Suitene, Ocean Beach Club - Kreta

Ocean Beach Club tilbyr veldesignede suiter for små og store familier. Et boalternativ med plass for venner og med en komfort som hjemme. Suitene er inspirerende og gjennomført, både funksjonelt og estetisk.

Du kan velge mellom terrasse med havutsikt og direkte adkomst til hotellets basseng, terrasse med havutsikt og tilgang til privat basseng som deles med andre suiter, eller stor balkong med havutsikt. Det er mange varianter, og uansett hvilken du velger vil det innebære smarte løsninger, lekre detaljer og en helt spesiell følelse av luksus. Suitene har blant annet badekåper, herlige senger og en velutstyrt kjøkkenkrok. Daglig rengjøring og oppvask er selvfølgelig inkludert.

Legg spesielt merke til Club House-suitene med fantastisk utsikt over havet, tilbaketrukket beliggenhet og generøse balkonger eller terrasser. Alle Club House-suitene ligger i en skråning ned mot stranden og med havet rett nedenfor.

Vil du gjøre ferien din enda mer behagelig, anbefaler vi deg å bestille noen av våre smarte tilleggsvalg. For de yngste tilbys Bambino-pakken, hvor seng, paraplytrille og barnestol er på plass i suiten ved ankomst. Eller hva med å overraske barna med et besøk av Lollo og Bernie? Du kan også begynne ferien med en velkomstpakke med drikke og snacks, som venter på deg i suiten etter innsjekking. Les mer under "Suiter – tilleggsvalg".

Vil du gjøre hjemreisedagen ekstra avslappende? Bestiller du Keep the Room samtidig med reisen sikrer du deg en egen leilighet frem til kl. 18 på hjemreisedagen. Antallet rom er imidlertid begrenset, og det kan ikke garanteres at du får samme rom som du hadde i ferien. Les mer under "Suiter – tilleggsvalg".

Suitene på Ocean Beach Club


Hvor i hotellet ligger min suite?

Compact Suite

Compact Suite Antall personer

1-romssuite for 3 personer, ca. 23 m².


Se alle våre Compact Suiter
Club Suite

Club Suite Antall personer

2-romssuite for 6 personer, ca. 47 m².


Se alle våre Club Suiter

Generous Suite

Generous Suite Antall personer

3-romssuite for 6 personer, ca. 70 m².

Se alle våre Generous Suiter
Club House Suite

Club House Suite Antall personer

2-romssuite for 4-5 personer, ca. 31 m².

Se alle våre Club House Suiter