Opplev mer av Hellas

Kombinasjonsreiser i Hellas

Hvorfor nøye seg med bare ett reisemål når du først skal til Hellas? På flere av reisemålene våre kan du kombinere to greske perler på en og samme ferie.

Hva med for eksempel en uke i livlige Rhodos by, og deretter en uke på rolige og idylliske Symi? Eller kanskje du heller vil kombinere to reisemål på Skiathos, eller på Rhodos? Du kan også kombinere Parga og Lefkas. Mulighetene er mange når du reiser med Ving til Hellas.

Greske reisemål

Den greske øyverden er full av fantastiske reisemål, og det er lett å komme seg fra øy til øy. Her kan du kombinere to hotell og reisemål i løpet av ferien.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.