Vårreiser til varmen | Ving

REIS PÅ VÅREN

Vårreiser

Unn deg selv en herlig vårreise! Tjuvstart sommeren på stranden eller i en heftig storby.

Å reise på våren gir både overskudd og glede, så hvorfor ikke utnytte de ekstra fridagene i påsken eller i mai for å oppleve noe nytt? Rundt Middelhavet begynner temperaturen å bli behagelig og sommerlig allerede da.

Reis til klassiske Mallorca, rimelige Tyrkia, eller kanskje postkortvakre Venezia eller Roma?
Det er rimeligere å reise om våren, og det er da du burde besøke et av våre Sunprime Hotels – eller ta med hele familien til Sunwing Family Resorts. For å gjøre ferien ekstra behagelig bør du bestille en All Inclusive-reise i mars, april eller mai. Med All Inclusive er alt er betalt på forhånd, og du kan virkelig nyte feriedagene.
 
Mange reiser til Middelhavet i vårmånedene, men hvis du er på jakt etter ordentlig ferie kan vi anbefale en reise til Smilets land, Thailand eller opplev blomstringen av kirsebærtrærne i Japan. Sjekk hvor det er varmt når i varmeguiden vår.

Hva slags reise ser du etter?

Restplasser med Ving

Restplasser – for deg som kan reise nå

Er du lei kulda? Da bør du bestille en av våre restplassturer til sol og varme! Eller kanskje du heller vil til en spennende storby?

Hvor er det varmt? | Ving

Hvor er det varmt?

Ta en titt i varmeguiden vår for å se hvilket sted som har den perfekte temperaturen for vårferien!

Flere vårreiser

Treningsreiser med Ving | Ving

Treningsreiser i vår

Kickstart våren med en herlig treningsreise! Vi har et stort utvalg av forskjellige typer treningsreiser, enten du vil trene i gruppe, praktisere yoga eller noe helt annet.

Konferansereiser om våren | Ving

På tide med en vårkonferanse?

Du og kollegaene dine fortjener en vårreise! Vings gruppe- og konferanseavdeling hjelper deg gjerne med å finne en reise, uansett om dere vil til en storby eller strand.

Reiser i vår med venner, foreningen eller klassen | Ving

Vårferie med vennegjengen

Våren er en perfekt tid å ta med venner, foreningen eller klassen på tur. Vings gruppe- og konferanseavdeling hjelper deg mer enn gjerne med organiseringen.