Varmeguiden for mars

Hvor er det varmt i mars?

I Den dominikanske republikk kan du oppleve herlig varme i mars. Ønsker du deg heller svale vinder bør du sette kursen før Kanariøyene.

Opplev ordentlig varme i mars, lenge før den har nådd fram til våre breddegrader. I vår varmeguide finner du tips om varme reisemål som har den temperaturen du leter etter.

Klikk på et reisemål for å se hvordan det aktuelle været ser ut akkurat der.

Vil du tyvstarte sommeren med skikkelig varme dager og kvelder er en reise til Vietnam eller Gambia et utmerket valg.

I vårt utvalg finner du en mengde solsikre reisemål i mars. For å se nøyaktig temperatur kan du gå inn på de respektive reisemålene.

Finn raskt reiser til varmen i mars

Varme land i mars

Se hvor varmt det er på våre reisemål i mars

Solreiser i mars
Varmt

Behagelig vårtemperatur

Hvem lengter ikke til varmen etter en lang vinter? For en behagelig temperatur på 20–25 grader skal du reise til:

Reis til varmen i mars
Varmere

Deilig sommertemperatur

For deg som leter etter midtsommervarme med 25–30 grader og varme kvelder anbefaler vi:

Solsikre reisemål i mars
Varmest

Jo varmere jo bedre!

For en riktig ordentlig mars-varme og temperatur som kan stige til over 30 grader anbefaler vi:

På tide med en reise til varmen i mars

Varme reisemål året rundt

Velg hvilken måned du vil reise i, så gir varmeguiden deg tips om hvor du kan reise for å få sol og perfekt temperatur!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.