Se hotell (5)

Reiser til Agios Gordios

Om du velger å reise til den vakre naturperlen Agios Gordios får du en herlig ferie ved en av Korfus beste strender.

Langs hovedgaten i Agios Gordios ligger det restauranter, butikker og minimarkeder på rekke og rad. Her finner du det meste av det du trenger for en rolig ferie, og hvis du vil ha et større utvalg av butikker, restauranter og uteliv anbefaler vi en tur til Korfu by.

Strandliv i Agios Gordios

Agios Gordios har en lang og barnevennlig strand som mange mener er en av de beste på Korfu. På stranden kan du prøve forskjellige typer vannsport. Ellers er det fred og ro som gjelder i Agios Gordios.

Å gjøre i Agios Gordios

Landskapet rundt Agios Gordios blir ofte kalt Korfus vakreste, med grønne åser, sypresser og olivenlunder. Dette er det perfekte valg for deg som vil ta livet med ro i fredelige omgivelser. Legg gjerne av gårde på en fottur, eller lei sykler og utforsk omgivelsene.

Reis med Ving til Agios Gordios

Ving tilbyr reiser til Agios Gordios med rutefly og valgfri reiselengde. Det betyr at du selv bestemmer når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Agios Gordios har flere prisgunstige hotell med basseng og kort vei til stranden.

Hellas og Albania

Har du lyst til å oppleve to land i ferien? Med Ving kan du kombinere ferien i Agios Gordios med en uke i Albania., i den lille kystbyen Saranda. Du starter alltid kombinasjonen i Saranda og avslutter med en uke i Agios Gordios.

Nyttige tips
 • Hotell ved stranden
 • Prisgunstig innkvartering
 • Valgfri reiselengde
 • Barnevennlig strand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Agios Gordios

Barnevennlig
4,0
Strender
4,0
Sport & aktiviteter
3,0
Vær
 • januar
14°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
16°8°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
19°10°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°13°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
28°17°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
32°19°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°17°
9
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
19°11°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°8°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
Strender
Agios Gordios har en av Korfus beste strender. Det er en langgrunn og barnevennlig sandstrand med noen steiner i vannkanten.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Du kan reise til Korfu med Vings charterfly i sommersesongen (juni-september). Flyet går fra Oslo lufthavn. Du kan også reise til Korfu med rutefly fra Bergen, Trondheim og Stavanger, i tillegg til fra Oslo lufthavn. For reisende til Albania gjelder de samme avreiseflyplasser og faste reiselengder.
Med Ving kan du reise til Agios Gordios med rutefly i perioden juni–august. Du velger da selv hvor lenge du vil være borte. Flyene lander på flyplassen utenfor Korfu by.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen til Agios Gordios er ca. 30 minutter (ca. 15 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Agios Gordios har flere tavernaer og internasjonale restauranter som serverer italienskinspirert mat fra det greske kjøkken.
Utelivet i Agios Gordios er rolig med bare noen få barer og diskotek.
Shopping
Det ligger noen små turistbutikker og minimarkeder langs hovedgaten i Agios Gordios. Øyas hovedstad Korfu by har et større utvalg av butikker. Det tar ca. 20 minutter å kjøre fra Agios Gordios til Korfu by. Der finner du alt fra store butikkjeder til små, lokale butikker. Mye av de klærne og skoene som selges her har en elegant italiensk stil. Det kan lønne seg å kjøpe smykker, gull og kvalitetssko her.
Aktiviteter og severdigheter
I Agios Gordios kan du prøve vannsport som windsurfing, seiling og dykking. Ved Ermones litt lenger nord på vestkysten ligger det en 18-hulls golfbane.
Hvordan du tar deg rundt

Leiebil

Liker du å se deg om i eget tempo og ta pauser der du selv ønsker? Kanskje finne din egen strand, dra ut i naturen eller besøke avsidesliggende steder? Leie en bil!
AVIS har førsteklasses service, bra biler, gode priser og bra forsikringer.
For å leie bil må du ha fylt 21 år og hatt førerkort i minst ett år.
Jo flere dager du leier bilen, desto lavere er prisen per dag.

Inkludert i prisen:

Ulykkesforsikring (selv om du forårsaket skaden), moms og ubegrenset kjørelengde.

Tillegg:

Forsikring som innebærer at det ikke er noen egenandel.
Tillegg for ekstra sjåfør og ekstra personskadeforsikring.
OBS! Det koster ekstra å få bilen levert til hotellet.
Du kan kjøre rundt på Korfu med taxi eller lokalbuss.
Fakta

Vår service

I perioden mai–september kan du nå oss døgner rundt på vår servicetelefon, på sms og med e-post om du ønsker å bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips og gode råd. Kontaktinformasjonen finner du på billetten din eller i vår app.

ECPAT

Ving har siden 1999 støttet organisasjonen ECPAT mot barnesexhandel. Du kan lese mer om dette i Ving-permen eller reisemålsguiden vår.

Pass og visum

Hellas er med i Schengen, men som i mange andre land kreves det at du kan vise til gyldig legitimasjon. For nordmenn er det pass som er eneste gyldige legitimasjon. Den greske ambassaden minner om følgende:

Sørg for å ha med gyldig pass. Vi opplever at en del reisende reiser uten pass eller med utgåtte pass, noe som kan vanskeliggjøre returen til Norge og som kan føre til at hjemreisen må utsettes, med mindre turoperatøren kan assistere med innsjekking og ombordstigning.

Les mer på disse sidene:
Informasjon om pass og visum
Dette bør du vite når du skal til Hellas

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Hellas har innført en hotellskatt på alle kommersielle overnattinger fra og med 1. januar 2018. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). Én minibank i Agios Gordios. Minibanker (for MasterCard og VISA) finnes også i Dassia og Gouvia.

Tidsforskjell

Korfu: +1 time. Albania/Saranda: Ingen tidsforskjell.

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Kupert terreng. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til Agios Gordios