Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Ermones

  Skrevet av:hans.ostrem 
  17.08.2010

  Grand Mediterraneo Resort & Spa, Ermones er et flott og nybygget hotell med delikate og store rom! Vi hadde full pensjon - og maten var meget god. Dessertene holder ekstra høyt nivå!! Stedet for deg som ønsker litt luksus og som trives med å utnytte hotellets ulike faciliteter. Ikke utpreget billig og finnes nok høyere service på andre 5 stjerners i Europa, men som feriested kan absolutt anbefales!!

  Les mer

  Reiste i august 2010

  Kommentér
 • Ermones

  Skrevet av:kcfgusa 
  21.07.2010

  For et herremåltid! Restaurant Vertigo på Hotel Grand Mediterraneo må oppleves. Helt klart mest på grunn av kjøkkenets solide håndtverk, men også for den fantastiske utsikten over Ermonesbukten og Middelhavet i solnedgang. Kylling og kalv var høydepunktet.

  Reiste i juli 2010

  Kommentér
 • Ermones

  Skrevet av:kcfgusa 
  21.07.2010

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  3
  Barnevennlig
  3
  Underholdning
  4
  Sport & aktiviteter
  5

  Hotel Grand Mediterraneo er en internasjonal perle i lille Ermones. Fantastisk beliggenhet med fantastisk utsikt, topp service, nydelige rom, lekkert basseng og deilig strand. Det kan nesten ikke bli bedre i Hellas

  Reiste i juli 2010

  Kommentér
 • Ermones

  Skrevet av:sissell@ 
  08.06.2010

  Grand Mediterraneo, Vings nye hotell i Ermones er virkelig et ypperlig valg for golfere, honeymooners, og alle andre som vil koble av i naturskjønne omgivelser og unne seg litt ekstra luxus:)

  Reiste i juni 2010

  Kommentér
 • Ermones

  Skrevet av:KS 
  07.06.2010

  Ønsker du ett lekkert hotell i flotte og rolige omgivelser så kan jeg virkelig anbefale Grand Mediterraneo på Corfu. Dette hotellet passer utmerket for bryllupsreisende eller for dem som ønsker høy standard. Smakfulle rom, anbefaler å kjøpe med havutsikt. Ikke mange spisesteder i området, så det an befales å bestille med halv/full pensjon. Ermones er ett område som ligger i landlige omgivelser , ca 25 min kjøretur til Corfu by.

  Les mer

  Reiste i juni 2010

  Kommentér