Mor og datter på stranden i Tyrkia

Hvor er det varmt i april?

Varmeguiden for april

Hvor er det varmt i april?

Når våren sakte nærmer seg i Norge er det allerede nok av varme, solsikre reisemål lenger sør.

Lengter du etter sol og en reise til varmen i april? I Sør-Europa har våren kommet lenger, og det er behagelige temperaturer på både Kypros og Mallorca. Varmeguiden hjelper deg å finne din reise til varmen i april. Vil du ha det ordentlig varmt, eller vil du bara tyvstarte sommeren?

Når våren nærmer seg, blir flytiden kortere til varme reisemål. I for eksempel Mexico og Gambia begynner temperaturen å nærme seg 30 grader, og i sør-europeiske land som Hellas og Kypros er det mange solsikre reisemål i april.

I vårt utvalg finner du en mengde solsikre reisemål i april. For å se nøyaktig temperatur kan du gå inn på de respektive reisemålene.

Finn raskt reiser til varmen i april

Varme land i april

Se hvor varmt det er på våre reisemål i april

Solreiser i april
Varmt

Tyvstart sommeren!

For å tyvstarte sommeren med behagelige 20–25 grader kan du reise til:

Solsikre reisemål i april
Varmere

Sommervarme i april

Leter du etter norsk midtsommervarme med 25–30 grader og varme kvelder anbefaler vi:

Reis til varmen i april
Varmest

Skikkelig varmt!

Ønsker du skikkelig varme og land der temperaturen kan komme over 30 grader anbefaler vi:

På tide med en reise til varmen i april

Varme reisemål året rundt

Velg hvilken måned du vil reise i, så gir varmeguiden deg tips om hvor du kan reise for å få sol og perfekt temperatur!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.