Se hotell (14)

  Reiser til Chaniakysten, Platanias

  Platanias er for deg som vil ha litt liv og røre. Her finnes et livlig sentrum med mange restauranter, underholdning og butikker.
  I Platanias er det også en milelang strand som stadig endrer karakter. Noen steder er sanden hvit, andre steder rødbrun, og den bytter på å være langgrunn og litt dypere med bølger. Når du reiser med Ving kan du velge mellom flere hyggelige hotell – de fleste ligger rett på eller nær stranden.
  Innenfor Chaniakysten er det grønnkledde åser som leder opp til fjellene hvor det er populært å gå turer og sykle. Du kan stoppe og spise lunsj på en lokal taverna i en landsby omgitt av olivenlunder.

  Bo bedre med Ving

  Sunprime Platanias Beach er vårt første Sunprime-hotell på Kreta. Hoteller er perfekt for voksne som reiser uten barn. Det ligger midt på stranden, med gangavstand til Platanias. Her venter en ferie i stilige omgivelser, med spa, treningsstudio, restaurant og en egen strandbar hvor du kan innlede kvelden med en drink i solnedgangen. Om du vil ha en ferie med det lille ekstra bestiller du et rom med direkte utgang til bassenget fra terrassen din.

  Barnevennlige hotell

  Selvsagt har vi også mange fine familiehotell å velge mellom i Platanias. Reiser du med barn bor du aller best på vårt Top Selection-hotell Minoa Palace Resort & Spa – et luksushotell i ordets rette forstand, med spa, barnebasseng og fin beliggenhet nær stranden. Om du foretrekker å bo i leilighet har vi flere barnevennlige alternativ, for eksempel Majestic.

  Chania by

  Chania er øyas nest største by med ca. 70 000 innbyggere. Det er først og fremst den godt bevarte gamlebyen med sine trange smug og sjarmerende torg som lokker turistene hit. Her venter både kultur og historie. Rundt den vakre havnen ligger det mange godt bevarte bygninger fra den venetianske og tyrkiske perioden. Her er det liv og røre fra morgen til kveld, og i høysesongen er det trangt om plassen. Midt i byen ligger markedshallen, vel verdt et besøk. Opplev stemningen, se på utvalget og kjenn duften av frukt, grønnsaker, honning, krydderurter og blomster. I Chania by er det gode muligheter for shopping, og her finner du alt fra små, koselige butikker til store og kjente butikkjeder.
  Nyttige tips
  • Sunprime Hotels
  • Familiehotell
  • Luksushotell
  • Hotell på stranden
  • Kilometerlange strender
  • Mange restauranter

  Våre gjesters vurdering Chaniakysten, Platanias

  Finn reise til Chaniakysten, Platanias

  300,- i rabatt på leiebil med AVIS

  Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
  Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

  REISEFORSLAG

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.