Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Faliraki

  Skrevet av:guritur 
  16.11.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Shopping
  5
  Barnevennlig
  5
  Underholdning
  4
  Sport & aktiviteter
  4

  Som godt voksne liker vi oss best i Rhodos By. Men vi har bodd mange steder på øya og tror FALIRAKI er undervurdert av oss nordmenn. Området har noen av øyas beste strender og fine hoteller. Faliraki er trolig det beste området for barnefamilier. Det er kort vei til byen og faktisk gangavstand til K alithea-halvøya med flere idylliske badeviker. Vi vil særlig anbefale OASIS BEACH. Der er det både vakkert, rolig og ikke minst - krystallklart badevann. Stedet ligger omtrent midt mellom Vingsenteret og Faliraki. I. og T.,Oslo

  Les mer

  Reiste i september 2016

  Kommentér
 • Faliraki

  Skrevet av:kim.pedersen 
  11.07.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  5
  Barnevennlig
  5
  Sport & aktiviteter
  3

  Hei! Vi var på Blue Sea Beach Resort i Faliraki i 14 dg. Siste uka i juni og første i juli. Dette var en super ferie. Jeg kan på det sterkeste anbefale dette hotellet, det er ett 4 stjernes hotell, holder helt klart 4 stjerner av følgende grunner:
  1: maten all inklusive kjempebra. 2: stranda superfin t og barnevennlig. 3: basseng kjempebra.
  4: personalet og renhold veldig bra.5 : shopping veldig bra( 5-15 min Faliraki sentrum/Rhodos By).
  Det eneste minuset med hotellet er følgende: betaling for solsenger,betaling for WiFi,dette burde reiseselskapene inkludere i totalpakka til all inklusive. Visst feks.Ving legger inn en sum på 500-1000kr ekstra så er alt helt perfekt på denne flotte plassen,denne lille justeringen burde gjøres!
  Alt i alt helt perfekt ferie for alle. Reiser nok garantert tilbake hit ja.....:-):-)

  Les mer

  Reiste i juni 2014

  Kommentér
 • Faliraki

  Skrevet av:milla1981 
  04.11.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  3
  Barnevennlig
  5
  Sport & aktiviteter
  5

  Vi bodde på sunwing hotellet, og jeg har nettopp bestilt ny tur tilbake til sommeren. Dette er en innertier for familier med barn, fantastisk opplegg, og godt tilrettelagt for barn. Vi stortrives og vil nok reise tilbake fler år fremover, så lenge bamseklubb og dette er spennende <:) Fantastisk serv ice, renhold, mat osv :) men ville ikke hatt all inclusive, for buffen var kjedelig :P

  Les mer

  Reiste i mai 2013

  Kommentér
 • Faliraki

  Skrevet av:louise.ringstad 
  29.07.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  3
  Attraksjoner
  3
  Shopping
  4
  Barnevennlig
  3
  Sport & aktiviteter
  3

  Jeg og min samboer (24 og 27) kom nylig hjem fra Rhodos, og fantastiske La Marquise Luxury Resort Complex. Dette må være ett av de flotteste hotellene jeg har bodd på, og servicen var utmerket. Vi bestilte All Inclusive, noe jeg ikke angret ett sekund på. Maten under alle 3 måltidene var absolutt fa ntastisk. Drinker, kaffe, brus, vin.. Nesten ALT du kan tenke deg var inkludert i prisen, og det gir deg stor frihet til og nyte ferien uten og måtte tenke økonomisk.

  Bassengområdene var utrolige, med solskinn uansett hvor du måtte befinne deg. Poolbaren hadde utmerket service, med en spesiellt hyggelig og imøtekommende betjening. (Stor takk til Nikos og Irina)

  Rundt i Faliraki fantes det shoppingmuligheter for alle og enhver. Masse fine klær, suvernirer og alt annet man skulle ønske og trenge. Men det flotteste vi rakk og oppleve på en uke var nok gamlebyen Rhodos. Vi vandret timesvis rundt i "middelalderbyen" og det fantes mange hyggelige, små tavernaer, kafeer og igjen - uendelig med muligheter for shopping. Man fikk ett inntrykk av hvordan man levde før i tiden, og det var absolutt en kulturell tur til anbefaling for alle.

  Vi reiser absolutt tilbake, men da blir vi nok borte i 2 uker. 1 uke er absolutt for liten tid til og utforske fantastiske Rhodos!

  Les mer

  Reiste i juli 2013

  Kommentér
 • Faliraki

  Skrevet av:heksens7119 
  22.05.2012

  Har akkurat kommet hjem etter en uke på Sunwing Resort på Rhodos. Reiste sammen med min datter på 10. Til tross for ei uke uten knallvær har vi hatt det fint. Masse barn, fine bassengomeråder, endog noe kaldt vann, mye å finne på og fin beliggenhet på Resorten.
  Vil helt klart anbefale barnefamilier dette stedet men; STYR LANGT UNNA ALL INCLUSIVE.
  Det er fristende fordi det tross alt er en rimelig løsning. Slett frokost, fantasiløs lunsj og middagen har jeg nesten ikke ord på. Dette var min 14 all inclusive ferie og ble desiderte den dårligste på matfronten.
  Vi ble ikke syke av maten, råvarene var nok helt ok, det var rett og slett bare simpelt hele veien.
  Vi spiste middag andre steder 3 av 6 dager etter å ha tatt en titt på buffeen. 7 euro for taxi inn til byen og helt greie priser på god mat.
  Vi reiser tilbake med hele familen på 5 med knekkebrød i kofferten til frokost og penger til lunsj og middag. Foresten et bra minimarket der man fikk det meste.
  Helt ok leilighet, små avstander og hyggelig uteomeråder.
  Et Sunwing Resort på det jevne der man får det man tror man skal få;-)

  Les mer

  Reiste i mai 2012

  Kommentér