Opplev mer av Hellas

Kombinasjonsreiser i Hellas

Hvorfor nøye seg med bare ett reisemål når du først skal til Hellas? På flere av reisemålene våre kan du kombinere to greske perler på en og samme ferie.

Hva med for eksempel en uke i livlige Rhodos by, og deretter en uke på rolige og idylliske Symi? Eller kanskje du heller vil kombinere to reisemål på Skiathos, eller på Rhodos? Du kan også kombinere Parga og Lefkas. Mulighetene er mange når du reiser med Ving til Hellas.

Greske reisemål

Den greske øyverden er full av fantastiske reisemål, og det er lett å komme seg fra øy til øy. Her kan du kombinere to hotell og reisemål i løpet av ferien.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.