Se hotell (8)

Reiser til Skopelos

Om du er glad i å gjøre oppdagelsesferder på egen hånd skal du bestille en reise til Skopelos, en av områdets fredeligste og vakreste øyer.
Skopelos ligger bare en times båttur fra populære Skiathos. Likevel er det forbausende få nordmenn som finner veien hit. Øya er vakker, grønn og frodig med krystallklare badeviker og mange små, vakre klostre og kirker. Her er det ikke mindre enn 360 kirker, og spør du lokalbefolkningen om hvorfor det er så mange kirker på øya, får du mange forskjellige svar.

Skopelos by

I lille, vakre Skopelos by ligger de hvitkalkede husene oppover åssiden ovenfor havnen. Byen ble opprinnelig bygget som en labyrint som skulle forvirre pirater og uønskede gjester. I våre dager er stemningen tvert imot sofistikert med en mengde restauranter, tavernaer og kafeer. Mange kunstnere selger sine arbeider i egne butikker, så man kan trygt si at standarden på "suvenirer" er litt høyere på Skopelos enn på mange andre øyer. Den sorte keramikken som lages her får du ikke kjøpt noe annet sted. Kveldslivet i Skopelos by er rolig.

Utforsk øya på egen hånd

Skopelos er som skapt for oppdagelsesferder på egen hånd, og det gjør du enklest med leiebil. Ved hjelp av et kart kan du utforske øyas bortgjemte badeviker, vakre kirker og flotte natur. Besøk for eksempel det lille tettstedet Glossa på nordspissen av Skopelos. Glossa ligger i en bratt skråning med trange smågater som slynger seg nedover mot havet, koselige kafeer og fantastisk utsikt. Her er alt lagt til rette for flotte fotturer. Du kan også ta hydrofoilen til naboøyene Alonissos og Skiathos.

Vings reiser til Skopelos

Når du bestiller en reise til Skopelos med Ving kan du velge mellom et antall hotell i eller utenfor Skopelos by. Ving har også hotell nær stranden i den koselige landsbyen Panormos, drøyt en mil fra byen. Du kan enten bo i leilighet eller dobbeltrom. Mange av hotellene er familieeide, noe som skaper en herlig og lokal atmosfære med personlig service. Har du lyst til å oppleve enda mer i ferien, anbefaler vi å kombinere en uke på Skopelos med en uke på Skiathos eller Alonissos.
Nyttige tips
  • Kombiner to øyer
  • Prisgunstig innkvartering
  • Lokale restauranter
  • Velg rom eller leilighet
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Skopelos

Reiseforslag til Skopelos

Finn reise til Skopelos
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.