Domes Resorts

Domes Resorts and Reserves er det perfekte alternativet for deg som vil bo luksuriøst, omgitt av Hellas' enestående skjønnhet og natur. Uansett hvilket av Domes' hotell du velger kan du forvente lekre rom og service i en klasse for seg.

HOTELLTIPS

Domes Miramare Corfu, The Luxury Collection
Top Selection

Domes Miramare Corfu, The Luxury Collection – Korfu

Passer for voksne

Domes Miramare Corfu er et luksushotell som passer for deg som reiser uten barn og som vil bo med stranden og havet som nærmeste nabo. Hotellet ligger i byen Moraitika, ca. to mil sør for Korfu by.

Domes Noruz Chania Autograph Collection
Top Selection

Domes Noruz Chania Autograph Collection – Kreta

Passer for voksne

Domes Noruz Chania Autograph Collection er et stilig hotell for deg som stiller høye krav til service og komfort. Her kan du nyte god mat, fine strender og en fantastisk solnedgang.

Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort
Top Selection

Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort – Kreta

Barnevennlig

Velkommen til Domes Zeen Chania, et førsteklasses hotell som har mottatt flere hotellpriser. Her trives du som setter høye krav til komfort og lekkert design i et avslappende miljø.

Domes Aulus Elounda

Domes Aulus Elounda – Kreta

Passer for voksne

Domes Aulus Elounda er et fint hotell på en høyde med fantastisk utsikt over Middelhavet og fjellene som danner en vakker silhuett i bakgrunnen.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.