Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Pefkos

  Skrevet av:tk 
  11.07.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  3
  Shopping
  2

  Reiste alene i månedsskifte mai/juni 2015 og bodde på hotell Pefkos View. Dette hotellet ligger opp en bratt bakke fra shoppinggata, strand og barer/spisesteder. På denne tiden var hotellets gjester i flertall av godt voksne engelskmenn og finlendere, men det var da et par nordmenn også. Renholdet v ar det beste på hotellet, tett fulgt av matservering; kokken kan lage god mat! Prisene her er dyrere enn ute, men det er greit. Greit hotell å sove på, jeg var for det meste ute og gikk på tur, men tok også min siesta på rommet. Været var flott, blå himmel og sol hele uka jeg var der, temperaturen lå på 25-28 grader pluss fra morgen til midnatt. Jeg hadde avslapningsferie og dette var en god plass for dette. Lagde mat på rommet eller spiste ute, ruslet rundt og så på livet og lot humla suse. Stille og rolig. Pefkos er en turistplass og det er nok mere liv og støy utover sommeren, men man kan ta taxi eller buss for å komme til andre fornøyelser og severdigheter, men dette gjorde ikke jeg.

  Les mer

  Reiste i mai 2015

  Kommentér
 • Pefkos

  Skrevet av:erik 
  23.01.2012

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  2
  Barnevennlig
  4
  Underholdning
  2
  Sport & aktiviteter
  3

  Et utrolig herlig sted! Strendene er en av de fineste på øyen, moderat folkemengde og flere strandrestauranter i nærheten. Selve byen Pefkos er veldig dødt, hvor utelivet begrenser seg til lokale tavernaer med unntak av utestedet Eclipse. Likevel er utvalget av restauranter meget stort, alt i fra ek sklusive flotte steder, til harry fotball restauranter som domineres av britiske gjester. Lindos by er kun en kort kjøretur unna med en sjarmerende gatearkitektur og byliv. Opplev gjerne en ridetur på eselrygg til Akropolis!

  Les mer

  Reiste i august 2009

  Kommentér
 • Pefkos

  Skrevet av:gerdna 
  29.01.2010

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  5
  Barnevennlig
  4
  Sport & aktiviteter
  4

  Vi har funnet et lite hotell i Pefkos, Rhodos og jeg har nesten ikke lyst til å dele dette med andre. Har feriert i denne lille landsbyen de siste 5 årene og det kommer nok til å være "hytta" vår enda noen år. Rommene i hotellet er helt grei standar, men det er jo ikke derfor vi er der. Sol og varme det som trakk første gangen, men så ble jeg kjent med det greske folket og jeg er fortapt. Greide å overtale min mann til å bli med og både han og jeg er blitt fan av Rhodos. Vi er "adoptert" som foreldre av en kelner på en familiedrevet taverna, Dama-Dama hvor du får god gresk mat servert av hyggelige kelnere. Leie av bil går også fint og ingen ublue priser. Har booket tur ned 16. mai. Gleder oss masse og vår datter med mann og barn kommer ned og er sammen med oss den siste uken. Det skal bli herlig.

  Les mer

  Reiste i juni 2009

  1
  ragnarnaess skrev:
  13.04.2012
  Pefkos View i Pefki, er vårt drømmepalass, sjøl om standarden kansje ikke kvalifiserer til benevnelsen palass. Popi og Kyriakos som driver dette lille hotellet, vet ikke hva godt di skal gjøre for oss gjester. Nettopp takket være deres væremåte, kommer mange gjester tilbake år etter år, også vi. Nå står en ny ferie snart for tur, og vi gleder oss til å treffe alle grekerne vi er blitt venner med, pluss flere andre faste gjester hos Popi og Kyriakos, både finske svenske og danske venner. Prøv en tur hit. Dere vil ikke angre.
  Kommentér