her oppe ligger snøen på toppene helt til juni. Det går populære sykkelturer med guide fra høyplatået Omalos.

Dykking

For fem år siden lettet de greske myndighetene på restriksjonene rundt forbudet om dykking med surstofftanker. Årsaken til den tidligere strenge loven var at det finnes arkeologiske skatter nesten overalt i havet rundt Hellas. Nå har autoriserte dykkersentre tillatelse til å dykke på visse steder.

Et av disse stedene ligger utenfor øya Thodorou. Her er det tillatt å dykke i det området hvor et tysk Messerschmidt-fly styrtet under slaget om Kreta i 1941.

Snorkling

Livet i havet rundt Kreta er delvis ødelagt fordi de tidligere drev fiske med dynamitt. Vil du oppleve livet under overflaten skal du snorkle der det er steiner og havbunn med vegetasjon, som for eksempel ved:

• Afrata-viken ute på halvøya utenfor Kolimbari
• Steinrevet vest for marinaen i Platanias
• Steinrevet utenfor Falassarna
• Steinrevet utenfor Elafonissi
• Steinrevet utenfor Gramvoussa

Knossos

Knossos har helt siden det ble utgravd av Arthur Evans tidlig på 1900-tallet vært et sted alle må besøke. Knossos var en gang et minoisk sommerpalass, og ligger rett utenfor Heraklion, ca. 15 mil øst for Chania. På museet er gjenstander fra utgravningene og veggmalerier stilt ut. En guidet utflukt hit er noe vi varmt anbefaler.

Akrotiri – et vernet naturområde

Akrotiri er et vernet naturområde rett øst for Chania med et rikt plante- og dyreliv, spesielt om våren. Halvøyas mest kjente severdigheter er to klostre: Agia Triada og Governetou. Fra Governetou fører en fem kilometer lang og delvis steinete sti nordover til det forlatte klosteret Moni Catholiko.

Arkadi-klosteret

Dette vakre klosteret spilte en viktig rolle i Kretas frigjøringskamp mot ottomanerne. Klosteret rommer en imponerende ikonsamling, og har bevart den opprinnelige fasaden fra 1500-tallet.
Hvordan du tar deg rundt
Det er mulig å bestille leiebil. Kontakt oss gjerne på vår servicetelefon, sms eller e-post. Vi har et servicekontor i Agia Marina og hjelper deg gjerne.
Det er flere bilutleiefirmaer på alle reisemål, men kvaliteten på bilene varierer. Vi har kun gode erfaringer med Avis. Om du bestiller leiebil gjennom Ving får du en bra bil med godkjente forsikringer. Det er bensinstasjoner overalt på Kreta. De fleste er åpne kl. 09.00–21.00, men mange holder stengt på søndager og helligdager. Det er mange fine utflukter å ta om du vil oppleve det fantastisk vakre landskapet på Kreta. Om du vil reise på egenhånd er det bare å spenne fast sikkerhetsbeltet og legge av gårde. Vi samarbeider med Ving som har biler i alle størrelser og prisklasser. Avis har kontor over hele Kreta, og personalet snakker utmerket engelsk. Forsikringen hos Avis dekker alt som har med bilen å gjøre, så uansett hva som skjer betaler du kun en administrasjonsavgift og en skatt på bilen. Ønsker du ytterligere forsikring, kan du tegne en ekstra personskadeforsikring og/eller en tyveriforsikring av bilen.

lokalbuss

Lokalbussene går fra Platanias langs kysten inn til Chania by. Det lokale bussnettet fungerer bra, og taxi er forholdsvis rimelig. Bussene trafikkerer de fleste byer og tettsteder. Du kjøper billett på billettkontoret ved busstasjonen.

Leie sykkel eller moped

Det er mulig å leie sykkel eller moped.

Taxi

Taxiholdeplassen i Platanias ligger ved torget. Det er som regel lett å få tak i taxi mellom hotellene og Chania by. Husk å avtale pris før du setter deg inn i taxien.

Buss

Spør alltid hvor bussen går. Bussene har ikke nummer, i beste fall er det et skilt i frontruten som angir hvor bussen kjører. Regionbussene KTEL går til så godt som alle steder på øya. Bussterminalen ligger i Chania by, og du kan forhåndskjøpe billetter på terminalen. Du kan også kjøpe billetter i enkelte kiosker og minimarkets – se etter skilt om at de selger bussbilletter. Det kan være vanskelig å si når bussen ankommer langs ruten sin. Langs nordkysten går det luftkondisjonerte langdistansebusser til hovedstaden Heraklion.

