Kreta med barn

Barnevennlige reisemål på Kreta

Behagelig varme hele året, relativt kort flytid, herlige sandstrender, barnevennlige hotell og restauranter - Kreta er det perfekte sted for en familieferie. Kreta har også flere morsomme badeland, som Limnoupolis (utenfor Chania), Watercity (utenfor Heraklion) og Acqua Plus Water Park (i Hersonissos).

Dessuten kan dere dra til Elafonissistranden på sydvestsiden av øya, kjent som "Kretas Maldivene", en veldig barnevennlig og langgrunn strand. Om barna ikke liker den greske maten tilbyr de fleste hotell pizza, hamburgere og pølse. På souvlakibarene serveres det gyrosretter (strimlet kjøtt eller kylling) enten i pitabrød eller sammen med pommes frites.

Reise med barn

Chaniakysten

Barnevennlig på Chaniakysten

Chaniakysten har en milelang sand- og grusstrand hvor det ligger flere populære turiststeder, blant annet barnevennlige Agia Marina med Family Garden-hotellet Alexandra Beach, Gerani og Kato Daratso med sine langgrunne strender. Family Garden-hotellet Avra Imperial Hotel i Kolimbari er veldig godt likt av barnefamilier. Vi anbefaler et besøk til Chania by. Dette er den nest største byen på Kreta, og byr på orientalsk påvirkning og en vakker venetiansk havn.

Makrigialos

Barnevennlig i Makrigialos

Makrigialos er et lite sted på sørkysten av Kreta som passer for barnefamilier som søker fred og ro. Her finner du et av øyas aller beste familiehotell, Sunwing Makrigialos Beach, som ble tildelt "Stora Barnsemesterpriset 2018" for beste familiehotell på Kreta. Hotellet har gjennomtenkte måltidspakker med barnemeny, Lollo & Bernie, svømmeskole og myet annet for barn. Herfra kan dere dra på utflukter til for eksempel den vakre byen Sitia og Knossos-palasset, en av verdens mest besøkte severdigheter.

Finn en reise med barn til Kreta

Du kan sortere på for eksempel familiehotell, barnebasseng, strandbeliggenhet og fasiliteter på rommet

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.