Domes Resorts

Domes Resorts and Reserves er det perfekte alternativet for deg som vil bo luksuriøst, omgitt av Hellas' enestående skjønnhet og natur. Uansett hvilket av Domes' hotell du velger kan du forvente lekre rom og service i en klasse for seg.

HOTELLTIPS

Domes Miramare Corfu, The Luxury Collection
Top Selection

Domes Miramare Corfu, The Luxury Collection – Korfu

Passer for voksne

Domes Miramare Corfu er et luksushotell som passer for deg som reiser uten barn og som vil bo med stranden og havet som nærmeste nabo. Hotellet ligger i byen Moraitika, ca. to mil sør for Korfu by.

**Passer for voksne** Domes Miramare Corfu er et luksushotell som passer for deg som reiser uten barn og som vil bo med stranden og havet som nærmeste nabo. Hotellet ligger i byen Moraitika, ca. to mil sør for Korfu by.
Domes Noruz Chania Autograph Collection
Top Selection

Domes Noruz Chania Autograph Collection – Kreta

Passer for voksne

Domes Noruz Chania Autograph Collection er et stilig hotell for deg som stiller høye krav til service og komfort. Her kan du nyte god mat, fine strender og en fantastisk solnedgang.

**Passer for voksne** Domes Noruz Chania Autograph Collection er et stilig hotell for deg som stiller høye krav til service og komfort. Her kan du nyte god mat, fine strender og en fantastisk solnedgang.
Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort
Top Selection

Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort – Kreta

Barnevennlig

Velkommen til Domes Zeen Chania, et førsteklasses hotell som har mottatt flere hotellpriser. Her trives du som setter høye krav til komfort og lekkert design i et avslappende miljø.

**Barnevennlig** Velkommen til Domes Zeen Chania, et førsteklasses hotell som har mottatt flere hotellpriser. Her trives du som setter høye krav til komfort og lekkert design i et avslappende miljø.
Domes Aulus Elounda

Domes Aulus Elounda – Kreta

Passer for voksne

Domes Aulus Elounda er et fint hotell på en høyde med fantastisk utsikt over Middelhavet og fjellene som danner en vakker silhuett i bakgrunnen.

**Passer for voksne** Domes Aulus Elounda er et fint hotell på en høyde med fantastisk utsikt over Middelhavet og fjellene som danner en vakker silhuett i bakgrunnen.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.