Lokalbusser

Galatas- og Kato Daratsos-bussen stopper ved 1866-plassen i Chania og har siste stopp ved hotell Panorama i Kalamaki. Souda-bussen stopper ved markedsplassen. Bussene går ganske ofte, ca. en gang hver halvtime.

Langdistansebusser

Langdistansebussene (grønne) går fra bussterminalen i Chania. Fra Platanias og Agia Marina går bussene ganske hyppig, ca. en gang i halvtimen. Du kan kjøre buss til alle større steder og byer på Kreta, men bussene går ikke så ofte.

Taxi

Taxistasjonen ligger på 1866-plassen i Chania, og her står det biler så å si hele døgnet. Du kan også stoppe en taxi langs veien. Taxi er et bra alternativ til buss om dere er 3–4 personer som reiser i samme bil. Sjåførene plikter å bruke taksameteret, og det er ulike takster for sentrum og utkantsområder. Etter midnatt er det dobbel takst. Om du skal på langtur avtales prisen inklusiv tips på forhånd. Noen taxisjåfører har som jobb å kun kjøre utflukter. Turene kan vare fra et par timer til hele dagen.

Sykkel og moped

På Kreta kan du leie sykkel og moped, og på denne måten kan du se og oppleve mer av nærområdet og steder langs Chaniakysten.
Fakta

Vår service

I perioden april–september kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Hellas. For mer informasjon ta kontakt med Hellas' ambassade på tlf. 22 44 27 28. www.mfa.gr/oslo

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Hellas.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibank finnes.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Langs Chaniakysten går det en sterkt trafikkert gjennomfartsvei. For å komme til stranden fra hotellene syd for gjennomfartsveien må man krysse den. Varmtvannet varmes ofte med solenergi, derfor kan temperaturen variere. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Reise med barn
Det er mange som reiser med barn til Kreta, og som gjerne kommer igjen og igjen. Det viktigste er å velge et barnevennlig hotell som passer for en familieferie. Da går det meste av seg selv, med spennende utflukter, nye smaker i matveien og herlige opplevelser på stranden.

Lekeplasser

Noen steder er det offentlige lekeplasser, men det vanligste er at hotell og restauranter har lekeplasser for gjestenes barn. Disse lekeplassene holder ikke alltid skandinavisk standard.

Barnestoler og barneseter

De restaurantene som er tilpasset barn, med lekeplass og barnemeny, har ofte barnestoler. De større bilutleiefimaene har bilbarneseter – det koster vanligvis ikke noe ekstra. Vær ute i god tid om du vil ha et barnesete. De er ofte av enklere modell uten fempunktsbelte. Det er ikke mulig å låne/leie sitteputer.

Barnevogn

Chania-området er ikke spesielt barnevognvennlig, selv om det er nødvendig å ha med seg barnevogn hit. Mange restauranter har for eksempel ikke barnestoler, og da er barnevognen det beste alternativet om du ikke vil ha barnet i fanget. Paraplytrille er mest praktisk.

Shopping for barn

Chania by og Platanias har flere butikker som selger barneleker. Utvalget og prisene i de større butikkene er omtrent som her hjemme.

Barnemat og bleier

Dette kan kjøpes på minimarkeder og apotek.

Maten på restaurantene

Sultne barn vil like souvlaki-barer hvor de serverer forskjellige typer grillspyd: Souvlaki med pita (grillspyd i pitabrød), giro me pita (kebab), kalamaki eller zita (lite grillspyd som holdes i hånden). Mange restauranter serverer grillet kylling og andre grillretter. Turist-tavernaer serverer pizza av amerikansk type. De lokale tavernaene har ikke barneretter på menyen, men mange retter passer selv de mest kresne barn, for eksempel kjøttboller, tzatziki, pommes frites, pastitsio (makaronipudding), spaghetti med kjøttsaus, fylte tomater. Med litt flaks serverer de pilaffi, en lokal risrett med fårekjøtt eller høne, noe de minste pleier å sette pris på. På Kreta er det vanlig å blande pilaffi med yoghurt eller tzatziki til barna.

Badeland

Limnoupolis utenfor Chania har både vannsklier for de større barna og et stort barnebasseng for de mindre. Barn under fire år har ikke lov til å bruke vannskliene. Limnoupolis ligger 7,5 kilometer sør for Chania, og det går busser hit i høysesongen.

REISEFORSLAG

Finn reisen din til Chaniakysten, Platanias