Miniferie / langhelg

Miniferie

Miniferie

En miniferie er en liten pause fra hverdagen, hvor du kan senke skuldrene og lade opp sammen med dem du bryr deg om – eller i ditt eget hyggelige selskap.

Vi tilbyr mange herlige reisemål med alt fra hyggelige europeiske storbyer og pulserende metropoler, til klassiske reisemål med sol og bad.

Ving tilbyr en rekke valgmuligheter når det gjelder spennende, avslappende, opplevelsesrike og morsomme miniferier og helgeturer. Så legg jobben til side for et par dager, og få påfyll av energi med en herlig miniferie!

Europeiske storbyer som London, Paris og Barcelona er perfekte for en miniferie og byr på en mengde severdigheter, kultur og matopplevelser. På en miniferie kan du rekke å få med deg mye – kanskje i kombinasjon med litt shopping, slentring gatelangs eller en drink på en kafé mens du snuser inn atmosfæren.

Inspirasjon til din miniferie

miniferie storby

Miniferie i en storby

I London kan du f.eks. besøke et av byens myldrende markeder, dra på sightseeing med buss eller båt, innta afternoon tea, nyte de syngende artistene i Covent Garden og avrunde dagen med et teaterbesøk. I Paris har du også et hav av opplevelser å velge mellom. Er du glad i å shoppe kan du gjøre kupp på et av byens loppe- eller antikvitetsmarkeder, eller besøke byens berømte kjøpesentre eller små, eksklusive butikker. I tillegg byr Paris også på en mengde historiske severdigheter, museer og lekre restauranter.

Velger du derimot en weekendtur til Barcelona, kan du kombinere storbyens utvalg med avslapping på stranden – perfekt om du trenger å senke skuldrene for et par dager. Les mer om storbyferie.

Kort flytid

Kort flytid

Med en ikke altfor lang flytid er verdensbyer som f.eks. New York og Dubai også opplagte reisemål for en langhelg, om du har lyst på nye inntrykk og en pause fra hverdagen. Begge byene byr på uante muligheter, enten du vil se berømte turistattraksjoner, slappe av, shoppe eller bare nyte et avbrekk fra hverdagen.

Forlænget weekend

Weekendturer og langhelg

Hvis du har mer lyst på en solferie enn storbypuls, men ikke vil bruke en hel uke, kan du også lade batteriene med en weekendtur eller langhelg til et av våre solsikre reisemål som f.eks. Nice, Tenerife eller Costa del sol. Med sitt behagelige klima er Nice et godt valg for en avslappende mini-solferie. Byen rommer en hyggelig gammel bydel med smale smug, pastellfargede hus og en mengde trivelige kafeer og restauranter. I tillegg ligger stranden midt i byen, like nedenfor den berømte strandpromenaden hvor du kan gå turer eller slappe av på en av solsengene. Om du velger miniferie på Tenerife kan du se fram til en ferie på en øy med et unikt landskap hvor du kan passere flere ulike klimasoner på noen få timer. Øya er kjent for sin varierte natur, og Ving har hotell for enhver smak, med god beliggenhet like ved både strand og sentrum.

Flere muligheter

Fly og hotell

Fly og hotell

Ving er mye mer enn charterreiser – vi tilbyr også fleksible reiser med hotell og fly til reisemål over hele verden.

Storbyferie

Storbyer er som skapt for en miniferie, og det skal ikke mer enn et par dager til for å få et hyggelig avbrekk fra hverdagen. Ta for eksempel en venninne med på shopping, eller besøk et av storbyens mange bruktmarkeder.

Flybilletter

Flybilletter

Hos Ving finner du hurtig og enkelt flybilletter til din neste reise. Vi tilbyr et stort og rimelig utvalg av mange forskjellige typer flybilletter.