Kombinasjonsreiser til Hellas

To reisemål – én ferie

Opplev mer i Hellas

Kombinasjonsreiser i Hellas

Hvorfor nøye seg med bare ett reisemål når du først skal til Hellas? På flere av reisemålene våre kan du kombinere to greske perler på en og samme ferie.

Hva med for eksempel en uke i livlige Rhodos by, og deretter en uke på rolige og idylliske Symi? Eller kanskje du heller vil kombinere to reisemål på Skiathos, eller på Rhodos? Du kan også kombinere Parga og Lefkas. Mulighetene er mange når du reiser med Ving til Hellas. 

For å bestille eller vite mer om alle våre kombinasjonsmuligheter i Hellas, kontakt oss på 915 08 888.

Øyhopping i Hellas

Noen forslag på reisemål i Hellas som kan kombineres:

Små greske perler

Vakre reisemål på Skiathos, Parga og Kos

Små grekiska pärlor

Klassiske Hellas

Populære feriesteder på tidløse Rhodos

Kontakt oss

Kontakt oss

For å bestille eller vite mer om alle våre kombinasjonsmuligheter i Hellas, kontakt oss på 915 08 888.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.