Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Kolymbia

  Skrevet av:Cecilie 
  09.01.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  5
  Underholdning
  5
  Sport & aktiviteter
  4

  Port Royal i Kolymbia er et fantastisk hotell i behagelige, sentrale omgivelser. Hotellet, maten, drikken og presonalet - ja, det må rett og slett bare oppleves! Første opphold ved hotellet sommeren 2014, skal tilbake på bryllupsreise sommeren 2015 <3

  Reiste i juni 2014

  Kommentér
 • Kolymbia

  Skrevet av:n-ch-wid 
  10.08.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Shopping
  4
  Underholdning
  5
  Sport & aktiviteter
  4

  Port Royal på Kolombia er et flott hotell med god mat, god service og smilende og motverte ansatte. Skal tilbake og hadde noen utrolig flotte ferie dager ved hotellet:) Anbelfales:) Lei leiebil og dra litt rundt. Men et tips et å vente til du kommer nedover. Ettersom vi gjorde det gjennom Ving, spa rte så å si ingenting i forhold til priser der. Opplevde at vi betalte for en bil gjennom Ving og gikk en helt annen og mindre bil en vi skulle ha. AVIS viste ikke hvilken bil vi hadde bestilt og kunne ikke endre på det var beskjeden vi fikk.
  Topp hotell som skulle hatt mer en fire pluss.

  Les mer

  Reiste i juli 2013

  1
  guritur skrev:
  16.05.2015
  Vi har opplevd liknende angående leiebil gjennom VING og AVIS - dyrt, og mindre bil enn vi bestilte. Dette har skjedd både i Hellas og Spania. Bedre da å leie lokalt og bruke bare kontanter (euro). Da kan man se konkret hva slags biler de har. Ved å ikke bruke bet.kort slipper man ubehagelige overraskelser som dobbelfakturering eller påslag i pris for påståtte ikke reelle skader. Vi har opplevd begge deler, men brukte kredittkort og fikk god hjelp av DnB så regningen ble korrekt. Vi leier alltid bil på ferie ved Middelhavet. Det går bra bare man er litt nøye og tar vare på kvitteringer. Husk også at bilforsikringer er annerledes enn her hjemme. T. og I.
  Kommentér