Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Livadia

  Skrevet av:pia_lille 
  06.09.2012

  Tilos er en utrolig sjarmerende øy. En herlig atmosfære som passer til folk som vil ha en avslappende ferie. Bodde på Ilidi Rock Beach Hotel som lå m kort gangavstand til havnen og "sentrum" av Livadia. Hotellet hadde egne solsenger gjestene kunne benytte gratis. På Rullestenstranden er det lurt å bruke badesko av noe slag. Hotellets personell var utrolig serviceinnstilt, verdens hyggeligste bartender, gratis WiFi i baren. Baren til hotellet har forresten nydelig utsikt som hotellrommene også har. Kjøp ferskt brød hos det lokale bakeriet (sving inn v banken, og fortsett rett frem) Anbefaler også Armenon restaurant på strandpromenaden i Livadia. Familiedrevet, deilig mat og god service (gratis WiFi her også) Ganske pop sted, flere bestilte bord. Prøv det lokale ølet over Mythos! Vær forberedt på en lang reise, båten til Tilos gikk ikke 17:30, men 19:30 og tok drøye 2 timer fra Rhodos. Men en fin båttur som frakter deg til idylliske Tilos. Kommer helt klart tilbake!

  Les mer

  Reiste i august 2012

  Kommentér
 • Livadia

  Skrevet av:grogeiri 
  14.05.2012

  Akkurat kommet hjem fra Ilidi Rock Beach leilighetshotell på Tilos. Flott hotell med fantastisk utsikt. Store fine leiligheter med godt utstyrt kjøkken. Meget godt renhold.
  Ikke så godt egnet for de som er litt dårlig til bens p.g.a. mye trapper, men vi fikk god kondis under oppholdet og er svært for nøyde. Drar gjerne tilbake!

  Les mer

  Reiste i mai 2012

  Kommentér